3:53 μ.μ.

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ - Οι πολίτες έχουν τον λόγο!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Φίλες και φίλοι αναγνώστες,

Οι εκλογές πλησιάζουν. Αν βγάλετε και τις ημέρες του Πάσχα, δεν έμεινε και τίποτα μέχρι να ψηφίσουμε.

Οι υποψήφιοι συνδυασμοί σε Δήμους και Περιφέρεια είναι υπό ατμόν προκειμένου να κλείσουν υποψηφίους, και οι μέχρι τώρα ανακοινωθείσες υποψηφιότητες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και με έντυπο υλικό.

"Μερικές φορές μου δίνεται η εντύπωση πως όλοι κατεβαίνουν με τον ίδιο συνδυασμό. Τα χρώματα του λογοτύπου των συνδυασμών μερικές φορές είναι ίδια και το συγκλονιστικότερο γράφουν όλοι τους σχεδόν τα ίδια.  Πόσο καλός είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού και πόσο πρόθυμοι είναι αυτοί να προσφέρουν στα κοινά! Το μόνο που αλλάζει είναι η φωτογραφία και το ονοματεπώνυμο. " άσε που μερικές φορές μας λένε και την ιστορία της ζωής τους! Τι θα κάνουν δεν μας λένε! 

Αυτή την παρατήρηση μου την έστειλε αναγνώστης και δεν το βρίσκω υπερβολή. 

Σκέφτομαι πως ο κάθε υποψήφιος σύμβουλος, εκτός από την τυπική δέσμευση πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του, την αγάπη του για τον τόπο και το ενδιαφέρον για τα κοινά, ε δεν μπορεί, κάτι θα έχει στο μυαλό του να κάνει πράξη!

Κι αν δεν βρίσκουν οι υποψήφιοι  τον τρόπο να μας το πουν, ας τους ρωτήσουμε στα ίσα!!!  

Πως θα γίνει αυτό; 

Πολύ απλά φίλοι μου.

Εσείς θα στέλνετε τις ερωτήσεις που θέλετε να κάνετε ως πολίτες, για τα προβλήματα που σας απασχολούν και θέλετε να δοθεί προτεραιότητα.
Ερωτήσεις που αφορούν την διαδικασία υλοποίησης για όσα σας υπόσχονται. Η ανάλυση στο σημείο που μπορεί να γίνει, αποτελεί εγγύηση πως δεν θα μείνουνε οι προεκλογικές δεσμέυσεις στα λόγια .
Εννοείται πως μπορείτε να θέσετε ερωτήσεις  και για ότι άλλο εσείς  νομίζετε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ.  Ντόρη Κουτουράτσα στο τηλ 690 741 9683 , να στέλνετε μειλ στο ntoriskou@gmail.com, στο face book στην σελίδα ΝΤΟΡΗ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ , ή στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα. 

Εμείς θα επεξεργαστούμε τις ερωτήσεις σας, και θα προτείνουμε συνεντεύξεις στους υποψηφίους  όλων των συνδυασμών σε δήμους και περιφέρεια  χωρίς καμία εξαίρεση.

Πιστεύουμε πως αυτός ο δημόσιος διάλογος θα δώσει την ευκαιρία να εκφράσουμε ως πολίτες, δυνατά και καθαρά τις απαιτήσεις μας από τους αυριανούς δημάρχους, περιφερειάρχες και συμβούλους.
 Πιστεύουμε πως θα δώσουμε την ευκαιρία στους υποψηφίους να εκφραστούν επί της ουσίας, να ξεκαθαρίσουν την θέση τους και τις δυνατότητές τους .
Όσοι υποψήφιοι σύμβουλοι ενδιαφέρονται, μπορούν επίσης να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την κ. Ντόρη Κουτουράτσα στο τηλ. 690 741 9683 , ntoriskou@gmail.com.

Πολίτες και ψηφοφόροι ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ! 

Για την εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο"

Ντόρη Κουτουράτσα 


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου