φωτο: Νίκος Μουρατίδης - Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

Του άντρα του "πολλά βαρύ' πρέπει να προσέχετε πως και πότε του μιλάτε, διότι δεν σηκώνει και πολλά -πολλά'. Ούτε καλημέρα μη τολμήστε να του πείτε, διότι μπορεί να το πάρει και αλλιώς! Τώρα μάλιστα που είναι και εξουσία, μεγαλοφώνως και μπροστά και σε κόσμο, το φωνάζει" άμα τα πάρω " δεν με νοιάζει και φυλακή να μπώ. Δεν καταλαβαίνω τίποτα!

Με απείλησε στον πεζόδρομο,  δημοσίως και μεγαλοφώνως,  πως αν δημοσιεύσω τίποτα εικόνες με κοκόρια ή ασχοληθώ μαζί του, θα υποστώ την οργή του. Μη τα πάρει ο κόκορας στο κρανίο , που λένε. Χώρια που μου  "το κρατάει", επειδή προεκλογικά, γράψαμε πως είναι άνεργος και τολμήσαμε να τον συγκρίνουμε με τον . κ Μιχάλη τον Χάτζιο!

Αυτός λοιπόν ο κύριος, είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας! Έχει πολύ θράσος, καθόλου αυτοσεβασμό και δεν έχει καν επίγνωση της θέσης του! Η επαφή του με τους δημότες είναι αυτή που σας περιέγραψα - και υπάρχουν πολλοί μάρτυρες - και επεμβαίνει ακόμα και στον τοπικό τύπο για το τι και πως θα το γράφουμε!
Τι χειρότερο μπορούμε να περιμένουμε ακόμα;

Ντόρη Κουτουράτσα 

4 comments :

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Tα σχόλιά σας καταιγιστικά σε πολύ λίγο χρόνο, επιβεβαιώνουν το δημοσίευμά μου. Εντυπωσιακό θα το έλεγα! Σκέφτομαι όμως πως ο εν λόγω κύριος δεν αξίζει τον χρόνο μας και καταλήγω πως δεν χρειάζεται να τα δημοσιεύσω. Ας τον αφήσουμε να κάνει τον μάγκα εκεί που τον παίρνει, αφού το έχει τόση ανάγκη! Άλλος έχει την ευθύνη!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Συνεχίστε φίλοι μου να στέλνετε τα άκρως ενδιαφέροντα σχόλιά σας για τη συμπεριφορά του κ. Νίκου Μουρατίδη - Προέδρου της Δημοτ. Κοινότητας Φλώρινας προς στους δημότες της Φλώρινας. Μπορεί να μη τα δημοσιεύω αλλά πιστεύω πως μπορεί να ενδιαφέρουν την κ. Εισαγγελέα .

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σημεία των καιρών!

Δημοσίευση σχολίου