Σάββατο 11 Ιουνίου 2016! ώρα προς το μεσημέρι                                                                                                                      
Αραχτοί στη Φλώρινα, στις όχθες του Σακουλέβα,απολαμβάνουν ήλιο και χαλλλαράαα!


Ο κύριος με το μεγάλο εκτόπισμα , φαρδύς πλατύς αράζει την αμαξάρα του, στο πεζόδρομο στις όχθες του ποταμού! Μάλλον δεν ξέρει πως πιθανότατα να εμποδίζει τη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ! Χέστηκε , με λίγα λόγια!

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016! την ίδια στιγμή!   




Την ίδια στιγμή, κάνει και τη περιπολία του το περιπολικό. Καμία ανησυχία.                                    Δεν είδανε από το περιπολικό το παρανόμως σταθμευμένο αυτοκίνητο, ή μήπως επιτρέπεται η στάθμευση; 


Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 ώρα προς το μεσημέρι 



Σήμερα Κυριακή, κατέβηκε και η ύπαιθρος με το αγροτικό, και πάρκαρε επίσης ανενόχλητη, πάνω στο πεζοδρόμιο. Μάλλον έτσι κάνουν στο χωριό τους!

Ας μας πει λοιπόν η τροχαία, αν επιτρέπετε η στάθμευση στα συγκεκριμένα σημεία. Οι Φλωρινιώτες είναι κακομαθημένοι, αυτό το έχουμε εμπεδώσει. Βρίσκουν και κάνουν τελικά. 
Η τροχαία τι κάνει; 

Υ.Γ . Αν η τροχαία θεωρεί ότι της διέφυγαν τα γεγονότα , και επιθυμεί εκ των υστέρων να κάνει τη δουλειά της, ας επικοινωνήσει με την εφημερίδα μας να της δώσουμε τους αριθμούς των αυτοκινήτων . 

2 comments :

Ανώνυμος είπε...

h συγκεκριμένη Mercendes γνωστού εργλάβου δημοσίων έργων, αξίας περίπου 80.000€ έκανε την εμφανισή της. Ο ιδιοκτήτης της προφανές είναι απολύτως αδιάφορος στο θέμα πρόκλησης των συμπολίτών του. Το χρήμα τον γεμίζει με θράσος.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι σε βίντεο 12" απεικονίζεται το πλήρωμα ενός περιπολικού να ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ του. Δεν πρέπει να γίνει ΕΔΕ τουλάχιστον από τους προϊσταμένους τους;

ΑΣΤΟΣ είπε...

Λυπάμαι που σας το χαλάω αλλά οι Φλωρινιώτες πο΄τε δεν ήταν κακομαθημένοι. Οι κακομαθημένοι και θρασύτατοι και αυθάδεις είναι οι χωριάτες που κατέκλυσαν τη Φλώρινα και επέβαλαν την επαίσχυντη νοοτροπία τους.

Δημοσίευση σχολίου