6:04 μ.μ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Φλώρινα 8-12-2015

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα τοπικά και τα πανελλήνια ΜΜΕ, για τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους με τη δημοσιοποίηση του δελτίου τύπου του Συλλόγου μας  στις 4 -12-2015 όπου εκφράζουμε την αγωνία μας για το πιθανό κλείσιμο  της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Φλώρινας , ελλείψει ιατρικού προσωπικού. 

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή Θεσσαλονίκης και δημοσιογράφο, κ. Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη ο οποίος αν και δεν είναι βουλευτής Φλώρινας, με δική του πρωτοβουλία, έθεσε το πρόβλημά μας υπ όψη του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη. 

Η άμεση ανταπόκριση όλων, το ενδιαφέρον να ακουστεί η φωνή μας σε όλη την Ελλάδα με συνεντεύξεις  και δημοσιεύματα, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο. Καθημερινά ΜΜΕ από όλη την Ελλάδα έρχονται σε επαφή με το Σύλλογό μας και μας δίνουν βήμα να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας στην υγεία.

Θέλουμε να ελπίζουμε πως δεν θα κλείσει η μονάδα για τα Χριστούγεννα.                     Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας διότι μέχρι σήμερα ζούμε με υποσχέσεις από τους αρμοδίους φορείς  και για μία ακόμα φορά τους καλούμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

Ευχόμεθα σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                               ΤΟ Δ.Σ
Μερόπη Φωστηροπούλου

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ερ.
Οι βουλευτές Φλώρινας σε ποιο αιώνιο νάρκησο ζούνε; Δεν γνωρίζουν; Δεν τους απασχολεί; Δεν ζούν στην Φλώρινα;

Δημοσίευση σχολίου