10:23 π.μ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |








Άνοστα και άγευστα τα ψηφοδέλτια και αυτή τη φορά! Πως λένε..."Μία από τα ίδια".                   Προσπαθούν βέβαια οι κομματικοί μηχανισμοί  να μας τα σερβίρουν αλλιώς, για να ανοίξει η όρεξη των ψηφοφόρων !!! για να τσιμπήσουνε πολλοί στο παραμύθι της εξουσίας και να το καταπιούν  αμάσητο.

Κακά τα ψέμματα φίλοι μου. Το διακύβευμα τον εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 είναι η καρέκλα της εξουσίας... και για τα μικρά και για τα μεγάλα κόμματα!!!                                                             
Το ντέρμπυ μεταγύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επί της ουσίας είναι διαμάχη εξουσίας , καλυμένο κάτω από σλόγκαν και πολιτικά μηνύματα.

Η ΝΔ προσπαθεί να μας πείσει πως έχασε προς στιγμήν τον προσανατολισμό της και τώρα που τον βρήκε , οδεύει ντουγρού προς την εξουσία!Πίσω , εμπρός , πέσε , σήκω, σήκω, κάτσε , το όραμα της γαλάζιας παράταξης παραμένει το ίδιο! Θέσεις εξουσίας για τους ημετέρους σε όλα τα επίπεδα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, νέος και ωραίος, συνεχίζει να πουλάει ελπίδες με δόσεις. Έπονται οι παράνυμφοι της εξουσίας ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ , ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, ΛΑΕ ,,  για να πλαισιώσουν τον επικείμενο γάμο κλπ, κλπ κλπ.είτε δεξιά, είτε αριστερά. Η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορει να εξαιρείται μεν  από τα ντιμπέι και να απαξιώνεται από όλα τα κόμματα  αλλά έχει σταθερές προτιμήσεις.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα, είχε ένα σασπένς με τη παραίτηση του Σάββα Σαπαλίδη και αναδύει την οσμή εκλογομαγειρέματος από ερασιτέχνες σεφ!

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, πασπαλισμένο με χρυσόσκονη, για να ικανοποιήσει τους πεινασμένους για εξουσία υποψήφιους και ψηφοφόρους! Ο Γιάννης Αντωνιάδης ηγείται του άρματος, για να εκπληρώσει το προσωπικό του όραμα. Βλέπετε το όνειρο που είχε από μικρό παιδί να γίνει βουλευτής του βγαίνει αληθινό.Είναι αυτό που λένε..." Αν θέλεις κάτι πολύ, συνομοτεί και το σύμπαν μαζί σου".

Ο Σωτήρης Βόσδου και τελευταίος να ήταν στο ψηφοδέλτιο δεν τον πολυένοιαζε. Και βουλευτής να μη γίνει, ένας Γενικός Γραμματέας σε υπουργείο θα γίνει, για να συμπληρώσει το παιδί κανά 2.5 χρόνια και να συνταξιοδοτηθεί με την υψηλότερη σύνταξη που μπορείτε να φανταστείτε! Ο  κουμπάρος Μειμαράκης δεν θα τον αφήσει!

Η Ιωάννα Ζάχου και Στάθης Κωνσταντινίδης, της γαλάζιας οικογένειας και αυτοί, στηρίζουν το οικογενειακόν δράμα.
Το ζητούμενο για όλους είναι , να ξαναβγεί στην εξουσία η ΝΔ και όλα τα άλλα γίνονται.

Για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ακούστηκαν πολλά. Ενδιαφέρον - όπως λένε οι φήμες- είχε δείξει και ο Γιάννης Βοσκόπουλος. Τι έγινε τελικά; Αποφάσισε να ολοκληρώσει τη θητεία του ως δήμαρχος ; Κρίμα. Έχασε την ευκαιρία να κάνει και μια εμφάνιση ως υποψήφιος βουλευτής και να παίρνει σειρά. Και θα το έκανε στη προκειμένη περίπτωση, ανώδυνα, ηρωικά και ανεπαίσχυντα!!

Η απουσία του Γιώργου Λιάνη από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, μας βάζει σε σκέψεις. Συμμερίζεται μάλλον της μύχιες σκέψεις του Βαγγέλη Βενιζέλου και κάνει και αυτός την πάπια. Διότι, πολιτικούς άνδρες του διαμετρήματος του Λιάνη, μόνο από τα συμφραζόμενα μπορεί να τους ερμηνεύσει κανείς!

Η απουσία επίσης της Ελισάβετ Παναγιωτίδου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μας δημιουργεί αγωνία. Τί έγινε; Την ξέχασαν την Ελισάβετ τόσο γρήγορα; Μήπως της έγινε πρόταση και δεν δέχθηκε;

Τι  άλλα ερωτήματα να έχει κανείς, με τέτοιο πολιτικό κλίμα! Αν θα έχουμε κυβέρνηση ή σταθερή πολιτική;
Πότε την είχαμε δηλαδή για να την έχουμε και τώρα;

Ξαναπέφτουμε κι εμείς στα ίδια τα λάθη μας, και δυστυχώς τρέχουμε πίσω από αυτούς που θα είναι η αυριανή εξουσία, πάλι για κανένα βόλεμα.
Αυτοί είμαστε! Και δεν αλλάζουμε!


3 comments :

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ........

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά ο Σωτηράκης! Κουράστηκε το παιδί να δουλεύει καμιά πενταετία ως Περιφερειάρχης διορισμένος και τώρα πρέπει να τρέξουμε εμείς για να πάρει και σύνταξη! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ...

Ανώνυμος είπε...

ολοι τους είναι...

Δημοσίευση σχολίου