Συνεχίζουμε αγαπητοί αναγνώστες και σας ενημερώνουμε για τις επαφές της εφημερίδας μας με την 3η ΥΠΕ  και το ιδια'ιτερο γραφείο του Υπουργού Υγείας κ. Κουρουμπλή για να καταλήξουμε σε ορισμένα συμπεράσματα για το μέλλον της Νεφρολογικής Κλινικής Φλώρινας.  

ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ 
Ο κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης, Υποδοικητής  της 3ης ΥΠΕ , όταν ρωτήθηκε από την εφημερίδα μας στο τέλος Μαίου, μία μέρα μετά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Φλώρινας τι εντυπώσεις αποκόμισε από την επίσκεψή του στη Νεφρολογική Κλινική, μας είπε πως περιμένει το πόρισμα της ΕΔΕ για την ανώνυμη επιστολή!!! Κανένας δεν ήξερε να του πεί τίποτα δηλαδή ή ήταν τόσο βιαστικά περαστικός ο κ. Γαβριηλίδης; Μάλλον ήλθε, είδε και απήλθε ο άνθρωπος. Και του το είπαμε, όπως ακριβώς το γράφουμε.

Επισκεφθήκαμε τον κ. Κίρκο , διοικητή της 3ης ΥΠΕ στη Θεσσαλονίκη στις 16-6-2015. 
Ο κ. Γ. Κίρκος περίμενε να ακούσει τις προτάσεις μας!!! Αν είναι δυνατόν! Ένας διοικητής να περιμένει προτάσεις από μία εφημερίδα!!!

Ο κ.  Γ. Κίρκος ή δεν έχει επίγνωση του ρόλου του, ή μας δουλεύει
Για όσους δεν ξέρετε ο κ.  Γ. Κίρκος είναι ο τ. περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας , ο οποίος διαδέχθηκε τον κ. Λεούδη. 
Ελπίζαμε κι εμείς πως ο κ. Κίρκος θα έχει απεκδυθεί του πολιτικού του μανδύα, αλλά όπως φαίνεται δεν κόβονται οι καλές συνήθεις και το δούλεμα πάει σύννεφο!

Φτάσαμε μέχρι το ιδιαίτερο γραφείο του Υπουργού κ. Κουρουμπλή. Έχει αναλάβει κ. Χαλβατζά η οποία τυγχάνει να είναι και η ίδια νεφροπαθής, να ενημερώσει τον κ. Υπουργό. Από δω και πέρα, τι θα κάνει ή τι μπορεί να κάνει ο Υπουργός, θα δούμε!

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ; 

Η λειτουργία της νεφρολογικής κλινικής Φλώρινας, είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με την εν γένει λειτουργία του Νοσοκομείου Φλώρινας. Όλα λειτουργούν τυπικά. Υπάρχουν για να υπάρχουν

Το ότι κατάφερε η νεφρολογική κλινική να λειτουργήσει επί Ρένας Βασιλείου οφείλεται στις προσπάθειες της γιατρού. Όπως φαίνεται η Ρένα Βασιλείου είχε απέναντί της όλο το νοσοκομείο και δεν είχε από πουθενά στήριξη. Παρά ταύτα, με πολύ σκληρή δουλειά, με βαθιά γνώση και αγάπη του αντικειμένου της κράτησε και κρατάει στη ζωή  πολλούς νεφροπαθείς, και έχει κρατήσει μακριά από την αιμοκάθαρση 300 ασθενείς. Το σημαντικό είναι πως της το αναγνωρίζουν όλοι οι νεφροπαθείς της Φλώρινας και οι συνάδελφοί  που συνεργάστηκαν μαζί της. 

Είναι λυπηρό που όλα τα στελέχη του Γ.Ν.Φ. είναι Φλωρινιώτες. Θα έπρεπε, βολεμένοι και ασφαλείς καθώς είναι στο δημόσιο, να οραματίζονται για τον τόπο τους. Η νεφρολογική κλινική είναι περιζήτητη μονάδα σε όλον τον κόσμο. Σας ενημερώνουμε πως στα τούρκικα παράλια , οι Τούρκοι στήνουν νεφρολογικές κλινικές για την ενίσχυση του ιαματικού τουρισμού! Που είναι οι φορείς της Φλώρινας που κόβουν φλέβες για την ανάπτυξη του τόπου; Δεν ακούσαμε κανένας να παίρνει θέση.

Στην τύχη της λοιπόν και η νεφρολογική κλινική Φλώρινας

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Υπό αυτές τις συνθήκες , αν φύγει η Ρένα Βασιλείου ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ καποιος - α ή κάποιοι να φύγει. Δημιούργησαν όλες τις προυποθέσεις, έλλειψη στήριξης,  ψυχολογικό πόλεμο με την ανώνυμη επιστολή, με τις νοσηλεύτριες ΟΛΕΣ!!! να μη θέλουν να συνεργαστούν μαζί της , με κριτιτικές για τα πρωτόκολλα από τις νοσηλεύτριες κλπ κλπ.  

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως η κ. Βασιλείου έχει τις καλύτερες συστατικές επιστολές από διάσημους του χώρου της στο εξωτερικό όπως οι Charles D Pusey ( ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Νεφρολογίας Imperial College/ Hammersmith Hospital), ο Clare Μ Turner ( Research Bilogist UCL) όπου η Ρένα Βασιλείου είχε 6μηνη υποτροφία με επικέντρωση στους μηχανισμούς βασικής έρευνας με 2 πανεπιστήμια που συμμετείχαν στο στήσιμο της διατριβής της, και εδώ στη Φλώρινα δέχεται κριτική  από της νοσηλεύτριες για τα θεραπευτικά πρωτόκολλα! Τι να πεί κανείς.
Οι παραπάνω συστατικές επιστολές, υπάρχουν κατατεθειμένες σε όλα τα νοσοκομεία από όπου πέρασε η κ. Βασιλείου και σε επίσημη μάλιστα μετάφραση για όσους θέλουν να τα διαβάσουν και δεν γνωρίζουν αγγλικά!! Ας τα ξαναδούν στο νοσοκομείο Φλώρινας! Εκτός κι αν αμφισβητούν στην Ελλάδα και στη Φλώρινα το επιστημονικό κύρος των Charles D Pusey και Clare Μ Turne!!!

 Για να είμαστε λοιπόν σαφείς, σ αυτή τη περίπτωση δεν θα φύγει επειδή πλέον έχει σοβαρούς λόγους να φύγει,  αλλά επειδή ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ με τη συνήθη πρακτική που φεύγουν οι γιατροί από το νοσοκομείο Φλώρινας!!1 Αυτό ας το ερευνήσουν οι αρμόδιοι όπως π.χ. στη περίπτωση της γυναικολόγου Τένοβας ! 

 Τότε η μονάδα θα λειτουργεί με γιατρούς από δω και από κεί , όπως είχε γίνει και στο παρελθόν, με κίνδυνο για τους νεφροπαθείς. Κανένας νεφρολόγος δεν έρχεται στη Φλώρινα και δεν έχει προκηρυχθεί και θέση.  Ελπίζουμε πως οι νοσηλεύτριες, επικαλούμενες την πολυετή τους πείρα να μην αναλάβουν και ρόλο νεφρολόγου!!! Θεός φυλάξοι!!! Είναι φυσικό πολλοί αιμοκαθαρόμενοι να προσφύγουν αναγκαστικά σε γειτονικές μονάδες, υφιστάμενοι ταλαιπωρία αλλά και τον κίνδυνο της μετακίνησης.

ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ η κ. Βασιλείου, θα πρέπει να μείνει με προυποθέσεις. Να ενισχυθεί η μονάδα με επικουρικό, να αναλάβουν ευθύνες όσοι έχουν  ρόλο (διοικητής, Κοττακίδης, Δουίτσης, Στυλιαράς) και να  αλλάξει σταδιακά όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο σύσσωμο έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί συνεργασία μαζί της.

Αν αναζητήσει κανείς τις αναφορές της γιατρού, τίθενται και σοβαρά ερωτήματα για την εφαρμογή των θεραπευτικών πρωτοκόλλων από τις νοσηλεύτριες,  και κάποιος, εξαιρουμένης της   κ. Τόιτου - θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για τον έλεγχο των νοσηλευτριών. Η κ. Τόιτου δεν δείχνει να διαφωνεί με τις νοσηλεύτριες!!!

Η παραμονή της κ. Βασιλείου με προϋπόθεση την την στήριξη από τη διοίκηση η οποία διοίκηση θα λειτουργεί με διάκριση ρόλων και ευθύνης, την ενίσχυση με επικουρικό, τη ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ, απαιτεί  ακόμα πιο σκληρή δουλειά για τη  γιατρό. ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ  τη βιωσιμότητα της νεφρολογικής κλινικής ούτε εκθέτει σε ταλαιπωρία και κινδύνους μετακίνησης τους νεφροπαθείς. Επιπλέον ανανεώνεται η νεφρολογική κλινική με νέο νοσηλευτικό προσωπικό, με διάθεση για δουλειά και συνεργασία. Αν υπάρχει πραγματική επιθυμία για αναβάθμιση της νεφρολογικής κλινικής και υπάρξει και ανάλογη στήριξη , η κ. Βασιλείου πιστεύουμε πως είναι πρόθυμη να κάνει και περιτοναϊκή και 6η βάρδια αν χρειαστεί.

Από τα παραπάνω, βγαίνει το συμπέρασμα πως η παρουσία ή μη  της νεφρολόγου κ. Ρένας Βασιλείου είναι καθοριστική για τη νεφρολογική κλινική Φλώρινας. Ο ανώνυμος ηλίθιος ή εγκληματίας, γνώριζε πολύ καλά τα της νεφρολογικής κλινικής Φλώρινας. Ήξερε που στόχευε και γιατί στόχευε τη Ρένα Βασιλείου. Στην ουσία δια μέσου της γιατρού επεδίωκε την αποδυνάμωση της νεφρολογικής κλινικής εις βάρος των νεφροπαθών! 

Η νεφρολογική κλινική Φλώρινας από τις αρχές του χρόνου 2015 άρχισε να έχει αυξητική τάση ασθενών . Από 38 που ήταν στο τέλος του 2014 έγιναν 45 στις αρχές του 2015! Μάλλον δεν τους χωράει η νεφρολογική Φλώρινας! 
Η καταγγελία νεφροπαθούς κατά νοσηλεύτριας για τη μη τήρηση των θεραπευτικών πρωτοκόλλων, προφανώς δημιούργησε ανησυχία στον νοσηλευτικό κύκλο για την ενδεχόμενη ανάδειξη και άλλων παρατυπιών που φαίνονται στις αναφορές της κ. Βασιλείου, αλλά κανένας, μάλλον,  δεν τις έλαβε υπ όψη του και ίσως τις έθαψε στο συρτάρι του! Και αυτό, χρήζει ΕΡΕΥΝΑΣ, από αρμοδίους
                      
Οι δύο παραπάνω λόγοι, ενέπνευσαν  όπως φαίνεται τον ανώνυμο καταγγέλλοντα να στήσει με τον άθλιο τρόπο που γνωρίζουμε ήδη,  ένα σκηνικό κατηγοριών.  Αυτός ή αυτοί οι ελεεινοί τύποι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και αξίζει τον κόπο η κ. εισαγγελεύς να πράξει τα δέοντα για να τους εντοπίσει και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

Εμείς ευχόμαστε το καλύτερο για τους νεφροπαθείς της Φλώρινας. Συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε και να είμαστε στη διάθεσή τους όποτε μας χρειαστούν και μας το ζητήσουν!

Και κάτι τελευταίο: Τόσο καιρό εμείς στην «Κρουά» ερευνούμε, γράφουμε και αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας. Οι αναγνώστες μας σχολιάζουν. Ένα συμπέρασμα που βρήκε είναι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα στον τόπο μας. 
ΚΑΝΕΙΣ άλλος εκτός από την «Κρουά» και τους αναγνώστες της που έκαναν σχόλια δεν έδειξε ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!  Ούτε δημοσιογράφος, ούτε πολιτικός. 
Όλους αυτούς τους πολιτικούς, τους εκλεγμένους, τους χρυσοπληρώνουμε! 
Γιατί τους χρυσοπληρώνουμε; Δεν θα έπρεπε να δείξουν κάποιο ενδιαφέρον;
 Οι ψηφοφόροι τα βλέπουν αυτά; 
Τελικά το πρόβλημα του τόπου μας είναι ένα και μοναδικό. Το πρόβλημά του είμαστε εμείς οι άνθρωποι του τόπου μας. Όπως στρώνουμε έτσι κοιμόμαστε!

Ντόρη Κουτουράτσα




26 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΠΉΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ. ΠΟΛΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά γιατί να βάζουν διοικητές και να υπάρχει ιεραρχία και οργανογράμματα; Αφού δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το νοσοκομείο. Εμείς πληρώνουμε τις υποχρεώσεις που έχουν τα κόμματα στη Βουλάρα, στον Κίρκο και στους υπολοίπους. Ξεφύτρωσαν τώρα και κάτι άλλα γιατρουδάκια κολλητοί των κομμάτων και το παιζουν εξουσία. Η ευλογία της εκκλησίας πανταχού παρούσα βέβαια. Τι να καταλάβουν βρε κρουά;

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ είπε...

Αγαπητή εφημερίδα Κρουά Κρουά, για κάθε τμήμα/κλινική ενός νοσοκομείου (σε όλη την Γη) υπάρχει ένας διευθυντής, εκλεγμένος, διορισμένος ή κατ'ανάθεση. Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει Διευθυντής. Προϊστάμενος αυτού του διευθυντή είναι ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας και προϊστάμενος αυτού ο Διοικητής του νοσοκομείου. Οπότε ερωτήματα γεννώνται γιατί δεν ρωτάτε τους εκάστοτε υπεύθυνους της κλινικής, νεφρολογικής στην περίπτωσή σας, και ασχολείστε με τον υφιστάμενο. Ο στρατηγικός σχεδιασμός λειτουργίας κάθε κλινικής/τμήματος έχει αρχίσει απο το Υπουργείο και η εντολή κατευθύνεται στην ΔΥΠΕ, μετά στον διοικητή νοσοκομείου κ.ο.κ. Γι'αυτό, ρωτήστε τον διοικητή του νοσοκομείου η/και τον διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας και βέβαια τον διευθυντή της κλινικής οι οποίοι απο τον νόμο είναι υποχρεωμένοι να τα γνωρίζουν ΟΛΑ αλλά και να κάνουν πράξη τον σχεδιασμό του Υπουργείου. Δηλαδή: δουλέψτε για να εξυπηρετήσετε τους ασθενείς, οι οποίοι , π.χ, ανάλογα με το δυναμικό της κλινικής πρέπει να είναι 10 ημερησίως. Ελπίζω αυτό να βοήθησε. Φιλικά ΜΒ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε βγάζετε στη φόρα τα ονόματα των νοσηλευτών που δουλεύουν στη νευρολογική κλινική;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Άντε και τα βγάλαμε. Τί νόημα έχει ποιές είναι; Σημασία έχει τι κάνουν. Την ευθύνη τους την έχει η επικεφαλής η κ. Τόιτου.Και την ευθύνη της Τόιτου ας την αναλάβει η διοικήτρια. Εμείς καταστάσεις θέλουμε να εκθέσουμε, όχι πρόσωπα.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ κ. Βασιλειάδη σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. Το θέμα είναι πως εμείς ρωτάμε, αλλά απαντήσεις δεν παίρνουμε. Ή παίρνουμε αυτές που διαβάζετε. Για τη καλύτερη ενημέρωσή σας θα προτείναμε να διαβάσετε όλη την έρευνα και ίσως τότε κι εσείς ως ιατρός θα αντιληφθείτε καλύτερα να διερωτηθείτε τη λειτουργία του νοσοκομείου μας και ειδικότερα της νεφρολογικής κλινικής. Με το πρόσχημα της ΕΔΕ για την ανώνυμη επιστολή!!! η διοίκηση δεν απαντάει ΓΕΝΙΚΩΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα σήμερα δοκιμάζεται και ζει ιστορικές στιγμές. Αν μείνει κάτι όρθιο αυτό θα είναι η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Και σε αυτήν λοιπόν την περίπτωση που ερευνάτε,κάποιοι έχουν συνείδηση και κάποιοι όχι.Ότι λείπει όμως σε συνείδηση,οφείλει να το συμπληρώνει ο έλεγχος και ο νόμος.ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ΔΥΝΑΜΗ στη Νεφρολόγο.
Κουράγιο και δύναμη σε όλους τους αγωνιστές γιατρούς στο νοσοκομείο μας.
Τους 2 χειρουργούς,τους 3 παθολόγους,τους 3καρδιολόγους,και τους υπόλοιπους.
Κυρίως όμως κουράγιο και δύναμη σε όλους μας γιατί σε λίγο θα παρακαλάμε να έχουμε οποιονδήποτε γιατρό στον τόπο μας...

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Πολύ ευγενικός και πολύ ανθρώπινος ο 10.16 Τέτοιες στιγμές χρειαζόμαστε όλοι ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ γύρω μας.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας για την έρευνα σας σε μία νεφρολογική κλινική.Είναι πολύ ιδιαίτερες οι συνθήκες σε αυτές.
Οι ασθενείς δεν μπορούν εύκολα να μετακινούνται από πόλη σε πόλη και να επιλέγουν να επισκέπτονται γιατρούς
από δω κι από κει.
Είναι σημαντικό γι αυτούς να έχουν ήρεμο περιβάλλον,καταρτισμένους γιατρούς και εκπαιδευμένο προσωπικό.
Είναι σημαντικό ο γιατρός να έχει στήριξη από τη διοίκηση.
Είναι σημαντικό η διοίκηση να έχει στήριξη από τους προισταμένους της.
Το πιο σημαντικό είναι όμως να γνωρίζει αυτός που διοικεί τι σημαίνει ΝΕΦΡΟΠΑΘΗΣ.
Αν δεν έχει καταλάβει τότε θα κάνει πολύ μεγάλες και πολύ χοντρές γκάφες.

κρουα12 είπε...

Κρουά λυπάμαι που το λέω κυρίως για όλους τους ανθρώπους που προστρέχουν για βοήθεια στο νοσοκομείο .

Το νοσοκομείο
1 Θα έπρεπε να ..κλείσει για 2 τουλάχιστον μήνες
2Να μπούν σε διαθεσιμότητα οι πάντες από την ..πρώτη μέχρι την τελευταία η τελευταίο.
3Να περάσουν από κόσκινο οι πάντες
4Να παραμείνουν όσοι είναι ικανοί να το λειτουργήσουν Α Ψ Ο Γ Α
5 Να ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ναι να απολυθούν έχοντας γνώση τι σου λέω όσοι πράγματι είναι επικίνδυνοι επικίνδυνες ηλίθιες ΄ηλήθιοι μηδενός εξαιρουμένου και μόνο για την καλή λειτουργία του νοσοκομείου
6Να γίνει με το καλό η ...διαβόητη ΕΔΕ και να Τιμωρηθούν παραδειγματικά

Δυστυχώς ζούμε στην Φλώρινα Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα του εάν θα παραμείνουμε στο ευρό ή όχι Δυστυχώς είμαστε άνθρωποι και αρρωσταίνουμε Δυστυχώς η ΕΥΤΥΧΩΣ ελπίζουμε ακόμη Το τραγικότερο όλων που παρακολούθησα στην έρευνα σου.....ήδη έπρεπε πρό καιρού να αυτοκτονήσουν κάποιες και κάποιοι...

καληνύχτα, η νύχτα θα είναι μεγάλη....................................................................................................................................

Ανώνυμος είπε...

Το νοσοκομείο έχει καλούς και κακούς εργαζόμενους.
Έχει αυτούς που προσλήφθηκαν και γνωρίζουν καλά το αντικείμενο τους.
Έχει κι αυτούς που μπήκαν με μέσο και από το παράθυρο...
Έχει όμως μια ατυχία: είναι στη ΦΛΩΡΙΝΑ...!
Γιατί;
Όταν όλοι τηλεφωνάνε στο βολευτή,στο δήμαρχο,στο διοικητή και πάει λέγοντας για να γίνει το δικό τους(όσο παράλογο κι αν είναι αυτό) και γίνεται σε βάρος της ισότητας,της δικαιοσύνης,των εργαζομένων, τότε
ΔΕΝ υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ...
Τους εργαζόμενους που θέλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους σε οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία της Φλώρινας, τους στιγματίζουν ως ιδιότροπους,δύσκολους,απαιτητικούς,κακούς,στραβούς κι ανάποδους...
Είναι μεγάλη ανοησία να εξομοιώνεις τους πάντες στο νοσοκομείο,εκτός κι αν είσαι ιδιώτης και έχεις συμφέρον...
Η Βασιλείου έχει σώσει πάρα πολύ κόσμο κι ας έχει τέτοια αντιμετώπιση,οι χειρουργοί που έφαγαν ξύλο επίσης έσωσαν πολλές ζωές,οι Καρδιολόγοι ανασταίνουν ανθρώπους και ανθρώπους ,οι Παθολόγοι αγωνίζονται με προβλήματα υγείας να βοηθήσουν όσο μπορούν...
Φυσικά και θα βόλευε να τους εξομοιώνουμε όλους.
Αυτό όμως δείχνει εμπάθεια και φόβο.
Αποκλείεται να πέρασες από το νοσοκομείο από τους παραπάνω γιατρούς και να είχες κακή γνώμη και να είσαι ειλικρινής και όχι βαλτός 12.16 ανώνυμε.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να ανφέρω την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο ουρολογικό τμήμα του νοσοκομείου.

Ανώνυμος είπε...

Όπου δεν πίπτει λόγος πέφτει ράβδος αγαπητέ 12.47 .Μη ξεχνάς τις μεγάλες ανισότητες που υπάρχουν στο νοσοκομείο. Το σχόλιο του 12.07 δείχνει οργή.Υπάρχουν πράγματα που φαίνονται και άλλα που δεν φαίνονται. Ο 12.07 δεν θεωρώ πως υπερβάλλει. Ο πολιτισμός έχει χαθεί από το Γ.Ν.Φ. Απόλύτως ρεαλιστή βρίσκω τον 12.07 Τελείωσαν πια τα περιθώρια για διορθωτικές κινήσεις. Μαχαίρι , όπως το λέει 0 12.07

Ανώνυμος είπε...

H μπάλα δυστυχώς παίρνει και τους καλούς. Και στο τέλος οι καλοί τη πληρώνουν. Το νοσοκομείο έχει "μολυνθεί". Μεταφορικά το λέω για να μη γίνει καμία παρεξήγηση. Υπάρχουν αρρωστημένες καταστάσεις .

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να στρώσουν τα πράγματα στη νεφρολογική κλινική.Μακάρι για τους ασθενείς.
Και μακάρι να μείνει η γιατρός τους.
Να αλλάξει την ιστορία που θέλει όλους τους καλούς γιατρούς να φεύγουν από την Φλώρινα.

Ανώνυμος είπε...

Η γιατρός είναι πολύ καλή και εξηπυρετικιά.Τώρα γιατί πάνε να την σκάσουν έτσι μόνο αυτοί το ξέρουν.Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Αρρωστημένη κατάσταση έζησαν οι γιατροί της γυναικολογικής κλινικής.Ο ένας 60 χρονών με παιδιά και η άλλη με τον άντρα της φτωχά παιδιά βιοπορίζονται από τη δουλειά τους ο "σύντροφος" Διευθυντή της κλινικής,με αριστερούς αγώνες,τους ανάγκασε να βγουν την ανεργία.
Τρομοκρατημένοι και χάνοντας ένα σωρό χρήματα φτωχοί άνθρωποι βιοπαλαιστές τα μάζεψαν και έφυγαν από τη Φλώρινα.
Φοβισμένος και άρρωστος και ο άλλος γιατρός,ο Τσινέκε δεν μιλάει.
Έρχονται τίμια να βγάλουν ψωμί γιατροί στη Φλώρινα και τους καταπίνει o δράκος.

Οι γιατροί είναι όμηροι "του δράκου" στο νοσοκομείο της Φλώρινας...

28 Ιουνίου 2015 - 5:48 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΌΣΑ ΠΟΔΙΑ, ΠΟΣΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑΤΙΑ ΈΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΣ! ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ! ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ! πΟΛΥ ΟΡΘΗ ΠΑΡΟΜΕΙΩΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ.ΞΕΡΝΑΕΙ ΦΩΤΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑΣ.ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΟΑΟΚΟΜΕΙΑ ;

Ανώνυμος είπε...

EΠEΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι κλίκες είναι μέρος του κατεστημένου.Το σύστημα τις προστατεύει.Χτυπήστε αλύπητα τη γιατρό κι όποιον άλλον τολμάει και τα βάζει μαζί του.Το σύστημα και το κατεστημένο άλλαξε απλά στροφή.
Τώρα είναι αριστερόστροφο.
Αλίμονο.
ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.
ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Έχει κλείσει η νεφρολογική;
Ή σκεπάστηκαν όλα με το δημοψήφισμα;
Πάγωσαν το χρόνο για τους νεφροπαθείς ;
Πως δουλεύουν αυτοί εκεί μέσα;
Ξεμαλιάζονται ;Δέρνονται;´
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ;
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Η μόνο οι καταθέσεις μας νιάζουν;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ
ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ
Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΑΖΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ
ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΗ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Δημοσίευση σχολίου