«ΣΥ ΕΙΠΑΣ», Ντόρη μου…

Τέλος Διακαινησίμου εβδομάδας και αρχή προεκλογικής περιόδου, κ. Κουτουράτσα, λόγω φόρτου εργασίας και έλλειψης χρόνου ως απάντηση στα όσα με «εκτίμηση» μου αποδίδετε, σας αποστέλλω ένα κείμενο που γράψατε εσείς για μένα τον Οκτώβριο του 2010 (μιας και ξεκίνησε το ξεσκόνισμα των αρχείων μας), που νομίζω ότι σοφά εμπεριέχει και τις απαντήσεις στους προβληματισμούς σας. Σας παρακαλώ να το αναδημοσιεύσετε. Έτσι, για να θυμόμαστε και τις παλιές, καλές μέρες και να κάνουμε και τις επίκαιρες αντιστοιχίσεις με την δέουσα εναλλαγή των προσώπων του παρόντος…  Α! Και σας ευχαριστώ για την πολύτιμη ευχή σας για «καλά γεράματα», που αντεύχομαι σε όλους μας να αξιωθούμε να τα απολαύσουμε παρέα!

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φλώρινας

 

Ακολουθεί αναδημοσίευση από την εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο", Οκτώβριος 2010 
 
OΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ ΘΥΤΗΣ Ή ΘΥΜΑ; 
Η συνεχής παρουσία της Όλγας Μούσιου – Μυλωνά στη σκηνή των αυτοδιοικητικών και βουλευτικών εκλογών την τελευταία τετραετία, η δυναμική της παρουσία , «η συμπάθεια της κεντρικής εξουσίας» αλλά και ο «αφανής πόλεμος της τοπικής εξουσίας του ΠΑΣΟΚ» στο πρόσωπό της, μας οδηγούν στο ασφαλές ερώτημα. Θύτης ή θύμα η Όλγα Μούσιου;
H Όλγα Μούσιου – Μυλωνά είναι εκπαιδευτικός και Σχολική Σύμβουλος τα τελευταία χρόνια. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές στο αντικείμενό της και το συγγραφικό της έργο παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η συνδικαλιστική της δράση υπήρξε ο προθάλαμος για την ένταξή της στη πολιτική ζωή της Φλώρινας την τελευταία 15ετία. Στην  επαγγελματική της ζωή, έχει μία εξελικτική πορεία χωρίς παραφωνίες και είναι αποδεκτή σε όλους τους συναδέλφους της, εκπαιδευτικούς. Στην προσωπική της ζωή, έχει έναν σύζυγο – πιστό σύντροφο- και δύο θαυμάσια παιδιά. Σε αντίθεση με την πολιτική της ζωή, η οποία είναι «πολυπαθής» και «περιπετειώδης».

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΗΣ
 Ο Γιώργος Λιάνης δηλώνει γι αυτήν «η Όλγα Μούσιου είναι σαρξ εκ της σαρκός μου και οστούν εκ του οστέος μου». Και ως εδώ νομίζεις πως στον Παράδεισο του ΠΑΣΟΚ, ζουν αρμονικά ο Αδάμ (Λιάνης) και η Εύα (Μούσιου). Παρά ταύτα, την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο Λιάνης δηλώνει πως στηρίζει τον Αιμίλιο Ασπρίδη στις φετινές εκλογές, που είναι το alter ego του – το λέει ο ίδιος .

Ο ΛΙΑΝΙΣΜΟΣ
Αυτή η αντίφαση, μοιάζει περισσότερο με σχιζοφρενική συνύπαρξη και λιγότερο με χαμένο Παράδεισο. Ακούγεται σαν δράση μίας ενεργητικής φωνής που κρύβει την ενοχή της μέσα στο αποτέλεσμα ενός παθητικού ρήματος. Σε αγαπάω μα δεν σε παντρεύομαι!
Ο λιανισμός όμως τα έχει αυτά. Από μπροστά φίλοι και από πίσω σκύλοι. Και δεν είναι περίεργο πως λιανισμός, θεωρείται η κρεατομηχανή στελεχών (εκ του λιανίζω). Σε απομυζώ ως εκεί που σε χρειάζομαι και μετά σε πετάω «για τα σκυλιά», επειδή υπερβαίνεις το μέτρο που σου ορίζω «εγώ». Ο λιανισμός, μέσα από αυτή την λογική, κατάφερε να εξουδετερώσει όλες τις δυνάμεις στο τοπικό ΠΑΣΟΚ εδώ και μία εικοσαετία για να βασιλεύσει ο ένας και μοναδικός Λιάνης και οι περί αυτόν στο σημείο που τους επιτρέπονταν.
Τα παραδείγματα είναι πολλά. Ένας «τυχερός» ήταν ο Τραιανός Πετκάνης, ο οποίος κέρδισε την νομαρχία το 1998 και στην επομένη εκλογική αναμέτρηση τον «άδειασαν» και τον πέταξαν στα αζήτητα. Την ίδια τύχη  Λιάσης κλπ..
Υπήρξαν όμως και  αρκετοί που γλύτωσαν από το γρανάζι του «λιανισμού» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ο Αιμίλιος Ασπρίδης  ταυτίστηκε με τον Λιάνη, έγινε το alter ego και έτσι έμεινε ανέπαφος. Η Όλγα Μούσιου εκδιώχθηκε από τον Παράδεισο του Αδάμ και κουβαλάει μέχρι και σήμερα τις «αμαρτίες» της. Στην ίδια «αμαρτία» υπέπεσε και ο Κώστας Θεοδωρίδης, που δεν χρειάζονταν πατρόνο για την πολιτική του εξέλιξη. Οι αμαρτίες όμως πληρώνονται και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο λιανισμός τους «δάγκωσε» και μετά τους έδινε ιώδιο για τις πληγές τους, αφού δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς.

Η Όλγα Μούσιου δεν ξέρω αν είναι έξυπνη. Σίγουρα δεν είναι χαζή. Επειδή όμως το θέμα δεν είναι η ευφυία αλλά η αυτοεκτίμηση, έχω την εντύπωση πως η Όλγα Μούσιου εκτιμάει τον εαυτό της και δεν τον πετάει εύκολα στα σκυλιά. Ξεκίνησε ως μέλος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και μόλις είδαν οι σύντροφοι πως η κ. Μούσιου έχει και λόγο και θέση, άρχισαν τα ενθαρρυντικά κοπλιμέντα «πήγαινε τώρα εσύ Ολγίτσα στο σπίτι σου, να πλένεις κανένα πιάτο».
 Έτσι επί δημαρχίας Αλεμπάκη, διεκδίκησε την αντιδημαρχία ως ίση προς τους άρρενες  συνδιεκδικητές του θρόνου. Και τότε οι σύντροφοι ενοχλήθηκαν που τους τρώει την σειρά και ονειρεύονταν να την ρίξουν στη πυρά, λέγοντας πως είναι «σατανική» και «δολοπλόκα».    Όταν διεκδίκησε την δημαρχία το 2006, ο Αδάμ ήθελε να την θεωρεί ξεγραμμένη και την παρηγορούσε με την υποψηφιότητά της στις βουλευτικές εκλογές, μάλλον για να την αποθαρρύνει..  Αλλά, άλλες ήταν οι βουλές του κυρίου Παπανδρέου, ο οποίος της τηλεφώνησε προσωπικά και την συνεχάρη για τον αγώνα της, τον οποίο έχασε για καμιά πενηνταριά ψήφους. Τότε ήταν που ο Γ. Λιάνης, ένοιωσε να του τραβάνε το χαλί από τα πόδια και σκέφτηκε μάλλον να την «αποκληρώσει».
Στις βουλευτικές εκλογές ο Γ. Λιάνης την στήριξε στο χρίσμα, για να την αποτελειώσει. Η Μούσιου όμως, σε ψήφους, είχε λίγη λιγότερη προτίμηση από την προτίμηση που είχε ο Γιώργος Λιάνης και η Όλγα άρχισε να μην είναι επιθυμητή. Επιπλέον τα ποσοστά που εμφάνισε η κ. Μούσιου  στις βουλευτικές εκλογές, ξεκαθάρισαν το τοπίο και απεδείχθη περίτρανα πως την τύχη του ΠΑΣΟΚ την ελέγχουν περισσότερο οι ψηφοφόροι και λιγότερο ο Λιάνης. Η νέα εποχή ΠΑΣΟΚ στην Φλώρινα είχε ήδη ξεκινήσει.

 Στις φετινές εκλογές, ο Γ. Λιάνης πρότεινε ο ίδιος τον Αιμίλιο Ασπρίδη για το χρίσμα, αλλά δεν  κατάφερε να τον χρίσει -  την στιγμή που ο ίδιος ο Ασπρίδης  δήλωνε ανεξάρτητος.  Η Όλγα Μούσιου, έδωσε τον αγώνα της – στέλνοντας το βιογραφικό της- διεκδίκησε το χρίσμα και το πήρε. Τα υψηλά ποσοστά της δημοσκόπησης, λένε πως της έδιναν ποσοστό 47% σε αποδοχή και αναγνωρισιμότητα και έτσι είχε για μία ακόμα φορά, βρήκε  έναν άλλο σύμμαχο – την κοινωνία- αδιάψευστο κριτήριο για την αποδοχή της.
Τότε ήταν που ο Γ. Λιάνης αποφάσισε να φάει τις σάρκες του, για να γλυτώσει.  Ο πόλεμος όμως συνεχίζεται αφού το ΠΑΣΟΚ είναι διασπασμένο και αγωνίζεται για την εξόντωσή της. Και αυτό όχι προς χάριν του Λιάνη, αλλά του λιανισμού. Αυτού του μηχανισμού που θέλει να ελέγχει και να εξουσιάζει άνευ εμποδίων και εντός ορίων.
Από τον λιανισμό βέβαια δεν  γλύτωσε και από τον «κρυφολιανισμό» κάτι μου λέει πως ταλαιπωρείται ακόμα. Και για να συνεννοηθούμε καλύτερα,  ο κρυφολιανισμός είναι ο υποστηρικτικός μηχανισμός του λιανισμού. Εκεί που αποτυγχάνει ο λιανισμός, ο κρυφολιανισμός με ψίθυρους, με «δήθεν γεγονότα, μου έκανε, σου έκανε θα κάνει», σου κόβει τα πόδια για να μην ψηλώσεις. Ενώ ο λιανισμός αν ψηλώσεις σε «αλέθει». Τελικά δεν γλυτώνεις. Ανάπηρος, ή τελειωμένος!
Η Όλγα, είναι θύμα του λιανισμού και του «κρυφολιανισμού». Στις παγίδες δοκιμάζεται και βγαίνει από αυτές καθημερινά. Απέναντί της έχει ένα νομάρχη,  ένα δήμαρχο και δύο βουλευτές. Το αν θα την «τελειώσουν» ή αν την αφήσουν «ανάπηρη»  θα φανεί.
Βέβαια, στην εποχή μας, έχει αρχίσει μία νέα εποχή στο ΠΑΣΟΚ της Φλώρινας, που οι παλαιότεροι την αντιλαμβάνονται αλλά μάλλον δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία. Είναι η νέα εποχή που τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πειθαρχούν στο κεντρικό ΠΑΣΟΚ και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις «τοπικές δυνάμεις». Και όταν μιλάω  για την νέα εποχή ΠΑΣΟΚ, αναφέρομαι στον Θόδωρο Σουμπάση, υποψήφιο βουλευτή ΠΑΣΟΚ, ο οποίος – και είναι ο μόνος μέχρι σήμερα – που πήρε θέση υπέρ της επιλογής του ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπο της κ. Μούσιου, αφήνοντας πίσω του τα παλαιοκομματικά τοπικά στελέχη να σιγοτραγουδάνε! Τώρα αν αυτοί ονειρεύονται να του την φέρουν στις βουλευτικές εκλογές, αυτό είναι άλλο θέμα.
Ο μεγάλος θύτης είναι ο λιανισμός και ο κρυφολιανισμός, που θυσίασε  και θυσιάζει υγιείς δυνάμεις του τοπικού ΠΑΣΟΚ, στο όνομα μίας αρρωστημένης ανάγκης για εξουσίας των ολίγων!
Η κ. Μούσιου είναι μία  γυναίκα, που ακολουθεί μία μοναχική πορεία, σε ένα ανδροκρατούμενο πολιτικό περιβάλλον που δύσκολα αναγνωρίζει την ισοτιμία μεταξύ των δύο φύλων και εύκολα στέλνει τις γυναίκες να πλένουν πιάτα στο σπίτι τους. Έτσι, για να μη τους χαλάει την πιάτσα!

Ντόρη Κουτουράτσα
Διαβάστε περισσότερα ...

10:39 μ.μ.

ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΒΟΥΛΟΙ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Διαβάστε περισσότερα ...

1:00 π.μ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «αλλαΖουμε εποχη»

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 


 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ  

 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ  «αλλαΖουμε εποχη»

A/A
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Πατρώνυμο
Α
ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
 
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ  ΣΑΒΒΑΣ
Πρόεδρος ΕΒΕ- Ε.Ε
ΠΑΥΛΟΣ
Β
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
 
1
Βασιλείου Κωνσταντίνος
Οικονομολόγος -λογιστής
Θεόδωρος
2
Γάκη Ευγενία :
Εκπαιδευτικός με ειδίκ. στη μουσική αγωγή
Δημήτριος
3
Ιωαννίδου Ξανθίππη  (Πίπη)
Νηπιοβρεφοκόμος υπάλληλος ΟΤΑ
Κωνσταντίνος
4
Παναγιωτίδης Στέργιος
Νέος Αγρότης-Μηχανικός πετρελαίου-φυσικού αερίου
Πέτρος
5
Παπαδόπουλος Θεόδωρος
Οικονομολόγος –  Χρηματοοικονομικά Υπαλ.Υπ.Οικ.(εφοριακός)
Γεώργιος
6
Παπαντωνίου Σπύρος
Πολιτικός  Μηχανικός
Δημήτριος
7
Σέλτσας Κωνσταντίνος
Οδοντίατρος
Δημήτριος
8
Τζήπα Σταυρούλα(Βούλη)
Δικηγόρος
Σωκράτης
9
Τσεκουτάνης Χρήστος
Ασφαλιστής
Ευάγγελος
10
Φυλάκη Ειρήνη
Ιατρός-ειδικευόμενη στη παθολογία
Άγγελος
11
Χατζής Ιωάννης
Οινοποιός-Χημικός Μηχανικός
Σταύρος

 
Διαβάστε περισσότερα ...

11:02 μ.μ.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ- Yποψήφιοι

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 
 
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

Αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής  ενότητας Φλώρινας

Βόσδου Σωτήριος                                  

Πολιτικός μηχανικός Α.Π.Θ., τ. Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,

τ. Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 
Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι

Γρομπανόπουλος Τρύφων  

Δημόσιος υπάλληλος, μέλος διοικητικού συμβουλίου διοικητικών υπαλλήλων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Δυτικής Μακεδονίας, Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Αμυνταίου

Ευαγγέλου Χρήστος (Τάκης)

Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού  Προγραμματισμού & Πρωτογενούς  Τομέα, Μαθηματικός, τ. δήμαρχος Μελίτης, τ. Αντινομάρχης Φλώρινας.

Κιοσές Γιάννης

Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Απόστρατος Αξιωματικός Στρατού Ξηράς.

Κωνσταντίνου Γιάννης

Εκπαιδευτικός, δάσκαλος παραδοσιακών χορών, ιδρυτής συλλόγου Ελληνικών παραδοσιακών χορών «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ».

Λιασόπουλος Γιώργος

Ιατρός Καρδιολόγος , τ. διευθυντής καρδιολογικής κλινικής Γ.Ν.Φ.

τ. Αντινομάρχης, τ. Πρόεδρος Νομαρχιακού συμβουλίου

 
Μίσκας Ιωάννης

Εκπαιδευτικός, Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Μελίτης Φλώρινας, εκλεγμένος μέλος Δ.Σ. εκπαιδευτικών Π.Ε. Φλώρινας, εκλεγμένος μέλος Δ.Σ του Νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ, υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Μπάρα-Κωνσταντάκου Υβόνη

Εκπαιδευτικός, τ. δημοτικός σύμβουλος δήμου Φλώρινας, τ. Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου, τ. Αντιδήμαρχος Φλώρινας

Μποντζίδης Χαράλαμπος

Πολιτικός μηχανικός, οικονομολόγος, τ.  βουλευτής Φλώρινας

Ναλπαντίδου Παρασκευή (Βιβή)

 Αστυνομικός.

 
Παπάς Μιχάλης

Συνταξιούχος Υπάλληλος Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου

Στεργίου-Τσαλαγιώργου Ειρήνη

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, ελεύθερη επαγγελματίας, μέλος Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Φλώρινας

 
Διαβάστε περισσότερα ...

 
 
 
 
Γράφει ο Στάιος ΕυάγγελοςΔημοτικός σύμβουλος Δήμου Φλώρινας
 
Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί «ΜΝΗΜΕΙΟ» ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.
 
Τι έλεγε η κα Μούσιου 
 ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ…                                                                                               

 
ΝΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ: Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ - ΜΥΛΩΝΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο κ. Βοσκόπουλος με την τετραετή θητεία του ως νομάρχης έδωσε τα δείγματα γραφής του.
Η υπερβολή των 450 αναθέσεων, των χιλιάδων SMS, ο μνημειώδης σε πολυτέλεια απολογισμός του, που τελικά είναι το προσωπικό άλμπουμ των φωτογραφιών του, και οι κακοδιαχειρίσεις, που του αποδίδει ο πρώην Νομάρχης Γιάννης Στρατάκης στην πρόσφατη συνέντευξή του, μας αφήνουν άναυδους.
Μια αλαζονική νομαρχιακή θητεία χωρίς σχέδιο ανάπτυξης, με κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και κακοδιαχείριση του Τοπικού πόρου, με πληθώρα δημοσίων σχέσεων, που δεν απέδωσαν καρπούς για τη Φλώρινα και με αναρίθμητες πελατειακές σχέσεις που περιμένουν την εξαργύρωσή τους.
Σε μια εποχή οικονομικής στενότητας η Νομαρχία Φλώρινας έδωσε το δικό της ρεσιτάλ αμετροέπειας σε όλη τη διάρκεια της θητείας της με κακά παραδείγματα (DVD 82.000 ευρώ αντί 13.000 ευρώ, κρασιά των 500 ευρώ, γεύματα των 1.000 ευρώ στον Καραβόμυλο, 100.000 ευρώ Μερσεντές, κ.ά.).
Ακόμα και το φαινόμενο της εγκατάλειψης του κ. Βοσκόπουλου από την πλειονότητα των νομαρχιακών συμβούλων του στις εκλογές αυτές καταδεικνύει την κακή του διοίκηση και τη δυσκολία του να διαχειριστεί τα πράγματα. Τι μπορεί να περιμένει η Φλώρινα από τους ανθρώπους αυτούς που δε σεβάστηκαν για 4 χρόνια το δημόσιο χρήμα και χωρίς αιδώ επιζητούν να παραμείνουν στις καρέκλες της εξουσίας;
Ποιος μπορεί να δει στο πρόσωπό τους την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον;


ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ:Φλώρινα, 16 Απριλίου 2014
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Επέλεξα να συνεργαστώ με τον Δήμαρχο, τον κ. Βοσκόπουλο, συμμετέχοντας στον νικηφόρο σχηματισμό που έχει συγκροτήσει για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, συμπράττοντας με μια ομάδα αποφασισμένων και έντιμων συνεργατών με σκοπό να διαχειριστούμε τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής μας και με τη κοινή μας προσπάθεια να πετύχουμε να υλοποιήσουμε τους ρεαλιστικούς και οραματικούς μας στόχους.
Θεωρώ ότι ο κ. Βοσκόπουλος είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή την παρούσα στιγμή για τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας και εξηγώ αναλυτικά στη συνέχεια. Καταρχήν, ο κ. Βοσκόπουλος είναι ένας άριστος τεχνοκράτης, καταξιωμένος επαγγελματικά στην τοπική μας κοινωνία, που δεν αναζητά επαγγελματική στέγη στον δημαρχιακό θώκο. Είναι πολύ έμπειρος πλέον και αφοσιωμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση, εφόσον επί 8 χρόνια ασχολείται με αυτήν, και άσκησε αποτελεσματικά τον ρόλο του ως Νομάρχης και ως Δήμαρχος. Η εμπειρία του αυτή αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τη διαχείριση των σοβαρών θεμάτων του τόπου, όπως είναι ο τομέας της ενέργειας και της ανάπτυξης. Επιπλέον, ο κ. Βοσκόπουλος, είναι όπως κι εγώ, αυτόφωτος πολιτικά και αυτοδύναμος, δεν χειραγωγείται και δεν εξαρτάται από τα παλαιοκομματικά κατεστημένα πολιτικά συστήματα της περιοχής μας, για αυτό και δέχεται τόσες μεθοδευμένες συκοφαντικές επιθέσεις από «γνωστούς-άγνωστους» κύκλους.

Πότε λέγατε την ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μούσιου;
Διαβάστε περισσότερα ...

11:07 π.μ.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ; - ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΕΡΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 Σίγουρα τον θυμάστε!                                                                                                         
Έναν νεαρό φοιτητή του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών που έζησε στη Φλώρινα τη περίοδο 2002 - 2006, ευγενή και εξαιρετικά συμπαθητικό, με φοβερό χιούμορ και φυσικά πολύ καλή φωνή!                                                                                                                                                       Ο Χρήστος Ξέρας που πολλές φορές οι φίλοι του τον φώναζαν και "Νίνο΄", λόγω των  εξαιρετικών φωνητικών προσόντων, κυκλοφόρησε τη πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "εσύ είσαι ο λόγος", με μεγάλη επιτυχία.
Στη Φλώρινα, είχε κάνει τα πρώτα δειλά του βήματα στη πίστα του ΜΕΓΑΡΟΥ και από τότε όλα έδειχναν τις προοπτικές του!
Καλή επιτυχία Χρήστο, από τους φίλους σου στη Φλώρινα!

Ντόρη Κουτουράτσα  
 
Διαβάστε περισσότερα ...

8:06 μ.μ.

ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ!!!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Είχαμε λάθος πληροφόρηση, πως ο κ. Χρήστος Αλεμπάκης κατεβαίνει υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης με τον συνδυασμό της κ. Ζεμπιλιάδου και το δημοσιεύσαμε .                                                        Φαγωθήκατε να στέλνετε σχόλια, λες και ήταν κάποια είδηση η οποία ανέτρεπε γεγονότα και καταστάσεις.                                                                              

Λοιπόν, Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΠΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης λέγεται πως θα είναι ο κ. Γιάννης Λιάσης .                    Σας ευχαριστούμε που με τις παρεμβάσεις σας,   βοηθήσατε  εσείς την ειδησεογραφία .

Εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο"  
Διαβάστε περισσότερα ...

8:42 π.μ.

ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΣΤΗ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Ο κ. Χρήστος Αλεμπάκης πρώην Δήμαρχος Φλώρινας κατεβαίνει ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ της κ. Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, και ο κ. Στέφανος Μπίρος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, με τον συνδυασμό του κ. Θεόδωρου Καρυπίδη ΑΝΑΤΡΟΠΗ .
Διαβάστε περισσότερα ...

9:11 π.μ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Koυβαλάμε κι εμείς στη Φλώρινα τον δικό μας σταυρό!                                                                      Ας ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ για όλους και για τον τόπο μας! Και ..μέρες που είναι, μη φοβάστε τα ...τσουγκρίσματα και τις ρηξικέλευθες ιδέες!

Εφφμερίδα κρουά -κρουά "το κράξιμο"  
Διαβάστε περισσότερα ...




Η νέα μας στήλη ΣΥ ΕΙΠΑΣ , αναδεικνύει ενδιαφέρουσες απόψεις των αναγνωστών της κρουά.
Ευχαριστούμε τον φίλο κρουά ΠρομΥθέα Αδέσμευτο

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...


Πολλοί με ρωτάν: "Γιατί πήγε η Όλγα με τον Βοσκόπουλο;" Η θεωρία μου είναι η εξής:

Η Όλγα ξέρει πολύ καλά το τι είναι ο Βοσκόπουλος και το τι λέγεται γι'αυτόν. Ξέρει επίσης το τι έρχεται γι' αυτόν. Κι' όμως, επιλέγει να δέσει την πολιτική της τύχη μαζί του. Γιατί;

Η Όλγα θέλει να παίξει ρόλο στην μετα-ΠΑΣΟΚ εποχή. Τον χώρο που κάλυπτε μέχρι πρόσφατα το ΠΑΣΟΚ, θα τον διεκδικήσουν διάφοροι (ΣΥΡΙΖΑ, Βενιζέλος, Γ. Παπανδρέου, Σημίτης κλπ). Ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αυτό.

Αν η Όλγα δεν συμμετάσχει στις εκλογές αυτές, αφήνει τον Μ. Τσώκα μοναδικό "παίκτη" (προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ) στο παιγνίδι για το "μετα-ΠΑΣΟΚ" στην Φλώρινα. Η Όλγα δεν θέλει ο Μιχάλης να κληρονομήσει τον φλωρινιώτικο χώρο του παλιού ΠΑΣΟΚ που θ' αφήσει ελεύθερο ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει κι' αυτή μέρος από την "κληρονομιά". Άλλος επίδοξος κληρονόμος δεν φαίνεται στον ορίζοντα (εκτός κι' αν δούμε κανέναν Τσώτσκο να συμπαρατάσσεται με τον Αργυριάδη π.χ.)

Μόνη της η Όλγα δεν μπορεί να κατέβει, διότι δεν μπορεί να κάνει συνδυασμό. Διάλεξε, λοιπόν, να κατέβει με τον Βοσκόπουλο.

Γιατί ειδικά με τον Βοσκόπουλο;

Η Όλγα σκέπτεται ως εξής:

1) Ο Βοσκόπουλος μάλλον θα χάσει τις εκλογές. Αν τις χάσει, ο Βοσκόπουλος δεν είναι ο τύπος του να παραμείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως αρχηγός αντιπολίτευσης. Να μιλήσει και να πείσει; Με τι φόντα; Θα φανεί πόσο "είναι ο βασιλιά γυμνός"! Οπότε, ο Βοσκόπουλος θα εξαφανιστεί, θα φυλλοροήσει και θα αφήσει την Όλγα ουσιαστικό αρχηγό της αντιπολίτευσης. Διότι και οι σημερινοί αντιδήμαρχοι του Βοσκόπουλου τι να πουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και ποιόν να πείσουν; Με τι φόντα; Άρα, η Όλγα θα φαίνεται και θα μπορέσει να διεκδικήσει μέρος της κληρονομιάς του φλωρινιώτικου ΠΑΣΟΚ στην μετα-ΠΑΣΟΚ εποχή, από την θέση του αρχηγού της αντιπολιτευσης.

2) Όμως, τα πράγματα μπορεί να έλθουν πολύ πιο ευνοϊκά για την Όλγα. Ο Βοσκόπουλος μπορεί να αναγκασθεί να αποχωρήσει πριν τις εκλογές, οπότε το κοπάδι του βοσκού θα ψάχνει βοσκό. Εκεί θα εμφανιστεί η Όλγα ως αντ' αυτού, όπως ο Βενιζέλος είναι αντί του Σαμαρά. Αν λοιπόν η Όλγα, ως αρχηγός πλέον του συνδυασμού χάσει τις εκλογές, θα θεωρηθεί ότι δεν φταίει αυτή. Οπότε και πάλι θα διεκδικήσει την κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ και, μάλιστα, από καλύτερη θέση, ως υποψήφια Δήμαρχος που έχασε χωρίς να φταίει.

3) Αν ο Βοσκόπουλος κερδίσει τις εκλογές, τότε η Όλγα θα είναι αντιδήμαρχος, οπότε και πάλι θα διεκδικήσει μέρος της κληρονομιάς του ΠΑΣΟΚ ως αντιδήμαρχος.

Έτσι σκέφτεται η Όλγα. Τώρα γι' αυτά που λέγονται για τον Βοσκόπουλο ...... δεν την νοιάζει. Η δουλειά της να γίνεται .....!!!!! Άρα, σε τι διαφέρει η Όλγα από αυτούς, από τους οποίους θέλει να μας σώσει στην μετά-ΠΑΣΟΚ εποχή και οι οποίοι δεν είναι παρά οι ανά τα κόμματα Βοσκόπουλοι;
Διαβάστε περισσότερα ...

11:44 π.μ.

ΟΛΓΑ - ΜΟΥΣΙΟΥ ΜΥΛΩΝΑ - Καλά γεράματα Όλγα μου!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 Εκτιμώ τη κ. Όλγα Μούσιου. Παρ όλα τα λάθη της και τις επιλογές της.                                               Της αναγνωρίζω και το δικαίωμα της επιλογής να πορευθεί πολιτικά με κάθε είδους συμμαχίες.
Αυτό που αδυνατώ να κατανοήσω είναι οι στόχοι της.

Η χθεσινή της δήλωση να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Βοσκόπουλο, υπερασπιζόμενη  πρωτίστως την πολιτική Βοσκόπουλου, με οδηγεί στο συμπέρασμα πως η κ. Μούσιου, μάλλον έχει χάσει τη πολιτική της ταυτότητα και έχει εξομοιωθεί απολύτως με τον επικεφαλής της. Αυτή δε ή άποψή μου, ενισχύεται από την έλλειψη αντιπολιτευτικής στάσης κατά τη θητεία Βοσκόπουλου που διανύσαμε. Η κ. Μούσιου συμπολιτεύτηκε με τον κ. Βοσκόπουλο, παρά αντιπολιτεύτηκε. Φυσικό είναι να τον εξυμνεί εκτός και αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που μου διαφεύγει.

Η πολιτική της διαδρομή, ομολογουμένως είχε μία εξελικτική πορεία μέχρι προ τινος. Ξεκίνησε ως δημοτική σύμβουλος, διεκδίκησε ανώτερος βαθμίδες ως υποψήφια δήμαρχος κλπ. Σήμερα, από δήμαρχος καταλήγει να γίνει κλητήρας.
Δεν μπορώ να δεχθώ πως μία φιλόδοξη γυναίκα όπως η κ. Μούσιου - που έχει και τα προσόντα- απέρριψε τιμητικές προτάσεις που τις έγιναν όπως είπε και η ίδια. Διεωρωτώμαι: Αν η κ. Μούσιου δεν διαθέτει κριτήριο για τον εαυτό της, είναι δυνατόν να διαθέτει κριτήριο και για το καλό του τόπου;

Η κ. Μούσιου είναι γεγονός πως γοητεύεται από την πολιτική. Και προφανώς της αρέσει να συντηρεί τη παρουσία τους  στη πολιτική ζωή του τόπου. Και το καταφέρνει. Τα σημάδια κόπωσης όμως είναι εμφανή. Κουράστηκε μάλλον η κ. Μούσιου να κυνηγάει μία ξεχωριστή θέση ή αντελήφθη πως δεν  είναι για τα μεγάλα.
Ο συνδυασμός Βοσκόπουλου, δεν έχει και σοβαρές  απαιτήσεις. Και στου τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει.

Συμβιβασμένη μάλλον η κ. Μούσιου με τον εαυτό της και τις δυνατότητές της, μας έπεισε τουλάχιστον να μην έχουμε πιά απαιτήσεις από αυτήν .
Καλά γεράματα Όλγα μου!

Ντόρη Κουτουράτσα   
Διαβάστε περισσότερα ...

12:06 π.μ.

ΦΡΕΣΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ - Π.Ε. Φλώρινας

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 
Η Ευγενία Γάκη είναι Μουσικοπαιδαγωγός και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών  του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.
Έχει πολυετή διδακτική εμπειρία στο χώρο της Εκπαίδευσης, που αποκτήθηκε καθώς εργάστηκε σε όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης, ως δασκάλα και μουσικός.
Διαθέτει εξειδικευμένη γνώση για ζητήματα που αφορούν στην Παιδεία και τον Πολιτισμό, η οποία  απορρέει τόσο από τις Προπτυχιακές όσο και από τις Μεταπτυχιακές της σπουδές και από την ενεργή της συμμετοχή  στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Επιπλέον, διαθέτει  άριστη και πιστοποιημένη  γνώση στις  Τεχνολογίες Πληροφορίας και Πληροφοριών.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών
Διαβάστε περισσότερα ...

5:04 μ.μ.

Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 
 
 
 
Συνδημότισσες, συνδημότες,

Προβαίνω στην παρούσα δήλωση καθώς θεωρώ υποχρέωση μου να σας γνωστοποιήσω και επισήμως την απόσυρση της υποψηφιότητας μου από τη διεκδίκηση του Δήμου Φλώρινας. Πέραν τούτου όμως, επιθυμώ να ευχαριστήσω και δημόσια όλους εσάς για την αμέριστη βοήθεια και την υποστήριξή που μου προσφέρατε στη δύσκολη διαδρομή που ακολουθήσαμε μαζί.

• Μία διαδρομή, η οποία ανεξάρτητα από την μη ολοκλήρωσή της, δε διαφοροποιεί τους στόχους, τις ελπίδες και το κοινό μας όραμα για έναν καλύτερο Δήμο Φλώρινας.
• Μία διαδρομή, η οποία δεν σταματά εδώ, καθώς εμείς συνεχίζουμε να απαιτούμε τα καλύτερα για το τον τόπο μας, υπηρετώντας αξίες και όχι αξιώματα.

Στις επερχόμενες εκλογές, ο κάθε ένας από εμάς τους ψηφοφόρους, θα πρέπει να επιλέξει αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν την επόμενη πενταετία. Ας προσπεράσουμε λοιπόν τα ατομικά συμφέροντα και ας αντιληφθούμε πως το βέλτιστο για τον καθένα μας προσωπικά ανάγεται στο συνολικό όφελος, δηλαδή σε ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΛΩΡΙΝΑ .

Καλή Ανάσταση από καρδιάς.

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Κ. Μπέλτσος
Διαβάστε περισσότερα ...



Γνωστοποίηση ονομάτων Υποψηφίων, Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων, του Συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο» του υποψήφιου Δημάρχου Αμυνταίου Θεοδωρίδη Κωνσταντίνου.
1. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
3. ΒΡΑΠΤΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
4. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5. ΓΚΗΡΜΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
6. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
7. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
8. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ
9. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΚΑΣΠΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
11. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12. ΚΛΙΑΝΤΖΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
13. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ
14. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
15. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΤΖΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
16. ΚΟΥΡΤΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
17. ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
18. ΜΑΛΕΖΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
19. ΜΑΝΟΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ
20. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
21. ΜΑΣΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
22. ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
23. ΜΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ
24. ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
25. ΜΠΙΜΠΗ-ΠΕΤΡΟΥ ΑΛΙΚΗ
26. ΝΑΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
27. ΝΑΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ
28. ΝΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
29. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
30. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
31. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
32. ΠΑΟΥΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΛΑΚΗΣ)
33. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
34. ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
35. ΠΗΛΕΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
36. ΠΙΧΤΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
37. ΡΩΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
38. ΣΟΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
39. ΣΤΑΪΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
40. ΤΑΜΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
41. ΤΖΟΜΠΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
42. ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
43. ΤΣΑΦΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
44. ΤΣΟΥΜΗΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
45. ΦΙΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
46. ΦΟΥΡΚΙΩΤΗ-ΤΣΑΛΙΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
47. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Διαβάστε περισσότερα ...


ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Έργα και ημέρες του Δημάρχου Ιωακείμ Ιωσηφίδη

            Για να σταματήσει η παραφιλολογία  και το ασύστολο ψεύδος με το οποίο εμφανίζει το μέγα θέμα της επισύναψης δανείου για την ολοκλήρωση των έργων της τηλεθέρμανσης  και την δήθεν υπονόμευση του έργου εξαιτίας της αρνητικής στάσης προς το δανεισμό ,του κου Θεοδωρίδη, έχουμε να υποβάλλουμε στο δήμαρχο κο Ιωακείμ Ιωσηφίδη 3 ερωτήσεις:

            1η        Γιατί η ΔΕΤΕΠΑ προχώρησε σε δανεισμό 1.980.289,37€ με επιτόκιο 6,50% από το ΤΠ & Δανείων, για 10 χρόνια, επιβαρύνοντας το δήμο με τόκους 1.287.188,9 € συνολικά στη δεκαετία, ενώ  μπορούσε να τον αποφύγει διαθέτοντας το 1.000.000 € από το ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ κεφάλαιο της ΔΕΤΕΠΑ ,το οποίο 20 ημέρες αργότερα το κατέθεσε σε προθεσμιακή κατάθεση με επιτόκιο μόλις 3,05% (138/2013 απόφαση της ΔΕΤΕΠΑ) και να απαλλάξει το δήμο τουλάχιστον από 332.188,09 €, όπως πρότεινε το μέλος του ΔΣ της ΔΕΤΕΠΑ Αβραμίδης Ιωάννης ή να υιοθετήσει πλήρως την απόφαση του κου Θεοδωρίδη που πρότεινε τη χρήση του 1.000.000 € από τα παραπάνω διαθέσιμα της επιχείρησης ΚΑΙ τα προσδόκιμα ποσά από το ΕΑΠ και να απαλλαγεί πλήρως από κάθε τόκο;

(1.287.188,9 €  αυτό το ποσό θα πληρώσει σε τόκους ο δήμος στη δεκαετία).

2η        Τι εννοεί ο δήμαρχος όταν αναφέρει ότι για το δάνειο υπήρξαν εξωδημοτικές εγγυήσεις όταν σαφώς αναφέρεται  στην 116/2013 απόφαση της ΔΕΤΕΠΑ  ότι για τις εξασφαλίσεις του δανείου λαμβάνονται υπόψη τα ποσά από τα έσοδα της επιχείρησης και τα δυνάμενα προς εκχώρηση ποσά από τα έσοδα του δήμου (ΚΑΠ); (Τι κρύβεται πίσω από αυτό;).

3η        Ο ισχυρισμός ότι προκειμένου να δοθεί το δάνειο, ετέθη ως προϋπόθεση η αντίστοιχη απόφαση της ΔΕΤΕΠΑ να είναι ομόφωνη μπορεί να αποδειχτεί με κάποιο έγγραφο ή απλά χρησιμοποιείται από το δήμαρχο για λόγους εντυπωσιασμού;

            ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ποτέ κανείς δεν ήταν ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ με την ολοκλήρωση της τηλεθέρμανσης, ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ είμαστε στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος  και τη διάθεση του σε ψηφοθηρικές παροχές, στα ψέματα και τις μεγαλόσχημες ανεδαφικές υποσχέσεις του κου Ιωσηφίδη.

Αστοχίες  βεβαιότατα και υπήρξαν στην αρχική σχεδίαση του επιχειρήματος, που οπωσδήποτε κάποιους αδίκησαν, αφού το έργο δεν ολοκληρώθηκε σε μια συνολική  φάση εφάπαξ, πλην όμως δεν ήταν εσκεμμένα και εν πολλοίς ήταν αναμενόμενα από τόσης μεγάλης έκτασης έργο, όπου ενεπλάκησαν αναπτυξιακές εταιρείες, δυο ανεξάρτητοι δήμοι, πλήθος διαφορετικών δημάρχων, δημοτικών συμβούλων, προέδρων και ΔΣ της ΔΕΤΕΠΑ.

 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

           ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

«Με συνέπεια και στο αύριο»

  ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Διαβάστε περισσότερα ...