φωτο αναδημοσίευση ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 

Ξεκίνησε να δικαστεί σήμερα 19-11-2014  το αυτόφωρο για τον Αθανάσιο Καραστεργίου αστυνομικό και οδηγό του βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, για επίθεση στον Γιάννη Βοσκόπουλο, δήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με μήνυση του δημάρχου και με βαρύγδουπες δηλώσεις που έκανε σε χθεσινή συνέντευξη τύπου!!

Χαρακτηριστικά είπε: «το βράδυ της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου, ενώ επέστρεφα στο σπίτι μου από τον πεζόδρομο στην Παύλου Μελά, δέχτηκα επίθεση από δύο άτομα, τα οποία βγήκαν από ένα αυτοκίνητο μαύρο, χωρίς να γνωρίζω σε ποιον ανήκει, και με γρονθοκόπησαν. 
Τα άτομα αυτά ήταν ο οδηγός του Βουλευτή και ένας υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινίδη, ο κ. Γιώργος Κωτσαλίδης.
Φυσικά, μετά από την επίθεση αυτή πήγα στην αστυνομία, κατήγγειλα το γεγονός, υπέβαλλα μήνυση και θα υποβάλλω και τις αγωγές που προβλέπει η νομοθεσία
.  ΠΗΓΗ neaflorina

Τελικά, ο Βοσκόπουλος ανακάλεσε τη μήνυσή του!!!! Διότι έκανε λάθος!!!! και δήλωσε στο δικαστήριο πως ο Καραστεργίου ούτε του επετέθη ούτε τον γρονθοκόπησε , ούτε τον έβρισε!!!

Βέβαια αυτά δεν τα είπε με τη πρώτη!  
Στην αρχή της δίκης ο Γiάννης Βοσκόπουλος ζήτησε  την ανάκληση της μήνυσης, αλλά ο Καραστεργίου είπε πως θα τη δεχθεί με όρους. 
Διακόπηκε η δίκη για λίγο και στη συνέχεια ο Καραστεργίου έθεσε τους όρους του για να αποδεχθεί την ανάκληση. 

Και ο Βοσκόπουλος σαν βρεγμένη γάτα,  ενώπιον δικαστηρίου είπε πως έκανε λάθος, και πως ο Καραστεργίου, ούτε τον έβρισε, ούτε του επετέθη, ούτε τον γρονθοκόπησε.  

Ο Καραστεργίου όμως  δήλωσε πως επιφυλάσσεται για κάθε  δικαίωμα άσκησης ένδικων μέσων σε αστικά και διοικητικά δικαστήρια  που σημαίνει πως ο  Καραστεργίου μπορεί ανά πάσα στιγμή να μηνύσει τον Βοσκόπουλο για τις βλάβες που του προκάλεσε!!!

Στο τέλος της δίκης, η Πρόεδρος του δικαστηρίου, έκανε παρατήρηση και στους δύο για καλύτερη συμπεριφορά στο μέλλον! Φανταστείτε δηλαδή να είσαι δήμαρχος και να σε παρατηρεί η πρόεδρος του δικαστηρίου για ανάρμοστη συμπεριφορά! Την πλήρωσε βέβαια και ο Καραστεργίου διότι και αυτός ως μέλος του Σώματος Ασφαλείας , εξετέθη άδικα! 

Δικηγόρος του κ. Καραστεργίου ήταν ο κ. Παύλος Αλτίνης και του Βοσκόπουλου ο κ. Παναγιώτης Μαρκόπουλος. 

Αυτά για την ενημέρωσή σας, σε λίγο τα σχόλιά μας!


8 comments :

Ανώνυμος είπε...

κλαιω χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι λιγες οι φορες που ο κ δημαρχος εχει εκτεθει ...χαρακτηρηστικα αναφερω την υποθεση της κ ριζου και την υποθεση για συκοφαντικη δησφιμηση σε δημοσιογραφο ....το σημερινο γεγονος ειναι μια σταγονα στον ωκεανο των λαθων και των προσωπικων επιθεσεων που κατα καιρους ο δημαρχος μας εχει κανει!!! θα πρεπει να καταλαβει οτι ειναι δημαρχος ολων των φλωρινιωτων και ετσι να συνπεριφερεται ......παντος τετοιες καταστασεις δεν τιμουν κανεναν και ειναι κριμα για την φλωρινα μας αυτα τα γεγονοτα!!!!!!κατεβητε ολοι απο το αεροστατο της εξουσιας και σκηψτε στα πραγματικα προβληματα ,,,ετσι μονο ο λαος θα αναγνωρισει τον πραγματικο σας ρολο.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ!
ΚΑΗΜΕΝΗ ΦΛΩΡΙΝΑ......

Ανώνυμος είπε...

Ρε Johnny Βοσκόπουλε, εσύ ή άλλος johnny έκανε τις βαρύγδουπες δηλώσεις για αγωγές χθες;

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι μονον ο jonny αλλα και κατι βαλεδες ρηγαδες μα και οι ασσοι που νομοιζει οτι εχει !!!ακολουθουν και αλλα!!ΒΛΕΠΕ ΠΟΡΙΣΜΑ !!!!ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ! Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΔΙΚΑΣΤΕΙ! ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ! ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΕΣ ΒΟΣΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΛΑΝΕ! ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ. ΗΡΘΕ ΒΟΣΚΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ! ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ, ΡΟΜΠΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

κ12 είπε...

ZΟΝΓΚΛΑ έγινε η ΧΑΡΑΔΡΑ<>.,.....

Ανώνυμος είπε...

moy thimise ligo mia akroamatiki diadikasia poy egine prin polla xronia edw stin flwrina kai etyxe na eimai parwn.katigoroymenos htan enas tsiganos.toy eixan kanei minisi apo alli oikogeneia gia erwtiko desmo me mia kyria apo tin oikogenia.thn rwtaei loipon o proedros eixate desmo me ton katigaroymeno;aytin den katalabe tin erwtisi.meta apo polla tis leei o proedros se gamse h den se gamse.kai petagete enas syggenis toy katigoroynenoy kai leei.den tin gamse k proedre enan soytso tis erikse kai ayto ytan. ayta agapitoi peri dikonomias.........

Δημοσίευση σχολίου