ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ  ο τόπος μας οι άνθρωποι και η παράδοση!                                                                               
Με αυτό το σύνθημα σας καλούμε όσους από εσάς,  τοπικές επιχειρήσεις και φορείς  να στείλουμε ένα μήνυμα -  πρόσκληση σε όλη την Ελλάδα  για να προσελκύσουμε επισκέπτες  το 12ήμερο των Χριστουγέννων!
 Η εταιρία μας ΠΑΝΔΩΡΑ DTW – Πανδώρα Κουτουράτσα, πρόκειται και εφέτος  όπως και πέρυσι να προχωρήσει στην παραγωγή της  κατασκευής με τις χάρτινες κορώνες  για να προβάλλει και να προωθήσει τον εορτασμό του τοπικού εθίμου ΦΩΤΙΕΣ 2012 – 23 Δεκεμβρίου 2012 , όλα τα τοπικά δρώμενα,  το XΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ, ΤΑ ΜΠΑΜΠΑΡΙΑ, ΤΟ WINDER  FESTIVAL και φυσικά όλες τις τοπικές επιχειρήσεις που θα στηρίξουν αυτή τη πρωτοβουλία.
Η κορώνα είναι απολύτως εναρμονισμένη με το πνεύμα των ημερών – τρείς Μάγοι –  «φοριέται»,  παραμένει ως αναμνηστικό από επισκέπτες αλλά και από τη τοπική κοινωνία και μεταφέρει μηνύματα.  
Η χάρτινη κορώνα, κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία, πέρυσι την ίδια χρονική περίοδο και έχει καταγράψει σημαντική επιτυχία.
Σε όλο της το ανάπτυγμα μπορεί να φέρει εικόνες, σλόγκαν και μηνύματα, χριστουγεννιάτικες ευχές και να αναδείξει όλα τα δρώμενα του 12ημέρου σε όλο το νομό Φλώρινας.
Ελπίζουμε και φέτος να τα καταφέρουμε να εκδόσουμε 10.000 αντίτυπα και να τα διανείμουμε  ως εξής:                                                                                                                                 
·         Από τους επιβατικούς σταθμούς  Θεσσσαλονίκης και  Αθηνών. 

·         Σε συνεργασία με τους Συλλόγους  Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης και Αθηνών. με εμπόρους Φλωρινιώτες της Θεσσαλονίκης και Αθηνών/

·         Στη Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη θα διανεμηθεί ως πρόσκληση στους Θεσσαλονικείς με στόχο την ανάδειξη του εθίμου και τη προσέλκυση επισκεπτών.

·         Στη πόλη της Φλώρινας θα διατίθεται σε όλους τους συμμετέχοντες στις Φωτιές ως αναμνηστικό .

·         Διανομή σε όλη τη Περιφέρεια της Δυτ. Μακεδονίας .

·         Προβολή στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα  www.krouakroua.blogspot.com  και στο web radio kroua το οποίο θα είναι σε λειτουργία στις αρχές Δεκεμβρίου 2012 .

Όσες επιχειρήσεις και φορείς επιθυμούν να προβληθούν, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλ. 6932 870562,  στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση  ntoriskou@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες ως τις 25 -11-2012 .

 
 

 

23 comments :

Ανώνυμος είπε...

Είναι δωρεάν η προβολή μιας επιχείρησης?
Αν όχι, θα ήθελα να μας πληροφορήσεις.
Ευχαριστώ.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Αγαπητέ 1.19 το κόστος προβολής της κάθε επιχείρισης είναι ανάλογο με τον αριθμό των αντιτύπων στο οποίο θα προβάλλεται αλλά και από τη θέση στη κορώνα. Ευχαρίστως να σου δώσουμε περισσότερες πληροφορίες στη διέυθυνση που θα μας στείλεις (τηλ. και mail) στο ntoriskou@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσω πως για ακόμα μια φορά το κάνεις αφιλοκερδώς?
Για το καλό της πόλης?

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Eσύ τζάμπα πουλάς καφέδες 7.08; Δουλειά μου είναι και τη κάνω πολύ καλά και φυσικά πληρώνομαι. Συμπτωματικά επειδή ακριβώς ξέρω να κάνω πολύ καλά τη δουλειά μου, προσαρμόζω τις προτάσεις μου πάντα σε αντικειμενικές ανάγκες. Τώρα λοιπόν μπορείς να σκάσεις από το κακό σου. Πάντως να ξέρεις τζάμπα δεν πρόκειται να σε διαφημίσω.

Ανώνυμος είπε...

Για το καλό της πόλης κάνει διαφημιστικά ο Αριστείδου. Φέτος πόσα θα του ρίξει ο δήμαρχος για προγράμματα αφίσες και τα σχετικά; Κανένα 15άρι με απ ευθείας ανάθεση;

Ανώνυμος είπε...

Το τζάμπα πέθανε...

Ας παραπονιούνται αυτοί που υπερκοστολογούσαν τις υπηρεσίες που παρείχαν μέχρι σήμερα.

Το δικό τους "δίκαιο", τους προβληματίζει;

Άεργος.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Aγαπητέ μου ΑΕΡΓΕ, άλλο απασχολεί τον 7.08. Η έννοια τους είναι μη τυχόν και κάνω καμία δουλειά. Ο στόχος τους για τον οποίον μάχονται τόσα χρόνια είναι να με εξαφανίσουν με κάθε τρόπο και φυσικά επαγγελματικά. Και αυτές οι εξυπναδίτσες του τύπου, είναι γνωστό και από που προέρχονται. Δεν πάνε στο..καλό. Πάντως με κρατάνε σε εγρήγορση και είναι γεγονός πως κάθε φορά με αφυπνίζουν. Τελικά καλό μου κάνουν προς μεγάλην τους απογοήτευση.

Ανώνυμος είπε...

H μεγάλη φτώχεια ορισμένων είναι πως δεν έχουν ούτε ιδέες ούτε και προτάσεις. Εκεί είναι που τρελλαίνονται περισσότερο με τους δημιουργικούς ανθρώπους και θέλουν να τους φάνε ζωντανούς. Δυστυχώς τόσο δημόσιο χρήμα δεν τους βοήθησε να γίνουν άνθρωποι. Τους ξέρουμε όλους στη Φλώρινα. Ο καφετζής να κοιτάξει να πληρώσσει στον δήμο τα χρεωστούμενα και να μη κάνει το κοκκόρι.

Ανώνυμος είπε...

Ένας άλλος που σε μισεί θανάσιμα κρουά είναι ένας ΑΝΤΙ. Αγράμματος τελείως και ψόφιος για εξουσία. Ίσως επειδή τον έχεις βάλει πολλές φορές στη θέση του. Θα το διαπιστώσεις αν και είμαι σίγουρος πως τον έχεις τσεκάρει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΤΟΡΙΣ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΠΕΘΑΝΕ.
ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΗ ΠΡΟΝΟΙΑ.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ. ΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν είμαι αρμόδιος, για την ιδιοσυγκρασία του καθενός μας, ξεχωριστά, ευελπιστώ στην κοινή λογική.

Τους εχθρούς μας, τους ξέρουμε (επιγραμματικά). Τους "φίλους" μας, δυστυχώς όχι.

Άεργος.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Αγαπητέ ΆΕΡΓΕ Επειδή έχω τη πολυτέλεια να έχω πολλούς εχθρούς, αυτό που έχω να πω ως ειδική είναι πως τους φίλους μας τους αισθανόμαστε. "Τους φίλους" και τους εχθρούς απλά τους αντιμετωπίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός πως η κ. Κουτουράτσα μέσα από τις δουλειές της ανέδειξε τη Φλώρινα και μάλιστα με καινοτόμες ιδέες. Χροοοονια τώρα η Φλώρινα δεν έχει τουριστικό οδηγό της προκοπής. Πως να ξεχάσουμε εκείνους τουε φοιτητικούς οδηγούς που ήταν κομψοτεχνήματα; Οι λαικές φορεσιές πρόσφατα και σε ημερολόγιο και διακοσμητικές που είδαμε στα Πρέσπεια είναι μοναδικές. Και βγαίνουν τώρα τα τσογλάνια και ζητάνε και τα ρέστα; Βρε ουστ.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Ας με συγχωρήσει ο αναγνώστης που δεν αρέσει τις κορώνες και θέλει μπρελόκ, μπλουζάκια και τα συναφή. Έσβησα κατά λάθος το σχόλιό του. Ενοχλείται λέει από τις χάρτινες κορώνες και δεν τις θέλει στο κεφάλι του. Επιπλέον δεν θέλει να κονομάνε οι άλλοι. Φαίνεται πως τα μπρελοκάκια και τα μπλουζάκια τα χαρίζουν τζάμπα. Φίλε μου καταλαβαίνω να σε βαραίνει η κορώνα στο κεφάλι σου. Κανένα κέρατο κοίτα να μη σε βαραίνει. Αυτό είναι θα είναι πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

O Αριστείδου ρε παιδιά κάνει και μπρελόκ και μπλουζάκια. Τζάμπα πράμα. Τι είναι ένα 15άρι χιλιάρικα σε ευρώ; Τζάμπα δεν είναι; Μήπως γι αυτό τον προτιμάει ο δήμος Φλώρινας για προμηθευτή;

Ανώνυμος είπε...

προταση: ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΠΡΕΛΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Την "στόλισες", σχεδόν, όλη την εν δυνάμη δημοσιογραφία της πόλης, ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας...

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


Λύσαξες καλό μου καλό μου με τις κορώνες.Με κάθε τρόπο πας να μας τις βγάλεις άχρηστες και για τον κάδο ανακύκλωσης. Μάζεψε πρώτα τις αφίσες του δήμου για να προστετεύσει τη πόλη από την αφισορύπανση, μετά πέταξε καμία 20αριά κορώνες στα σκουπίδια, βγάλε φωτογραφία σχετική μα το ανάλογο σχόλιο και παίξτο γνήσιος ρουφιάνος, όπως δηλαδή είσαι από τη τακτική σου.

Ανώνυμος είπε...


Kρουά, αυτό το σχόλιο σου στις 12.21 σε ποιόν απευθύνεται από τους παραπάνω;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Ξεεερει αυτός 1.03. Ξέρει πολύ καλά. Όπως ξέρω κι εγώ πολύ και ποιοί είναι. Και σύντομα θα σας τους αποκαλύψω. Για την ώρα είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε εσείς πως λειτουργούν οι ρουφιάνοι της Φλώρινας οταν θέλουν να υπονομεύσουν κάποιον.Θύματά τους έχουμε πέσει λίγο ή πολλοί όλοι μας. Προσωπικά παίζω το παιχνιδάκι τους ίσα- ίσα για να τους εντοπίσω. Και το έχω πετύχει. Πλησιάζει η ώρα τους. Το σχόλιο του ρουφιάνου περί ανακύκλωσης δεν το δημοσίευσα,η ουσία είναι αλλού όπως βλέπεις.
Σημαντικό είναι να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία και μετά, θα στέψω τους ρουφιάνους με ειδική κορώνα. Όπως τους ταιριάζει. Τώρα τη φιλοτεχνώ. Εκεί να δείς "στόλισμα"3.40.

Ανώνυμος είπε...

Αναμένω, αντικειμενικό "στόλισμα"...

Άεργος.

Ανώνυμος είπε...

Την "ταμπέλα" ξέχασα στο παραπάνω κείμενο: "Άεργος".

Δημοσίευση σχολίου