ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 



Παρακολούθησα σήμερα τη διαδικασία της δίκης Βοσκόπουλου κατά Καραστεργίου!
Ο δήμαρχος Φλώρινας, έσυρε για μία ακόμα φορά έναν πολίτη του δήμου Φλώρινας στα δικαστήρια, έναν ένστολο στο Σώμα Ασφαλείας, αφού προηγουμένως τον έκανε «ρόμπα»  σε συνέντευξη τύπου και είπε πως του επετέθη αυτός και ένας άλλος, και πως τον γρονθοκόπησαν κλπ κλπ κλπ.

Μετά από μία μέρα ακριβώς την ημέρα της δίκης, ο Γιάννης Βοσκόπουλος θυμήθηκε πως έκανε λάθος!!! Ξέρω πως τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά ένας Θεός σαν τον Γιάννη Βοσκόπουλο, είναι δυνατόν να κάνει τέτοια λάθη! Μήπως τελικά δεν είναι ούτε ημίθεος;

Μέχρι και η Πρόεδρος του δικαστηρίου του έκανε παρατήρηση! Ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, ένας ολόκληρος δήμαρχος που πλησιάζει τα 60, να ακούει από τη Πρόεδρο να τον παρατηρεί για τη συμπεριφορά του και να του λέει εκτός των άλλων πως είναι και ενήλικας!!

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος φυσικά χαμογελούσε. Από αμηχανία, από αναλγησία, δεν ξέρω. Μπορεί και αυτός να μη ξέρει.

Για συμπαράσταση βέβαια είχε όλα τα προσφιλή ΜΜΕ προς αυτόν, κάτι εργολάβοι γνωστοί, το alter ego του Γιάννηs Αντωνιάδηs κλπ.
Κάνε πλάκα, σκέφτηκα, να βγούν μετά όλοι αυτοί και να μας πουν πως ο Βοσκόπουλος διακρίνεται για την ανωτερότητά του! Έκανε λάθος Ο ΜΕΓΑΛΟΣ!  και το παραδέχθηκε!                                                                                  Βέβαια αν γίνει μη σας φανεί παράξενο!                                                                     Και τότε μπορείτε να με λέτε Κασσάνδρα, αντί για Πανδώρα! 

Καθώς σκεφτόμουν λοιπόν όλα αυτά, ήρθαν στο μυαλό μου,  τα Καυδιανά δίκρανα.                                                                                                                            
 Η φράση προέρχεται από την ταπεινωτική ήττα του ρωμαϊκού στρατού στο Καύδιο, στην Αππία οδό, όπου ο ρωμαϊκός στρατός υποχρεώθηκε να περάσει κάτω από ένα ζυγό σε σχήμα Π κατασκευασμένο από δόρατα (καυδιανά δίκρανα).

Ένα τέτοιο Π έπρεπε να σχηματίσουμε όλοι οι παρευρισκόμενοι εκεί στο δικαστήριο και να υποχρεωθεί ο Βοσκόπουλος να περάσει από εκεί και να τον χειροκροτάμε ή να του φωνάζουμε ου, ου , - το ίδιο κάνει!

Αυτά ταιριάζουν στον ΜΕΓΑΛΟ! Τα Καυδιανά Δίκρανα!  Για την ανωτερότητα, για τη δικαιοσύνη για τη δημοκρατικότητα που τον διακρίνει! 

Ντόρη Κουτουράτσα

13 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΟΥΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

Οι αντιδήμαρχοι- γλυφτες δεν πήγαν να τον συμπαρασταθούν ;;; Τι κρίμα έλειπε ο κοντός , ο καλαμοκαβαλημενος αξυριστος trendy boy και ο βουρτσας;;; Α ντροπή παιδια να ειναι μόνο ο βαψομαλιας για να συμπαρασταθεί στο Γιαννακη τον κολλητό του. Βέβαια και αυτος ο ερμος κολλάει εκει για να εχει έτοιμο μηχανισμό σε περίπτωση που ΘΑ ειναι στη λιστα για να κατέβει. Κούνια που τους κουναγε. Βουτηρακι στο ψωμί του Στάθη μόλις έβαλες χάχα δημαρχούκο.

Ανώνυμος είπε...

O "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕ 5000 - 10000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ: ΣΤΑ FM ή ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΛΕΙΠΕ! ΜΗΠΩΣ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

10000 ολοστρόγγυλα τσέπωσε μόνο το καλοκαίρι. Για να δούμε τι θα σκαρφιστεί να πει αύριο στην εκπομπή

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αναγκάστηκε ο Βοσκόπουλος να αποσύρει γιατί ο Αντωνιάδης είναι ; συγγενής με έναν από τους δύο και δε γινόταν ; να καταθέσει;
Κατέθεσε τελικά; και αν κατέθεσε τί κατέθεσε;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Ελληνικά μιλάμε. Ο Βοσκόπουλος ζήτησε να ανακαλέσει τη μήνυση κατά του Καραστεργίου. Ο Καραστεργίου δέχθηκε με όρους, αλλά δεν παραιτήθηκε από το δικαίωμα μήνυσης εναντίον του Βοσκόπουλου. Οι όροι ήταν να παραδεχθεί ο Βοσκόπουλος όσα παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος,και ότι ο Καραστεργίου ούτε του επετέθη , ούτε τον γρονθοκόπησε όπως έλεγε ο Βοσκόπουλος. Τι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις 10.50 και ψάχνεις ψύλλους στ άχυρα; Δυιλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο.

Ανώνυμος είπε...

Κρουα ο 10.50 ρωτάει για τη στάση ως στάση του Αντωνιάδη αν δηλαδή είναι έτσι ή όχι κι αν σχετίζεται με την απόσυρση. Αν αληθεύει κι αν οδήγησε στην απόσυρση ή όχι.
Και το λέει ελληνικά ο άνθρωπος.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αφού δεν έγινε καν δίκη! Τι να πει ο Αντωνιάδης; Ο Βοσκόπουλος πριν ξεκινήσει η δίκη δήλωσε ότι επιθυμεί την ανάκληση της δίκης. Γιατί το έκανε ας μας το πει ο ίδιος. Μετά διακόπηκε η δίκη διότι ο Καραστεργίου εάν δεν ανακαλούσε ενώπιον του δικαστηρίου ο Βοσκόπουλος τις βαρύτατες κατηγορίες, η δίκη θα συνεχίζονταν. Και ο Βοσκόπουλος σαν βρεγμένη γάτα συμμορφώθηκε. Και τα άκουσε και από την Πρόεδρο! Ή έκανε ότι τα άκουσε ο Βοσκόπουλος!

Ανώνυμος είπε...

Και μάγα είσαι κορίτσι μου, και όλα τα δώρα του Θεού τα έχεις Πανδώρα μου! Πολύ σωστά προέβλεψες πως η μεριά Βοσκόπουλου θα το παίξει "ο ανώτερος δήμαρχος", Κασσάνδρα μου , Πανδώρα μου είναι θρασύτατοι και αμετανόητοι. Αντί να το βουλώσουν και να σκύψουν το κεφάλι, αντί να βγει εκείνος ο δήμαρχος και να πει κάτι- ειμαι περίεργος να δω τι θα πει - σήμερα μπορεί να αρχίσει πάλι αλλαγές, μετακινήσεις, προσλήψεις, αναθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Κρουά σε καίει και σε τσούζει.. Και για πολύ καιρό αυτό θα συμβαίνει!!! Και θα σκας απο τη ζήλεια σου και απ' το κακό σου!!! Με το ψευτοκράξιμό σου θα μείνεις... Θα το δεις..

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΡΟΥΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΝΥΧΙ ΤΟΥ Η ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΑΣΑΝΕ.ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΕΞΕΧΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΙΑΤΡΟΣ Ο Α. ΒΡΙΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΟ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΤΡΕ. Κ. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σε παραδεχομαι,πρόβλεψες τι θα πουνε για την ανωτερ...? Οσο για το νυχάκι του αναλαμβάνω να του κάνω δωρεαν μανικιούρ.

Ανώνυμος είπε...

Αρχισε η φόρα-φόρα κατηφόρα του Δημάρχου.Αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου,γυρίζει μεθυσμένος στα μπαράκια και τα βάζει με έντιμους πολίτες,επειδή δεν τον ψήφισαν.Ντροπή.

Δημοσίευση σχολίου