Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Φλώρινας στηρίζει ανεπιφύλακτα τη νεφρολόγο Ρένα  Βασιλείου και δηλώνει δημόσια:
 Για την γιατρό πραγματικά αισθανθήκαμε λύπη και ντροπή για τις κατηγορίες εναντίον της.
4 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες στη μονάδα, και κυριολεκτικά την κρατά ανοιχτή, πολλές φορές έχοντας μείνει και μόνη της, κρίμα που ορισμένοι το ξέχασαν αυτό, αυτό είναι το ευχαριστώ σε έναν γιατρό που παλεύει τόσα χρόνια να κρατήσει ανοιχτή μια μονάδα που αιμορραγεί από παντού, μόνη της.


Άλλωστε αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα δούμε ότι στο νοσοκομείο της Φλώρινας, «συνηθίζεται» το νοσηλευτικό προσωπικό να τα βάζει με τους γιατρούς το ίδιο είχαν κάνει πριν 5 χρόνια στον προηγούμενο γιατρό της μονάδας τον αείμνηστο Χατζηκωνσταντίνου. 
Ε πώς λοιπόν να θέλουν να έρθουν άλλοι γιατροί όταν υπάρχει τέτοια φήμη για το Νοσοκομείο Φλώρινας.

Ουδέποτε απείλησε ασθενή με αποπομπή από τη μονάδα, απεναντίας άνοιξε 5η βάρδια για να εξυπηρετήσει περισσότερους ασθενείς ώστε να μη μετακινούνται, «φορτώθηκε» περισσότερες εφημερίες χωρίς να της το επιβάλλει κανείς, παρ΄όλες τις πιέσεις που δεχόταν να μη το κάνει.
Η μόνη αντιπαράθεση που έχει με τη διοίκηση, αφορά στη σωστή στελέχωση της μονάδας από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, συνεχώς ζητά από τη διοίκηση να φέρει κι άλλους γιατρούς κι άλλες νοσηλεύτριες έτσι ώστε να μπορέσει να ανοίξει 6η βάρδια και τμήμα περιτοναϊκής.

Το τηλέφωνο της είναι ανοιχτό για τους ασθενείς ακόμα και όταν δεν εφημερεύει.

Είναι απαιτητική στη δουλειά της και θέλει το καλύτερο για τους ασθενείς της, αυτό όμως φαίνεται ότι ενοχλεί, γιατί χαλάει τα μέχρι σήμερα δεδομένα, κι έτσι δέχεται συνεχώς 4 χρόνια τώρα έναν βρώμικο πόλεμο, που απώτερο σκοπό έχει να την αναγκάσουν να φύγει.

Όλοι οι ασθενείς της μονάδας στεκόμαστε στο πλευρό της και καταδικάζουμε κάθε ενέργεια, εναντίον της και εναντίον του συλλόγου.

Την ευχαριστούμε που αγωνίζεται για μας, παρ΄ όλες τις βρωμιές που εκτοξεύουν κατά καιρούς εναντίον της.
Ας μπει επιτέλους μια τάξη σε αυτό το Νοσοκομείο, να σταματήσουν να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα
σπιλώνοντας ονόματα και υπολήψεις ανθρώπων που προσφέρουν με προσωπικό κόστος.


ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ
Ο Σύλλογος Νεφροπαθών στην επιστολή που απευθύνει στη κ. Τόιτου Χρυσούλα, διευθύνουσα του  νοσηλευτικού προσωπικού, στις 3-4-2015 , ΑΜ46 -3/4/2015  γράφει και κράζει το νοσηλευτικό προσωπικό:

Θεωρούμε ότι δημιουργείτε «Τεχνητή κρίση « στο Νεφρό μόνο για να εκβιάσουν κάποιες καταστάσεις ( εννοεί τις νοσηλεύτριες)  και να τρομοκρατήσουν τους ασθενείς δημιουργώντας ανασφάλεια, έτσι ώστε να μη τολμήσουν να παραπονεθούν για οτιδήποτε ξανασυμβεί και θα τους αφορά, να σιωπούν ρισκάροντας τη ζωή τους.

Ζητούμε από εσάς να παρέμβετε (απευθύνεται) στη κ. Τόιτου),  ώστε να βρεθεί άμεσα λύση, να βοηθήστε να βρουν την ηρεμία τους οι ασθενείς και να αντικατασταθούν όσες νοσηλεύτριες νιώθουν «ψυχικά άρρωστες» με καινούργιες που θα έχουν όρεξη για δουλειά.

Να πάψουν επιτέλους να δημιουργούν αυτό το άσχημο κλίμα , ρίχνοντας ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση , να προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομα της γιατρού μας και να θεωρούν τους ασθενείς πιόνια.

Είναι αδιανόητο σε ένα νοσοκομείο όπου υπάρχουν 80 νοσηλευτές να μη μπορούν να βρεθούν 2-3 νοσηλευτές για τη ΜΤΝ και επίσης μας προβληματίζει η στάση μας.


Ντόρη Κουτουράτσα
Η συνέχεια στο επόμενο
Μέρος 9ο – ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 

25 comments :

Ανώνυμος είπε...

.Κυρία Κουτουράτσα ...προκηρύχθηκε και εγκρίθηκε μία θέση παιδίατρου για την παιδιατρική κλινική να εργαστεί για 3 χρόνια στο νοσοκομείο. Δυστυχώς η παιδίατρος ,μεχρι σήμερα δέν ήρθε στο νοσοκομείο να δουλέψει. Το εάν παραιτήθηκε η συμβαίνει κάτι άλλο θα χρειαστεί ειδικής εξεταστικής έρευνας για τον λόγο που δεν έρχονται νεοι γιατροί με όρεξη ΄για προσφορά και διάθεση στο νοσοκομείο...

.φήμες αναφέρουν πολλά εμείς σαν απλοί πολίτες θέλουμε να μάθουμε τεκμηριωμένα το γιατί και από ποιους γίνεται συστηματική προσπάθεια να μην ερθουν και δεν έρχοντε νέοι γιατροί στο νοσοκομείο...το ίδιο ύποπτο φαινόμενο έχει παρατηρηθεί και σε άλλες κλινικές σε παρόμοιες περιπτώσεις .

Και μία τελευταία ερώτηση...
πότε προκηρύχθηκε κι εάν ζητήθηκε απο το Υπουργείο να γίνει προκήρυξη τουλάχιστον αν όχι μονιμου νεφρολόγου να εργαστεί για 3 χρόνια στην θέση δεύτερου η τρίτου νεφρολόγου( οι 50 και άνω νεφροπαθείς δικαιολογούν και τρίτο νεφρολόγο0 για την νεφρολογική κλινική του νοσοκομείου στην Φλώρινα να βοηθήσει την κυρία νεφρολόγο που ούτε να ασθενήσει μπορεί αλλα ούτε και να πάρει άδεια να ξεκουραστεί δεν μπορεί χωρίς να έχει το νού της στην σοβαρή κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα όπου εργάζεται ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Στο νοσοκομείο έχουν μείνει πολύ λίγοι γιατροί.Κι όμως κυνηγάνε εκτός από τη γιατρό της νεφρολογικής κλινικής,ένα νέο και πολύ καλό Κύπριο παθολόγο,τους δυό παιδίατρους(ο άλλος ο καλός έφυγε ),στη γυναικολογική ο διευθυντής πρόβλημα έχει και με τους δύο γιατρούς του,και μια άλλη διευθύντρια γράφει ανίκανους δύο γιατρούς που έχει στη κλινική της ( δύο μόνο έχει).Τρελάθηκαν εκε μέσα.Δε βλέπουν δε τους πατάει παθολόγος και παιδίατρος και διώχνουν κι αυτούς που έχουν.Τι είναι;Δικαστές;Ο εισαγγελέας τι κάνει;Γιατί δε ψάχνει το νοσοκομείο όλο τι γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Κα Κρουά είμαι blogger από Αττική.Λόγω συγγενή που κάνει αιμοκάθαρση σε γειτονική σας Μονάδα,παρακολουθώ το θέμα με ενδιαφέρον από την αρχή.Διάβασα και τα δημοσιεύματα σας σχετικά με την γιατρό αλλά και την αρχική επιστολή εναντίον της.Επίσημη αντίδραση από το Υπουργείο και την Υγειονομική Περιφέρεια δεν βλέπω.Η υπόθεση αφορά,όπως γράφετε,45 ανθρώπους και η έρευνα σας είναι πολύ λεπτομερειακή.Δεν μπορώ να σκεφτώ σε τι περιβάλλον θεραπεύονται οι ασθενείς.Αν δε έχουν ένα γιατρό μόνο αλίμονο τους.Θα τα αναδημοσιεύσω μόλις τα ολοκληρώσετε.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ blogger σ ευχαριστούμε για την επίσκεψη , αλλά και για τη συνεργασία. Είναι πολύ σημαντικό όλοι μας να διατρανώσουμε τη φωνή πασχόντων συνανθρώπων μας για να ανοίξουν τα αυτιά των αρμοδίων φορέων και να ασκήσουν έλεγχο. Σε επόμενο δημοσίευμα θα αναφερθούμε στις επαφές που κάναμε ως εφημερίδα με ΥΠΕ και Υπουργείο. Η Εισαγγελία Φλώρινας, ελπίζουμε που διενεργεί έρευνα για την ανώνυμη επιστολή, ελπίζουμε πως θα διαγνώσει το πρόβλημα με αφορμή την επιστολή και θα κάνει έρευνα σε βάθος. Δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε τίποτα, διότι στην Ελλάδα όλοι κάνουν πολιτική και στον χώρο της υγείας .

Ανώνυμος είπε...

Κα Κουτουράτσα μπράβο σας.Είστε η μόνη που αναδεικνύει το θέμα και μάλιστα με τόση λεπτομέρεια.Να υποθέσουμε πως οι υπόλοιποι συνάδελφοι σας δεν ενδιαφέρονται για τους νεφροπαθείς της περιοχής ή προσπαθούν να προστατεύσουν την Διοίκηση του Νοσοκομείου;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

11.52 H εφημερίδα μας κρουά - κρουά "το κράξιμο" γεννήθηκε τη 1-10-2009 με στόχο να αποτελέσει ένα βήμα για όλους προκειμένου να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Έντυπη μέχρι το 2012 κυνηγήθηκε από το κατεστημένο όσο δεν λέγεται. Ηλεκτρονική στη συνέχεια, έγινε η φωνή του πολίτη που θέλει να αρθρώσει λόγο καταγγελτικό αλλά έντιμο λόγο απέναντι σε κάθε μορφή καταπιεστικής εξουσίας. Σήμερα, αισθανόμαστε ευτυχείς που αναδεικνύουμε τη φωνή των νεφροπαθών της Φλώρινας και μπορούμε να τη μεταφέρουμε στα κέντρα εξουσίας. . Αύριο κάτι άλλο. Η κάθε εφημερίδα έχει τη φιλοσοφία της και τους στόχους της. Εμείς μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για τη δική μας εφημερίδα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΚΑΡ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ.ΟΣΚΑΡ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ .ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΒΛΑΚΕΣ;ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ;ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΕΣΟ ΜΠΗΚΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΑΜΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ.ΩΡΑΙΟΙ ΡΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ; ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΤΟΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΝΤΟΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΛΙΓΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΒΙΠΕΡ ΚΑΙ ΑΡΛΕΚΙΝ ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Μπααα, απ΄οτι λένε , παίζουν παιχνίδια στο κινητό και καπνίζουν πολύ! Έτσι λένε. Ας μπεί ένας έλεγχος βαρβάτος για να κοπούν "οι καλές συνήθειες" και να στρωθούν στη δουλειά. Αν δεν τους αρέσει ας φύγουν να τσαπίζουν τα χωράφια τους

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν όταν αναφέρεστε σε περιστατικά να τα γνωρίζετε ..... παρακολουθώ το θέμα γιατί είμαι και άμεσα ενδιαφερόμενος ..... βλέπω ότι όλοι ή σχεδόν όλοι αναφέρετε το περιστατικό με τον προηγούμενο γιατρό χωρίς να ξέρετε τι έγινε ... ζητήστε την έκθεση διαβάστε την και μετά να μιλάτε ο προηγούμενος Γιατρός ήταν φταίχτης 100% και σταματήστε να το χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα, γι' αυτό κιόλας το πόρισμα εξαφανίστηκε .... εσείς τι λέτε θα είχαν όπλο στα χέρια τους και δεν θα το χρησιμοποιούσαν????

Ανώνυμος είπε...

Να και κάτι ενδιαφέρον...το πόρισμα εξαφανίστηκε...Ποιός το εξαφάνισε; Και αν έφταιγε ο γιατρός γιατί το εξαφάνισαν ; Και τα κροκοδείλια δάκρυα μετά; Τι νόημα είχαν; Οι νοσοκόμες τι ρόλο έπαιξαν;

Ανώνυμος είπε...

Αν ο προηγούμενος γιατρός ήταν φταίχτης 100% όπως λες τότε γιατί δεν έγινε Εισαγγελική έρευνα γι αυτόν και ΕΔΕ όπως κάνουν τώρα για τη Βασιλείου βασιζόμενοι σε μια ανώνυμη επιστολή;Εκεί όλα ήταν επώνυμα.Γιατί το σύστημα του νοσοκομείου στήριξε τον προηγούμενο γιατρό ενώ πολεμά τη Βασιλείου;Αν έχεις δίκιο τότε όλο το κατεστημένο του νοσοκομείου είναι σάπιο και καλά κάνει η Κρουά και τα βγάζει όλα στη φόρα.

Ανώνυμος είπε...

Η Βασιλείου μία χαρά γιατρός είναι και δουλεύει σκληρά. Γι αυτό δεν την θέλουν. Θέλουν μία νεφρολογική mini . Και πολεμάνε τη νεφρολογική μέσω Βασιλείου.

Ανώνυμος είπε...

Τα περιστατικά με τον προηγούμενο γιατρό είναι όλα στο ίντερνετ.Όποιος θέλει μπαίνει στο περιοδικό της ΠΑΣΥΝΟ το 2008 και τα βλέπει.Υπάρχει μάλιστα και χαρτί που το νοσοκομείο στηρίζει 100% το γιατρό στα προβλήματα του με τις νοσοκόμες.Το νοσοκομείο τώρα γιατί δε στηρίζει τη γιατρό;Μήπως γιατί έχει μπει στο μάτι του συστήματος και προτιμούν να διαδίδουν βρωμιές για το χαρακτήρα της για να κρυφτούν τα προβλήματα;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Ανώνυμος είπε...

Τι λες; όλες οι νοσοκόμες δεν αντέχουν την Βασιλείου; Μήπως αυτές έγραψαν την ανώνυμη επιστολή; Ε. και ας φύγουν . Ποιός τις κρατάει; Ας βρει η Τόιτου άλλες τόσες για να τις αντικαταστήσει . Αυτές έτσι κι αλλιώς όπως φαίνεται δεν είναι συμβατές ούτε με τους νεφροπαθείς, ούτε με τη γιατρό. Τελικά στο νοσοκομείο Φλώρινας οι νοσηλεύτριες κάνουν ότι θέλουν; Αυτές διοικούν το νοσοκομείο; Ο ένας γιατρός τους ξυνίζει και ο άλλος τους βρωμάει! Ας γυρίσουνστα χωριά τους με τις αγελάδες .

Ανώνυμος είπε...

Ο μακαρίτης ο γιατρός έφτιαξε τη μονάδα και με κόπο πολύ την κράτησε γιατί ήταν ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 7 ΧΡΟΝΙΑ.Όταν όμως ήρθε η δύσκολη στιγμή και ζήτησε στήριξη από το προσωπικό το νοσηλευτικό τον ΠΟΥΛΗΣΑΝ με το χειρότερο τρόπο.Μέχρι τότε τους τάϊζε και τους πότιζε ατις ταβέρνες( όπως και η Βασιλείου).ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ.Ακόμη κι αυτές που είχε εμπιστοσύνη.Ζήτησε ο άνθρωπος μια μικρή χάρη με τη ωράριο για να μπορεί να αντέξει τις τόσες εφημερίες.Και έγινε ο ΧΑΜΟΣ.Βάλαν όμως μπροστά μόνο 2 νοσηλευτές να φαίνονται και να είναι οι κακοί και οι άλλες κρύφτηκαν , ενώ είχαν υπογράψει όλες μαζί στο τέλος απέσυραν υπογραφές αλλά όταν τις μάζεψε στο γραφείο και τις ρώτησε ΚΑΜΙΑ δεν τον στήριξε.ΚΑΜΙΑ.Ούτε καν αυτή που το παιζε αγαπημένη του.Και τη Βασιλείου την πούλησαν πολλές φορές.Γιατί είναι μόνο το ΣΥΜΦΕΡΟΝ.Τίποτε άλλο. Γιατί παλιά η μονάδα ήταν περιζήτητη ; Επειδή ήταν άλλος γιατρός; Τότε γιατί ο άνθρωπος κλείνονταν στο γραφείο του προηγούμενου Διευθυντή της Παθολογικής και έκλαιγε με αναφυλητά εξαιτίας νοσοκόμας;Γιατί έλεγε σε όσους έρχονταν εκεί φαρμακάδες ότι δεν αντέχει άλλο τα προβλήματα με το νοσηλευτικό προσωπικό; Ποιός φταίει και αυτές είναι ανεξέλεγκτες ; Και κάναν και κάνουν ότι θέλουν ; Γιατί δεν ρωτάτε κρυφά το,προσωπικό το υπόλοιπο του νοσοκομείου αν θέλει να συνεργαστεί με τις 2 προισταμένες που είναι στη μονάδα τώρα; Κρυφά όμως να μην εκβιάζονται ( από την Διευθύνουσα) ότι θα βγουν στη βάρδια ή θα αλλάξουν τμήμα να πουν την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Οι γιατροί αλλά και οι νοσηλεύτριες είναι γρανάζια του συστήματος.Δεν μπορεί να φταίνε για τη...χαμένη Ατλαντίδα.Υπάλληλοι είναι.Αυτοί που διοικούν έχουν την ευθύνη.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά.Όλα είναι θέμα διοίκησης.Ποιός είναι πάνω από όλους;Η διοίκηση.Υπάρχει τέτοιο πρόβλημα με νοσηλεύτριες και γιατρούς και η διοίκηση δεν κατάλαβε τίποτα;Ούτε η διοίκηση των νοσηλευτριών;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Η Διευθύντρια των νοσοκόμων δεν έχει @@@ στην πόλη μας κι ας κάνει τη θεούσα.Εδώ δέκα άνθρωποι είμαστε όλοι κι όλοι.Ακόμη και οι νοσοκόμες που στηρίζει την κατηγοράνε.

22 Ιουνίου 2015 - 4:22 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

και κάτι ακόμα αφού 5:52 τα ξέρεις όλα κράτησε την μονάδα 7 χρόνια μόνος .... μήπως γνωρίζεις πως ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ο γιατρός που ήρθε από την Σάμο και τον στείλανε στα Γρεβενά ??????

Ανώνυμος είπε...

Δεν ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ο γιατρός από τη Σάμο.Του έγκρινε ο γιατρός ο μακαρίτης συνέχεια μεταθέσεις για τα Γρεβενά επειδή τα κατάφερνε ΜΟΝΟΣ του. Όχι σαν τη Βασιλείου που όλο θέλει βοήθεια.Να τα βγάλει πέρα μόνη της και να μην ενοχλεί για βοήθεια άμα είναι ικανή.

Ανώνυμος είπε...

Aνήκεις κι εσύ μάλλον 2.53 στην ομάδα των ηλιθίων! Η Βασιλείου έχει διπλάσιους ασθενείς. Είσαι κι εσύ ανώνυμος "νεφροπαθής" και γνωριζεις τις ανάγκες, ή αυτό μπόρεσες ή ήθελες να καταλάβεις;

Δημοσίευση σχολίου