9:23 μ.μ.

KAI MANTIΣΣΑ Η ΚΡΟΥΑ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |







Κληρονομικό χάρισμα δεν έχω, αλλά το χάρισμα το έχω! Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε! Θυμάστε τι σας λέγαμε την επομένη των εκλογών για την τύχη των υποψηφίων;

" Μιά νέα μέρα ξημερώνει! Όχι απαραίτητα για τη Φλώρινα, αλλά για τους υποψηφίους!                 Κακά τα ψέμματα!  Όλοι όσοι αναμειγνύονται με τη πολιτική, μπορεί να μη καταφέρνουν να κόψουν το νήμα, αλλά μια θέση στον ήλιο την εξασφαλίζουν! 

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα πήρε υψηλά ποσοστά. Πιο υψηλά και από αυτά που έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ επί Λιάνη.
Ο Κων. Σέλτσας έγινε ο νέος βουλευτής Φλώρινας.
Η  Πέτυ Πέρκα με τη συμμετοχή της έχει ήδη εξασφαλίσει μία καλή θέση σε δημόσιο οργανισμό.
Ο . Σάββας Σαπαλίδης μπορεί να ετοιμάζεται για να γίνει ο επόμενος δήμαρχος Φλώρινας.
Η  Άννα Σπίρτου, ως καθηγήτρια Πανεπιστημίου  να ετοιμάζεται για μία ανώτερη βαθμίδα στο Πανεπιστήμιο.

Και κάπου αλλού γράφαμε πως ο Σωτήρης Βόσδου αν δεν βγει βουλευτής ας πάει να βάλει υποψηφιότητα στο σύλλογο κηπουρών!

Εσείς τώρα τι θα λέτε μετά από αυτά που θα σας πούμε;
Ο Σωτήρης Βόσδου μπορεί να μην έγινε Πρόεδρος των κηπουρών, αλλά έγινε Πρόεδρος των Μοναστηριωτών!

Η κ. Πέρκα, κρατηθείτε.. Την ετοιμάζουν ή ετοιμάζετε για Γ.Γραμματεύς του Υπουργείου Ανάπτυξης!

Φεύ, αγαπητοί Φλωρινιώτες! Η κρουά επαληθεύθηκε! Καλό χειμώνα να έχουμε.

Ντόρη Κουτουράτσα



16 comments :

Ανώνυμος είπε...

οι κηπουροί κλαδεύουν τριαντάφυλλα ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα οι κηπουροί μαδάνε μαργαρίτες.

Ανώνυμος είπε...

Σώπα βρε Κουτουράτσα.... Μόνη σου τα μάντεψες όλα αυτά...... Να σε προσλάβει η κυβέρνηση για να μην αγωνιά για τα μελλούμενα

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Προσφέρομεν αφιλοκερδώς τις μαντικές μας υπηρεσίες στη κυβέρνηση. Ας διαθέσει η κυβέρνηση το δημόσιο χρήμα προς αποκατάσταση άλλων κορασίδων.

Ανώνυμος είπε...

Κρουά εγώ σε παραδέχομαι. Για τη περίπτωση Πέρκα θα ήθελα να επανέλθω και να τονίσω πως τώρα η κ. Πέρκα θα πρέπει να προσφέρει σπονδές όπως προβλέπεται και να επιδιώξει μία νυκτερινή έξοδο με Βαρουφάκη. Ο Βίτσας είναι ολίγον λίγος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βόσδου ως νέος Πρόεδρος των Μοναστηριωτών επισκέφτηκε τον μητροπολίτη Θεόκλητο. Δεν αρκεί.
Ο Τσίπρας προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας στο Άγιον Όρος.
Ο Βόσδου θα πρέπει να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας της Πελαγονίτισσας και να κάνει και ένα τάμα στον εκ Μοναστηρίου Άγιο Αγαθάγγελο τον Πιντσάρη ( τσαρουχοποιό - υποδηματοποιό) για να τον βοηθήσουν στο υψηλό έργο που ανέλαβε.

Ανώνυμος είπε...

Σωστόςςςς ο 8.42!!! Και ο Αντωνιάδης ξεκίνησε ως Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης και με τη βοήθεια της Παναγίας Σουμελά έγινε βουλευτής! Δοκιμασμένη συνταγή!
Για την ώρα Παναγία η Σουμελά και Παναγία η Πελαγονίτισσα 1-0. Εμάς ο Θεός να μας φυλάει!

Ανώνυμος είπε...

Το χαμηλό επίπεδο και το κουτσομπολιό δυστυχώς δεν απαιτούν κανένα χάρισμα. Αρκεί το θράσος και η απόκρυψη της αλήθειας. Εν προκειμένω η απόκρυψη των βιογραφικών των ανθρώπων και μιλώ πραγματικά για όλους σε όσους αναφέρεσθε. Η χώρα έχει καινούρια κυβέρνηση και ο λαός την υποστηρίζει. Της έχει εμπιστοσύνη όπως και στις επιλογές της είτε αφορούν τη στελέχωση των κυβερνητικών και άλλων θέσεων είτε τη σκληρή και ιστορική διαπραγμάτευση με τους εταίρους είτε τα μέτρα για την ανόρθωση της χώρας. Εσείς μείνετε στο χαμηλό επίπεδο σας δεν επηρεάζετε απολύτως τίποτα. Λίγο σεβασμό στους ανθρώπους που εκτίθενται και εμπλέκονται με τα κοινά είτε είναι αριστεροί είτε είναι δεξιοί, είτε είναι άντρες είτε είναι γυναίκες.Ο κιτρινισμός το μόνο που καταφέρνει είναι να εκθέσει αυτούς που τον υπηρετούν.Επίσης κ. Κουτουράτσα σίγουρα μπορείτε να κατηγορηθείτε για σεξισμό, όταν μια γυναίκα δεν την αξιολογείτε-κρίνετε από το τι ακριβώς είναι η ίδια αλλά με άλλα κριτήρια σας ενημερώνω-προφανώς δεν το γνωρίζετε- ότι αυτό διεθνώς αποκαλείται σεξισμός.Βεβαίως όταν το χαμηλό γνωστικό-μορφωτικό-πολιτισμικό επίπεδο συνδυάζεται με κακεντρέχεια ο σεξισμός είναι μονόδρομος. Και κάτι τελευταίο για τους σχολιαστές: η ζήλια είναι ανθρώπινη, ο βαθμός πολιτισμού όμως κάποιου κρίνεται από το πόσο μπορεί να την ελέγξει.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Kάποιος ανώνυμος 12.14 με πλεονάζουσα σοφία, ανέλαβε να μας διδάξει όρους καλής και ηθικής συμπεριφοράς και συγχρόνως βρήκε την ευκαιρία να εκφωνήσει έναν δεκάρικο πολιτικό λόγο, υποστηρίζοντας και προβάλλοντας τη νέα κυβέρνηση. Φαντάζομαι πως στη συνείδησή του έχει αποτυπωθεί ως πολιτική παρέμβαση υψηλού επιπέδου!!!
Για εμάς τους ελάχιστους, αμύητους και αμόρφωτους δεν απομένει από το να αναμένομεν και νέες παρεμβάσεις από όλους τους πολιτικούς, άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν την αναγνώριση και την αποδοχή.

Με μεγάλη μας χαρά θα ανταποκριθούμε σε έναν τέτοιον διάλογο και η Φλώρινα θα καταστεί πλουσιώτερη.

Να λάβουν υπ όψη τους όμως ότι γνωρίζουμε σε τι διαφέρει η πολιτική από τις επικοινωνιακές μεθόδους και να μάθουν να ξεχωρίζουν τις πολιτικές θέσεις από τις μεθοδεύσεις και τις σκοπιμότητες που αποκρύπτονται επιμελώς, για να μην τις αποκαλύπτουμε. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε και ας μας χαρακτηρίζουν όπως θέλουν.

Τελούμε σε αναμονή ουσιαστικών θέσεων και παρεμβάσεων που δεν είχαν την τύχη ή και τον χρόνο να εκθέσουν οι υποψήφιοι στους ψηφοφόρους τους και γι αυτό ενδεχομένως απέτυχαν.
Διατηρούμε το δικαίωμα να διατυπώνουμε τη κριτική μας που ανταποκρίνεται στις πρακτικές τους.



Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα κρουά μαζί σου και σου βγάζω και το καπέλο. Νομίζουν μερικοί πως ακόμα μπορούν να πουλάνε καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Μόνοι τους αποκαλύπτονται όπως ο ανώνυμο ς 12. 14 που λέει …« Η χώρα έχει καινούρια κυβέρνηση και ο λαός την υποστηρίζει. Της έχει εμπιστοσύνη όπως και στις επιλογές της είτε αφορούν τη στελέχωση των κυβερνητικών και άλλων θέσεων είτε τη σκληρή και ιστορική διαπραγμάτευση με τους εταίρους είτε τα μέτρα για την ανόρθωση της χώρας.» …
Μόνοι τους αποκαλύπτουν την ποιότητα της αντίληψης από την οποία κατέχονται με βάση την οποία όλα μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι ! Η ουσία πάνω απ όλα και σαν πρώτο θέμα βρίσκεται στη στελέχωση που αποβλέπουν!
Αυτό που τελικά μάντεψες είναι αυτό που έχουν τελικά και μοναδικά στο μυαλό τους. Είναι πως όλοι οι υποψήφιοι θα βολευτούν και δεν θέλουν και να τους ενοχλείς κι από πάνω! Γι αυτό συνέχισε!
ΥΓ. Προφανώς δεν εννοώ όλους. Εμείς ξέρουμε και αυτοί καταλαβαίνουν ποιους εννοούμε!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, αν το έχω πιάσει σωστά το θέμα, κατά τον 12.14 , θα ήταν λογικό υπουργός οικονομικών ο Βαρουφάκης και η Θεοπίστη Πέρκα ΓΓ. του Υπουργείου Οικονομικών! Αυτή του είδους την εμπιστοσύνη να έχουμε κύριε 12.14 στις επιλογές της κυβέρνησης; Εκεί μου φαίνεται το πας το θέμα. Ξεβράκωσέ τους βρε κρουά που στο παίζουν και έξυπνοι!

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε ρε παιδιά και αυτά τα περίφημα βιογραφικά του Βόσδου και της Πέρκα να τα συζητήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι ο Αντωνιάδης τώρα που έγινε βουλευτής θα πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση βαφής μαλλιών;;;;

Ανώνυμος είπε...

Προς όλους τους
ελπίζοντες, αποβλέποντες, αναμένοντες, αδημονούντες, καιροφυλακτούντες να επανδρώσουν τον κρατικό μηχανισμό
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟΥΣ
Καλά σας τα λένε. Διαβάστε και τον Πάσχο Μανδραβέλη σε άρθρο του στη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με τίτλο ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ στις 21-2-2015
Αν οι τοποθετήσεις στελεχών στη Δημόσια Διοίκηση με αντικειμενικά κριτήρια ήταν στο Μνημόνιο, θα βρισκόταν σε εκείνο το –άγνωστο για τον υπόλοιπο κόσμο– 30% όσων θα ήθελε να καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και η προηγούμενη κυβέρνηση, για να είμαστε δίκαιοι: ο κανόνας της τοποθέτησης αποτυχόντων βουλευτών σε θέσεις ευθύνης είναι μια διαπαραταξιακή και διαχρονική παθογένεια του ελληνικού γκουβέρνου, με την εξαίρεση του μικρού διαλείμματος opengov του κ. Γιώργου Παπανδρέου.


Η προηγούμενη κυβέρνηση πάρκαρε δεκάδες αποτυχόντες βουλευτές σε Γραμματείες και Δημόσιους Οργανισμούς, οι οποίοι παραιτήθηκαν μαζικά προ διμήνου για να ξαναεκτεθούν στις εκλογές. Κατά τον ίδιο τρόπο, η «Πρώτη φορά Αριστερά» επιμένει παλαιοκομματικά. Aρχισε τους διορισμούς αποτυχόντων βουλευτών σε θέσεις γενικών γραμματέων. Ο πρώην πρόεδρος της ΟΤΟΕ και πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσουκαλάς, τοποθετήθηκε γενικός γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο υπουργείο δηλαδή που διαφεντεύει ο σφοδρός πολέμιος του Νεοφιλελευθερισμού, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος. Οσοι ήλπιζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεικνυόταν ένα Ριζοσπαστικό Κόμμα πλανήθηκαν πλάνην οικτράν. Θα αποδειχθεί -στην καλύτερη περίπτωση- μία από τα ίδια, με γαρνίρισμα επαναστατικής ρητορικής. Οι προηγούμενοι προσπαθούσαν, με... νύχια και διαπραγματεύσεις, να διασώσουν όσες περισσότερες δομές της χρεοκοπίας μπορούσαν. Αν εξαιρέσουμε τις περικοπές μισθών και συντάξεων, που δεν μπορούσαν να αποκρύψουν από την τρόικα, ψήφιζαν τα μέτρα διάλυσης των παθογενειών στο Δημόσιο και στην αγορά και κατόπιν τα επανέφεραν με υπουργικές αποφάσεις. Ετούτοι δεν θέλουν μόνο να συντηρήσουν τις δομές της χρεοκοπίας. Θέλουν να αναστήσουν κι εκείνες που δεν κατάφερε να περισώσει η προηγούμενη κυβέρνηση.

Το βασικότερο πρόβλημα της χώρας είναι πως το κράτος παραμένει μπάχαλο και όμηρος κομματικών στρατών. Η στελέχωσή του δεν εξυπηρετεί την παραγωγικότητά του (ασχέτως αν κατά τύχη προκύψει κάποιος άξιος) αλλά τις ανάγκες του πολιτικού συστήματος. Αυτό αποδεικνύει και ο κοτζαμπάσικος τρόπος κατανομής των θέσεων ευθύνης από τα κόμματα που αναλαμβάνουν την εξουσία.

Το μόνο, λοιπόν, που απομένει είναι να μάθουμε πώς μοίρασαν τα λάφυρα του κράτους οι νικητές των εκλογών. Η αναλογία μάλλον θα είναι 4-1, αν κρίνουμε από την προηγούμενη μοιρασιά 4-2-1. Ή μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχθεί πιο γαλαντόμος προς τους ΑΝΕΛ;




Ανώνυμος είπε...

Οι κληρονομιές πως σας φαίνονται φίλοι μου...Αποχώρησε ο πατέρας Βόσδου από πρόεδρος των Μοναστηριωτών άφησε τη θεσούλα στο γιόκα του!Αποχώρησε ο Αντωνιάδης από πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης η θεσούλα πήγε στον αδελφό Τασούλη! Τα καλά μαγαζιά δεν αφήνονται κληρονομούνται, μη τυχόν και πέσουν σε λάθος χέρια....

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η τρίτη θέση που πήρε ο Σάββας Σαπαλίδης στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πάρα πολύ.
Από την άλλη δεν είναι αιτία ότι η Σπίρτου δεν είναι φλωρινιώτισα για να τη βγάλουν και τελευταία δηλαδή.

Δημοσίευση σχολίου