ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ 
Η σύγχρονη οικογένεια έχει αυξημένες ανάγκες σε σχέση με τα παιδιά, που καθημερινά μεγαλώνουν και διαφοροποιούνται.
Εκ των πραγμάτων και οι δύο γονείς εργάζονται πλέον , ακόμα και ο παππούς και η γιαγιά όταν είναι σε καλή φυσική κατάσταση και παρ όλη την ηλικία  προσπαθούν να βρούν παράλληλα με την σύνταξη κάποια δουλίτσα, διότι το κόστος της ζωής είναι μεγάλο.

Η φύλαξη και η φροντίδα των παιδιών βρεφονηπιακής ηλικίας  που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν δουλειά του παππού και της γιαγιάς, σήμερα αναζητά λύσεις που τις περισσότερες φορές φορές δεν ικανοποιούν τους γονείς και καλύπτουν μόνο ένα μέρος των αναγκών του παιδιού.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!!



Ο βρεφονηπιακός σταθμός ΔΙΑΝΑ στην Φλώρινα, άνοιξε και λειτουργεί για να καλύψει συνολικά τις ανάγκες τόσο των εργαζόμενων γονέων αλλά και τις αναπτυξιακές ανάγκες των παιδιών. Έχει στηθεί με τις καλύτερες προδιαγραφές  και  με μεγάλη υπευθυνότητα  για τις υπηρεσίες που προσφέρει.


Στο τρίπτυχο ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ – ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, σε έναν τεράστιο χώρο περίπου 1000τμ. , εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα όχι μόνον για την φύλαξη των παιδιών αλλά και για την προσχολική εκπαίδευσή τους . Εξειδικευμένο  προσωπικό και σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα κτίζουν στην κυριολεξία την προσωπικότητα του παιδιού.

Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και το επιλέγουν οι γονείς σε συνεννόηση με την δ/νση.  

Υπάρχει  παιδιατρική κάλυψη με μηνιαίες προληπτικές επισκέψεις  και  συνδρομή εργοθεραπευτή , ο σταθμός ΔΙΑΝΑ παρέχει  ιδιαίτερη  φροντίδα .
 Παρέχεται   Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης για κάθε παιδί κατά τη διάρκεια παραμονής στον σταθμό.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
Οι γονείς ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή ηλεκτρονικά για τις καθημερινές δραστηριότητες  του παιδιού τους και επικοινωνούν  με τους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση!
Μία ακόμα καινοτομία του ΔΙΑΝΑ, είναι η  Σχολή γονέων!!!  Οι  γονείς συζητούν, θέτουν ερωτήσεις και βρίσκουν απαντήσεις από ειδικούς  αλλά  και ... διασκεδάζουν! Την συζήτηση την συντονίζει ψυχολόγος .

Κάντε  ΔΙΑΝΑ «Επιλογή φροντίδας για το παιδί! »

Ο βρεφονηπιακός σταθμός ΔΙΑΝΑ, αποτελεί στην κυριολεξία σταθμό για τα δεδομένα όχι μόνον της Φλώρινας αλλά και της Δυτ. Μακεδονίας. 







Επικοινωνία- Πληροφορίες
Υπεύθυνος Δημ  Κεσίδης
Τηλ 6948367643 καθημερινά, 9:00 – 21:00



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου