Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η παρουσία του Γιάννη Αντωνιάδη - βουλευτή Φλώρινας με τη ΝΔ στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα και η απουσία του Σωτήρη Βόσδου.

Τι κοινό μπορεί να έχουν Τζιτζικώστας και Αντωνιάδης;  

Τι συνδέει τόσο στενά τον κ. Βόσδου με τον κ. Μειμαράκη; 

Το θέμα είναι απλά ιδεολογικό ή υπάρχει και κάτι προσωπικό μεταξύ Τζιτζικώστα και Αντωνιάδη και αντίστοιχα μεταξύ Βόσδου και Μειμαράκη που δεν δικαιούμεθα να γνωρίζουμε; 

Ο κ. Βόσδου απουσίασε, ή δεν εμφανίστηκε ; 

Τι τύχη μπορεί να έχουν Μητσοτάκης και Γεωργιάδης; 

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος, δήμαρχος Φλώρινας, προς τα πού κλείνει;  



6 comments :

Ανώνυμος είπε...

Τι κοινό να έχουν ο Αντωνιάδης με τον Τζιτζικώστα και ο Βόσδου με τον Μειμαράκη; Είναι μαθημένοι να τρέχουν πίσω από την εξουσία για να ανοίγουν πόρτα για τον εαυτό τους. Να τρέχουν αυτοί μπροστά για να αποκλείουν τους άλλους! Σιγά να μη νοιάζονται για ιδεολογίες και για κόμματα! Αφού ήταν πιασμένος ο Μειμαράκης, ζεύτηκε ο άλλος στο άρμα του Τζιτζικώστα, που έχει και μέλλον. Απλή λογική θέλει.

Ανώνυμος είπε...

ο Άδωνις έκανε τη τύχη του! τον στηρίζει ο Ιωσηφίδης!

Ανώνυμος είπε...

Nνα υποθ'εσουμε πως αν η Ντόρα στηρίζει τον αδελφό της, ο Μποντζίδης θα στηρίξει Μητσοτάκη;

Ανώνυμος είπε...

όλοι οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες στηρίζουμε με την καρδιά και την ψυχή μας, τον μόνο που μας ενώνει. Τον Βαγγέλη. Η βάση της ΝΔ κατά πλειοψηφία τάσσεται υπέρ του. ΟΧΙ στα σκοτεινά συμφέροντα που κρύβουν κάποιες άλλες υποψηφιότητες. Δεν θα μας διώξει κανένας από το σπίτι μας. Από Δευτέρα η πόρτα να φύγετε εσείς είναι ανοικτή. Διασπαστές !!!

Ανώνυμος είπε...

Το ότι θα εκλεγεί ο Τζιτζικώστας, το ξέρουμε από τον Τσίπρα. ¨οχι στο παλιό, ναι στο νέο (Τζιτζικώστας). Το ότι δούλευε μυστικά τόσο καιρό με τους βουλευτές Βορείου Ελλάδας μας αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Ο Καρατζαφέρης δεν κατέβηκε στις εκλογές γιατί με Τζιτζικώστα επιστρέφει. Να δούμε όμως σε λίγους μήνες ποιοι θα κάνουν νέο κόμμα (από τους παλιούς). Κατά τα άλλα, πλήρωνε 2 & 3 ευρώ κοσμάκη για να ψηφίσεις σε στημένες κάλπες. 700,000 ευρώ κοστίζουν (εκτός των εξόδων μετακίνησεων και χωρίς να υπολογίσουμε ότι έχουν παρατήσει τη δουλειά τους και τρέχουν περιοδείες) ενώ το κόμμα χρωστάει εκατομμύρια στις τράπεζες (υποθέτω τώρα θα πληρώσει κάποια ΧΡΕΗ από τις συνδρομές που θα καταβληθούν; )

Ανώνυμος είπε...

O Bοσκός θα κινηθεί ανάλογα με τα αποτελέσματα

Δημοσίευση σχολίου