4:42 μ.μ.

ΑΠΟΒΑΣΗ 3.500 Τούρκων στη Θεσσαλονίκη

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, ο οποίος αρνείται την γενοκτονίατων Ποντίων, σύσσωμη η ελληνική κυβέρνηση πήρε σαφή θέση υποστηρίζοντας το αντεθνικό παραλήρημα του συντρόφου της.
Την ίδια στιγμή η ανθελληνική κυβέρνηση, ανοίγει την κερκόπορτα σε χιλιάδες τούρκους οι οποίοι το προσεχές 24ώρο πρόκειται να κατακλύσουν την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τιμήσουν τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ.
Αυτή την ώρα καταφτάνουν στο Τούρκικο Προξενείο ανά γκρουπ των 50-100 ατόμων, προκειμένου να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εκεί.
Συνολικά 85 λεωφορεία μεταφέρουν τους Τούρκους πολίτες, οι οποίοι φορούν μπλουζάκια με το πρόσωπο του Κεμάλ Ατατούρκ, κρατούν μικρές σημαίες της χώρας τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξε κι ένα πανό στη μνήμη του Κεμάλ.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται πάντα έξω από το Προξενείο, σήμερα έχουν ενισχυθεί για προληπτικούς λόγους.
Να σημειωθεί ότι η σημερινή μέρα αποτελεί επίσημη αργία στη γείτονα χώρα.

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα ότι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα τους υποδεχθεί εγκαρδίως στο γραφείο του . Υπόψιν πολλοί εξ αυτών , από πληροφορίες που έχω, είναι εγγεγραμένοι στους ακραίους Τουρκοφασίστες τους γκρίζους λύκους .Καλώς τα δεχθήκατε στην Θεσσαλονίκη.....

Δημοσίευση σχολίου