ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ήταν και τότε, που κυκλοφόρησε τι πρώτο φύλλο της εφημερίδας μας!                                 1η Οκτωβρίου 2009 , έκανε το την εμφάνισή της για να ταράξει τα κοινωνικο - πολιτικά δεδομένα της Φλώρινας και για την υποδοχή φάγαμε τη πρώτη μας μήνυση! 

Γρήγορα η εφημερίδα μας καθιερώθηκε ως η φωνή της αλήθειας. Από τη πρώτη στιγμή , αναλάβαμε την ευθύνη να δώσουμε ένα βήμα έκφρασης για τον κάθε πολίτη που θέλει να καταγγείλει και να θίξει τα κακώς κείμενα και για αυτό κυνηγηθήκαμε ανελέητα από το κατεστημένο και  με κάθε τρόπο. 

6 χρόνια μετά η εφημερίδα μας, στην ηλεκτρονική της εκδοχή πλέον, ασυμβίβαστη και μαχητική, εξακολουθεί να είναι ξεχωριστή στη συνείδηση του κάθε Φλωρινιώτη και του κάθε υποψιασμένου πολίτη σε όλη την Ελλάδα.


Η συχνότητα των αναρτήσεών μας, είναι επιλεγμένη στάση για να αναδεικνύουμε την ουσία και τη ποιότητα στα δημοσιεύματά μας. Δεν είμασταν και δεν είχαμε ποτέ τη φιλοδοξία να είμαστε ενημερωτική σελίδα.
Παραμένουμε ως φωνή της αλήθειας και αρθρώνουμε λόγο και άποψη όταν και όπως χρειάζεται.


Οι φίλοι κρουά, πάντα και μόνον υποψιασμένοι και γι αυτόν τον λόγο ξεχωριστοί, αυξάνονται και πληθύνονται με κώδικες επικοινωνίας. 


Η κρουά, είναι εδώ! Ζεί και βασιλεύει μέσα από τη δύναμη της αλήθειας!


H εκδότρια 
Ντόρη Κουτουράτσα 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου