Λάβαμε το παρακάτω άρθρο από αναγνώστη μας. Θα χαρούμε να δημοσιεύσουμε και τον αντίλογο.
Πάγια τακτική μας είναι να δημοσιεύουμε κείμενα που μας έχουν σταλεί επώνυμα, ακόμη και όταν δεν δημοσιεύουμε το όνομα αυτού που μας το έστειλε.
Κρουά-Κρουά

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Η ΔΥΤΙΚΟΦΙΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ! ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ!
Η ΔΥΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ, ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙ Σ’ ΕΜΑΣ!
ΓΙΑΤΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ «ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ»;




Άρχισαν να φέρνουν μουσουλμάνους πρόσφυγες/μετανάστες και στην Δυτική Μακεδονία! Το περιμέναμε! Θα φέρουν κι’ άλλους!
Είναι καλό ή κακό το ότι τους φέρνουν;
Η επίσημη άποψη της Ελλάδας είναι ότι ΚΑΛΩΣ έρχονται οι μουσουλμάνοι μετανάστες/πρόσφυγες στην Ελλάδα και καλώς η Ελλάδα τους περιθάλπει. Η άποψη αυτή λέει: «Επειδή οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες/μετανάστες διώκονται και υποφέρουν, και επειδή η Ελλάδα είναι πολιτισμένη χώρα, με αρχές και αξίες, άρα, το συμπέρασμα είναι ότι οι πρόσφυγες/μετανάστες έχουν κάθε δικαίωμα να έλθουν στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε όποια χώρα επιθυμούν.»

Όλοι όσοι υποστηρίζουν την επίσημη άποψη, είναι και υποστηρικτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ και της Δύσης γενικότερα. Και όλοι αυτοί είναι τοποθετημένοι πολιτικά  στον «δημοκρατικό χώρο», ακόμη και εάν δεν είναι τοποθετημένοι (δηλαδή αν είναι δυσαρεστημένοι) κομματικά, .
Όμως η Δύση δεν συμφωνεί με την επίσημη Ελληνική άποψη περί προσφύγων/μεταναστών. Πρώτη από όλους η «καρδιά» της Δύσης, η «πρωτεύουσά της», ο «αρχηγός της», δηλαδή οι ΗΠΑ, δεν θέλουν πρόσφυγες/μετανάστες, και μάλιστα μουσουλμάνους και μάλιστα από την Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική. Διότι, λέει η Δύση, ότι οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες/μετανάστες, όσο και αν είναι «κρίμα» που διώκονται και υποφέρουν, θα φέρουν στην Δύση την ισλαμική βαρβαρότητα.

Η επίσημη άποψη της Ελλάδας περί μουσουλμάνων προσφύγων/μεταναστών είναι αντίθετη από την άποψη της Δύσης.                                                                                 Και αναρωτιέται κανείς: Γιατί αυτή η αντίθεση; Γιατί η επίσημη Ελλάδα, η δυτικόφιλη, δεν ακολουθεί την υπόλοιπη Δύση και στο θέμα των μεταναστών;
Η εξήγηση είναι μία. Η Δύση, ναι μεν  δεν τους θέλει στο δικό της έδαφος, αλλά όχι μόνον δεν την νοιάζει αν η Ελλάδα γίνει «αποθήκη» μουσουλμάνων προσφύγων/μεταναστών, ίσως μάλιστα και να το επιδιώκει. Και η επίσημη Ελλάδα, επειδή είναι «σκλάβα» της Δύσης, δεν έχει ούτε καν την δύναμη να ζητήσει και στην Ελλάδα να γίνει αυτό που γίνεται στην Δύση.
Η Δύση, για μία ακόμη φορά, είναι έτοιμη να καταστρέψει την Ελλάδα αρκεί η ίδια να ωφεληθεί έστω και λίγο, έστω και πρόσκαιρα.
Κατά συνέπειαν, για μία ακόμη φορά τίθεται το ερώτημα: Τι όφελος έχουμε από το να «ανήκουμε στην Δύση»;
ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος

  

4 comments :

Angelo Harpantidis είπε...

Καταλάβετε ένα πραμα
Σε όλους τους νόμους και συμφωνίες υπαρχει το Όριο.

Το συγκεκριμένο Όριο μεγάλων κρατών ειναι 25,000 ανα 5 ετηα.
Αυτο συμφωνήθηκε το 1951 και με ότι τροποποιήσεις μέχρι το 1964 στον ΟΗΕ για το διαβατήριο NANSEN για τους πολιτικούς πρόσφυγες.

Ότι αλλο γίνεται ειναι πολιτικών σκοπιμοτήτων

Giorgis Hatzis είπε...


Τα σκυλιά «ανήκουν». Οι ελεύθεροι άνθρωποι συνάπτουν σχέσεις




Ανώνυμος είπε...

Angelo Harpantidis πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις. Γράψε κάτι παραπάνω και γράψε μας που μπορούμε να βρούμε υλικό για μελέτη.

Ανώνυμος είπε...

Giorgis Hatzis, συμφωνώ! Όπως λες, οι "ελεύθεροι" άνθρωποι. Κι' εδώ είναι το ζήτημα πόσο "ελεύθεροι" ήταν αυτοί που έριξαν το σύνθημα "ανήκουμε στην Δύση". Επίσης, πόσο "ελεύθεροι" ήταν και είναι αυτοί που χειροκρότησαν το "ανήκουμε στην Δύση". Δεν ανήκουν μόνον τα σκυλιά και οι σκλάβοι "ανήκουν".

Δημοσίευση σχολίου