9:11 π.μ.

ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |









Κάποιοι προσπαθούν να εκτονωθούν εις βάρος του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ!  Αυτή είναι η υποψία μας , μέσα από την έρευνα που συνεχίζουμε να κάνουμε με αφορμή μία καταγγελία η οποία τελικά απεδείχθη άστοχη, κακόβουλη και ατυχής και έχει σχέση με την ανάρτηση. ΝΑΥΤΗ ΚΑΛΕ ΝΑΥΤΗ, ΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ή ΠΕΘΑΝΕ;

Η καταγγελία αυτή, προσπαθεί να δώσει πολιτικές διαστάσεις σε ένα κοινωνικό θέμα όπως είναι η λειτουργία του Ειδικού σχολείου, και αφήνει αποχρώσες ενδείξεις πως ο καταγγέλων έχει "προσωπικές διαφορές" με το στελεχιακό δυναμικό του Ειδικού Σχολείου και μάλλον και με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του στελέχους του Ειδικού Σχολείου.

Αυτό επιβεβαιώνεται με επιστολή που λάβαμε και δεν δημοσιεύσαμε  αλλά είδαμε να δημοσιεύετε σε άλλα μπλοκ από κάποιον γονέα του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Ζητήσαμε μέσω μειλ από τον αποστολέα να μας την προσκομίσει αυτοπροσώπως και να την υπογράψει παρουσία μας, αλλά απάντηση δεν πήραμε.

Το ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις αυξημένες απαιτήσεις και υποχρεώσεις που έχει αναλάβει να εξυπηρετήσει.
Για τη καλή του λειτουργία χρειάζεται στήριξη και δεν χωράνε προσωπικές διαφορές.

 Ο Σύλλογος Γονέων με το αυξημένο ενδιαφέρον που έχει, θα έπρεπε να δει το θέμα σοβαρά και να διακρίνει την διαχωριστική γραμμή του ενδιαφέροντος από τις παρεμβάσεις και τις επεμβάσεις .

              ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. 

1 comments :

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Δημοσίευση σχολίου