8:35 μ.μ.

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |








Γράφει ο Παύλος Αλτίνης - Δικηγόρος 
Φλώρινα 2-12-2016 

Απειλεί ο Ερντογάν, ο Τούρκος που ενώ είναι κούρκος, πιστεύει ότι είναι αετός και συμπεριφέρεται σαν παγώνι, μην μπορώντας να διακρίνει μεταξύ αετού και παγωνιού!!! 

Είναι πολύ πιθανόν ότι θα κάνει πόλεμο! Θα τον κάνει για σώσει το τομάρι του και την οικογένειά του. Διότι κινδυνεύουν όλοι τους. Και κινδυνεύουν από τότε που ο μεγαλομανής πίστεψε το παραμύθι ότι ο ίδιος είναι μεγάλος ηγέτης και η χώρα του η Τουρκία είναι μεγάλη δύναμη, και άρχισε να προκαλεί τους πάντες. Τον έβαλαν οι Δυτικοί στους G-20 και αυτός άρχισε να ζει όνειρό του.
Δεν κατάλαβε ότι τον αντιμετώπισαν οι Δυτικοί σαν πιόνι. Ότι αν τον προέβαλαν ως μέγα και τρανό τον ίδιο και ως μεγάλη δύναμη την χώρα του, το έκαναν διότι αυτό συνέφερε την προπαγάνδα των Δυτικών. Δεν τους ενδιαφέρει ο οποιοσδήποτε γραφικός κούρκος της οποιασδήποτε Κουρκίας, είτε αυτός είναι Τούρκος και αυτή η Τουρκία είτε όχι! Γι’ αυτούς είναι, κι’ αυτός, αναλώσιμος!

Έριξαν δίπλα στον Ερντογάν τον Νταβούτογλου, τον άνθρωπο του παρασκηνίου και της μηχανορραφίας, που κι’ αυτός έγινε μέγας και τρανός με ξένες πλάτες. Ο «χαμηλών τόνων, κοσμοπολίτης και μη-θρήσκος» Νταβούτογλου, προοριζόταν να εκτοπίσει τον «γραφικό-μουσουλμάνο» Ερντογάν. Ο «γραφικός», ως πονηρός ανατολίτης, «μυρίστηκε» τον «κοσμοπολίτη» και τον έφαγε. Τότε πλέον, δεν έμεινε άλλη διέξοδος στους δυτικούς από το να «φάνε» τον γραφικό. Αλλά θέλουν να τον φάνε χωρίς να ξεσηκωθούν οι ισλαμιστές της Τουρκίας. Διότι αν ξεσηκωθούν, θα καταστραφεί το βλακώδες οικοδόμημα του «μετριοπαθούς ισλάμ του ISIS» (διότι αυτό είναι το "μετριοπαθές ισλάμ" τους, ένα προπαγανδιστικό σύνθημα πίσω από το οποίο κρύβονται οι μισθοφόροι της Δύσης) και προστεθεί άλλος ένας πονοκέφαλος στους υπερόπτες μπούφους της Δύσης.

 Έτσι περιμένουν να έλθει η κατάλληλη στιγμή για να τον φάνε. Και θα τον φάνε! Αλλά, όπως πάντα, την λάθος στιγμή! Διότι οι υπερόπτες μπούφοι της Δύσης κάνουν συνέχεια λάθη!
Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε την Τουρκία και τους Τούρκους.
Η Τουρκία είναι μια πολύ φτωχή, διαλυμένη και διαιρεμένη χώρα. Το 5% του πληθυσμού είναι πάμπλουτοι και το 95% πάμφτωχοι. Υπάρχει μεγάλη φαγωμάρα μεταξύ θρήσκων και μη-θρήσκων. Μεταξύ των θρήσκων υπάρχει φαγωμάρα μεγάλη. Οι μουσουλμάνοι τρώγονται με τους μη μουσουλμάνους, αλλά και μεταξύ τους. Υπάρχουν 24.000.000 Κούρδοι που δεν θέλουν το τουρκικό κράτος. Στην Τουρκία υπάρχουν πολλές εθνότητες και πολλές θρησκείες, και υπάρχει και αμορφωσιά, και καταπίεση, και μιζέρια, και φόβος, και φθόνος, και φανατισμός …... 

Ο τουρκικός στρατός είναι ένα τίποτα. Και πριν διαλυθεί ένεκα του της πρόσφατης απόπειρας του περιέργου πραξικοπήματος, ο τουρκικός στρατός ήταν ανάξιος λόγου. Πριν το πραξικόπημα, σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων, πολλοί αξιωματικοί του τουρκικού στρατού έχουν πάει κατηγορούμενοι για βασανιστήρια και βιασμούς στρατιωτών τους. Αν γίνει πόλεμος, αυτοί οι στρατιώτες πρώτα θα σκοτώσουν τους αξιωματικούς τους και μετά θα παραδοθούν, ΔΕΝ θα πολεμήσουν. Και βέβαια, τώρα μετά το περίεργο πραξικόπημα, δεν έχει μείνει τίποτα. Για το μόνο που είναι άξιος ο τουρκικός στρατός είναι να βιαιοπραγεί κατά αμάχων, να σφάζει αμάχους, να βιάζει, να κλέβει. Πάντα αμάχους!

Εμείς οι Έλληνες, ακόμη και με αυτήν την ηγεσία που έχουμε, και πάλι θα υπερισχύσουμε!

 Μην φοβάστε τους Τούρκους και την Τουρκία! Θέλουν να φοβηθούμε για να μην πολεμήσουμε. Θέλουν να φοβηθούμε εμείς για να πάψουν να φοβούνται οι στρατιωτικοί τους! Αλλά, δυστυχώς γι’ αυτούς, όλοι οι Έλληνες δεν είναι αλεξούληδες, κούληδες, αντωνάκηδες, γιωργάκηδες και κωστάκηδες. Ας τολμήσουν να έλθουν λοιπόν οι Τούρκοι, αν είναι τόσο κούρκοι και αφήσουν τον κούρκο που το παίζει αετός και συμπεριφέρεται σαν παγώνι, να τους οδηγήσει στην σφαγή!




0 comments :

Δημοσίευση σχολίου