6:31 μ.μ.

ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ στο νοσοκομείο Φλωρινας

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 Απάντηση  από ομάδα  διαφωνούντων ιατρών και νοσηλεύτριας του νοσοκομείου Φλώρινας  με την συνέντευξη Κοτοπούλη.

Η συνέντευξη του  κ. Κοτοπούλη σχετικά με  την παύση  των καθηκόντων του ως διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, μας δίνει μία εικόνα για  το τι  εντόπισε ο ίδιος στο Νοσοκομείο Φλώρινας, στην προσπάθειά του να εξυγιάνει και να βελτιώσει την λειτουργία του Νοσοκομείου, όπως του επέβαλλε ο ρόλος του.

Η συνέντευξη θεσμικών όπως επιθυμούν να συστήνονται , δηλ του
1) Γ. Κωτακίδη, Διευθυντή Ουρολογικής κλινικής και Διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας του Γ.Ν. Φλώρινας
2) Ε. Τριανταφυλλίδου, Διευθύντρια αναισθησιολογικού Τμήματος,                                
3) Ι. Κοσκοσάς, Διευθυντής Μαιευτικού-Γυναικολογικού Τμήματος                                           4) Χ. Τόιτου, νοσηλεύτρια, προϊσταμένη των εξωτερικών ιατρείων του Γ.Ν. Φλώρινας, δόθηκε με πρωτοβουλία των τεσσάρων, οι οποίοι σύμφωνα με τον παρουσιαστή του πάνελ κ Κοσκοσά επελέγησαν- αλλά δεν γνωρίζουμε από ποιόν- ως διαφωνούντες με την συνέντευξη Κοτοπούλη. Προφανώς οι άλλοι γιατροί του Νοσοκομείου 21 νομίζω στον αριθμό, θα πρέπει να συμφωνούν με τον κ. Κοτοπούλη. 

Ως αγία τετράς, επικαλούμενοι δια στόματος Κωτακίδη   την παρουσία τους στο νοσοκομείο ως θεσμικά πρόσωπα, υποστήριξαν μέσα από κοινή ομολογία πως ο κ. Κοτοπούλης  με συνοπτικές διαδικασίες τους αγνόησε ως θεσμούς ή θεσμικούς  και δεν συνεργάστηκε μαζί τους . Αυτό συνιστά κατά την άποψη τους έλλειμμα διοικητικής ικανότητας αλλά και δημοκρατίας!  
Δεν ξέρω όμως από τι παρασύρθηκαν όλοι τους, και η συνέντευξή τους  κατέληξε ένα δριμύ κατηγορώ για συναδέλφους τους ιατρούς και στο τέλος έφτασε η κ. Τριανταφυλλίδου να διαπληκτίζεται με δημοσιογράφο και να δέχεται παρατηρήσεις για την συμπεριφορά της. 

 Στη  συνέντευξη των θεσμικών , διακρίνει κανείς, ένα ασυγκράτητο μένος για την νεφρολόγο κ. Βασιλείου και τον παιδίατρο Αμπντούλα με χαρακτηρισμούς που δεν τιμούν αν μη τι άλλο ούτε τον θεσμό  αλλά ούτε και το λειτούργημα που υπηρετούν 


ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ;

Ο κ, Κωτακίδης . αν άκουσε εκ των υστέρων αυτά που έλεγε, ενδεχομένως να διαπιστώσει τις αντιφάσεις στις οποίες έπεσε.

Το νοσοκομείο Φλώρινας – είπε και ξαναείπε- δεν θα κλείσει. Στη συνέχεια όμως – είπε και ξαναείπε- πως σχεδόν όλα τα νοσοκομεία είναι για κλείσιμο και έφερε ως παράδειγμα επιχειρήσεις που λειτουργούν με οικονομικά ελλείμματα.

Το νοσοκομείο Φλώρινας – είπε και ξαναείπε- δεν θα κλείσει. Στη συνέχεια όμως, μας είπε πως το νοσοκομείο Φλώρινας πρέπει να παρέχει Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες Υγείας. Όλοι κατάλαβαν πως πρέπει κατά τον κ. Κωτακίδη να γίνει Κέντρο Υγείας, αλλά ο ίδιος επέμενε πως δεν εννοεί αυτό, αλλά δεν μας είπε τι ακριβώς εννοεί.

Για τον κ. Κοτοπούλη είπε πως είναι τεχνοκράτης μεν,   διοικητικά δε ανεπαρκής.

Υπερασπίστηκε ακόμα και τον ρόλο της δικαιοσύνης- δεν πρέπει τα προβλήματα του νοσοκομείου να απασχολούν την εισαγγελία, μας έδωσε μαθήματα διοίκησης νοσοκομείου αλλά και μαθήματα δημοκρατίας. Κατέθεσε και σχέδιο ανάπτυξης του χώρου της υγείας.
  
Σε αντίθεση με το υπόλοιπο πάνελ , ήταν αρκετά συγκρατημένος στο θέμα συναδέλφων . Αρκετές φορές- έστειλε  στον διάολο  κάποιον ή κάποια , λέγοντας με στόμφο ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ , στο σημείο που μας ανέλυε τα περί ιδιοκτησίας του νοσοκομείου από ιατρούς , αλλά κρατήθηκε μάλλον για να  μην εκδηλωθεί περισσότερο.. αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε. 
Η νεφρολογική κλινική Φλώρινας, πολύ φοβάμαι πως αν δεν του έχει γίνει εμμονή του έχει γίνει ψύχωση! Να την κλείσουμε βρε αδελφέ, αν είναι να μας πάθει κάτι ο θεσμικός!

Προσπάθησε αρκετές φορές να ελαχιστοποιήσει την παύση Κοτοπούλη, λέγοντας: «σιγά και τι έγινε! Ένας υπουργός έπαυσε τν καθηκόντων του έναν διοικητή νοσοκομείου»!

Ο πλάγιος ήχος του κ. Κωτακίδη , λυπάμαι, αλλά δεν μας έπεισε. Πολύ φοβάμαι πως κατά κάποιον τρόπο επιβεβαίωσε τον κ. Κοτοπούλη στο σημείο της συνέντευξής του που λέει ..

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΧΩΣ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! 
 Ο έτερος θεσμικός –προσπαθώ βλέπετε να μην υποπέσω στο ίδιο σφάλμα με τον κ. Κοτοπούλη και να αγνοήσω τους θεσμούς- ο  κ. Γιάννης Κοσκοσάς, μάλλον είχε αναλάβει και ένα πρόσθετο ρόλο, αυτόν του παρουσιαστή του πάνελ.

Τι αέρας στην παρουσίαση τι άνεση! Τους πρόδιδε όμως όλους η γλώσσα του σώματος! Όλοι τους με τα χέρια σταυρωμένα, σε θέση και στάση άμυνας! Προσέξτε τους στο βίντεο.

Ο κ. Κοσκοσάς μάλλον απολαμβάνει το όλο στόρυ .                                                                 Το τσουνάμι Κοτοπούλη που λέει ότι τους «χτύπησε», του αρέσει. Υποψιάζομαι, πως ίσως , μπορεί , μάλλον να του αρέσει το ότι βρίσκει βήμα για να λέει, να λέει , να λέει.                                                                                                                                                                     Αδύνατον βέβαια να απομαγνητοφωνίσει κανείς αυτά που λέει και αυτός και όλοι τους. Ανάλυση επί της ανάλυσης για αυτές τις περιβόητες ΕΔΕ της νεφρολογικής και της παιδιατρικής που έχουν και γίνει προ της έλευσης Κοτοπούλη.  Είχε και την κ. Τριανταφυλλίδου  όπως και την κ Τόιτου να τον σιγοντάρουν σε αυτά που έλεγε,  και να ρίχνουν μομφές, μία στην κ. Βασιλείου και μία για τον παιδίατρο Αμπντάλα και για όποιον άλλον θυμόταν.
Έβγαζε και έναν αναστεναγμό η κ. Τόιτου- αχ μου ξέφυγε – αλλά τον ιατρό Αλεξάκη  τον εξέθεσε κανονικότατα.

ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ
Οι δύο κυρίες του πάνελ, η κ. Τριανταφυλλίδου και η κ. Τόιτου, μου θύμισαν τον χορό σε αρχαία τραγωδία.  Θα μπορούσε να πει κανείς πως  έπαιζαν και  βόλευ. Κάτι επιτυχημένες πάσες! . Ούτε συνεννοημένες να ήταν!

Εκτός από δεύτερη φωνή στους θεσμικούς ,  δεν μας είπαν και  τίποτα. Ειδικά η κ. Τριανταφυλλίδου, επανέλαβε μόνο το κατηγορητήριο Κοτοπούλη προς το πρόσωπό της . Την  είπε τεμπέλα και πως παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθήτριες Λυκείου στο νοσοκομείο! Έχει δλικιο να διαφωνεί με τον κ. Κοτοπούλη. Αν ήταν τεμπέλα, θα έκανε ιδιαίτερα μαθήματα; 
 Είχε ίσως εξαντληθεί να υποστηρίζει τα λεγόμενα των θεσμικών, ώσπου να έρθει η σειρά της και δεν μας είπε τίποτα για τα ιδιαίτερα.

Η κ. Τόιτου – μάλλον και αυτό θα της ξέφυγε- παραδέχθηκε τα παράνομα επιδόματα αλλά προς όφελος του νοσοκομείου!!!  Για την κ. Βασιλείου φυσικά και έριξε νερό στον μύλο , και εξέφρασε τα παράπονά της για την συμπεριφορά Κοτοπούλη. Την αγνόησε τελείως !

Και εδώ θα συμφωνήσω μαζί της Ακούς εκεί, να πάει ο Κοτοπούλης στο γραφείο της και να της δημιουργήσει συμπλέγματα κατωτερότητας.! Την έκανε να αισθανθεί ένα τίποτα. Αυτή  του μιλούσε και αυτός αντί να την κοιτάει στα μάτια και να κρέμεται από τα χείλη της, κοίταζε αλλού! Ντροπή!
Χάθηκε ο κόσμος κύριε. Κοτοπούλη μου, να πας με ένα κουτί σοκολατάκια στο γραφείο της κ. Τόιτου, , έστω λίγα λουλούδια και ένα χειροφίλημα; Αααα, θα σε μαλώσω κύριε Κοτοπούλη μου!

Λυπάμαι πραγματικά για την εικόνα που βγαίνει από την συνέντευξη της τετράδας  του ΓΝΦ! Ποιος να βάλει σειρά εκεί πάνω και ποιος να αντέξει τέτοιο κλίμα!

Απορώ με τον κ. Κωτακίδη,  που από την μία  υπερασπίζετε μεν  σφοδρά τον θεσμό που υπηρετεί ως διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, αλλά κλείνει τα αυτιά και τα μάτια, όταν   μπροστά του  και δημόσια  μάλιστα , γιατρός καταφέρετε εναντίον συναδέλφου!

Η αγία τετράς, τελικά πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη.

Μπορείτε να δείτε και σε βίντεο την συνέντευξη στο neaflorina.gr/2017/08/giatri-apantoun-ston-diikiti-tou-nosokomiou-florinas-video/

Ντόρη Κουτουράτσα 

Φλώρινα 7-8-2017 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ την εμπειρία του ιατρού - γυναικολόγου κ. Ρόναλντ Τσινέκε από την συνεργασία του με τον γυναικολόγο Γιάννη Κοσκοσά και την αναισθησιολόγο κ. Τριανταφυλλίδου!!!! με τίτλο : ΕΧΩ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ! 

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Η "αγία και ομοουσία τετράς", τελικά πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη και καλά θα κάνουν οι 4 τους να βγούν άυριο κιόλας στην σύνταξη ή να πάνε μετάθεση εσπευσμένα σε άλλο νοσοκομείο να κάνουν τα ίδια αν τους "σηκώνει κι εκεί το κλίμα". Αν δεν αντέχουν άς ανοίξουν ιδιωτικά ιατρεία η ιδιωτικά ιατρικά κέντρα αστικού τύπου να βρούν την ησυχία τους κι εάν πατήσει το πόδι του άνθρωπος στα ιατρεία τους τι να πούμε; να έχουν αέρα στα πανιά τους και καλές εισπράξεις στο ταμείο τους η μάλλον καλύτερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τους !!!!!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες, λογω τεχνικής βλάβης, δεν είχαμε επικοινωνία. Τα σχόλιά σας πολλά, αλλά νομίζω πως χρήζουν προώθησης στην εισαγγελία και για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιευτούν. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. Το Νοσοσοκομείο Φλώρινας, οφείλουμε να το στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Συνεχίστε να στέλνετε ότι στοιχείο νομίζετε πως θα είναι χρήσιμο για την εισαγγελία τηλ επικοινωνίας 6932 870562 και ntoriskou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου