Γιάννης Βοσκόπουλος - Δήμαρχος Φλώρινας
Γίνεται προκαταρτική εξέταση, δηλαδή έναν είδος ανάκρισης. Επιδόθηκαν κλήσεις σε διάφορους συμπολίτες μας να πάνε να καταθέσουν σαν μάρτυρες, σε υπόθεση που αφορά «αυτεπάγγελτη δίωξη για ψευδή βεβαίωση, παράβαση καθήκοντος, απιστία ή άλλη αξιόποινη πράξη».
Φήμες λένε ότι εισαγγελείς ερευνούν το εάν έγινε παράνομα η μεταβίβαση μετοχών της ΑΝΦΛΩ στον Δήμο Φλώρινας, λίγες ημέρες πριν ο Γιάννης Βοσκόπουλος από Νομάρχης Φλώρινας γίνει Δήμαρχος Φλώρινας.
Θα μου πείτε γιατί να κάνει μια τέτοια παρανομία ο Βοσκόπουλος; Είχε κανέναν λόγο; Δεν ξέρω ούτε εάν έκανε παρανομία, ούτε εάν είχε κανέναν λόγο να την κάνει.
 Ξέρω όμως τα εξής:
1. Οι εισαγγελείς ερευνούν.
2. Με την μεταβίβαση μετοχών της ΑΝΦΛΩ από την Νομαρχία στον Δήμο, ο Βοσκόπουλος παρέμεινε το «αφεντικό» της ΑΝΦΛΩ.
3. Η ΑΝΦΛΩ διαχειρίζεται πολύ χρήμα.
4. Η Ζαχαρούλα (Ζέτα) Ρίζου δικαιούται μισθό από την ΑΝΦΛΩ. Μισθό που κάνει τον μέσο Έλληνα να ζαλίζεται. Αν ο Βοσκόπουλος σταματούσε να είναι «αφεντικό» της ΑΝΦΛΩ, θα παρέμενε η Ζ. Ρίζου στην θέση της;
Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι, αν η ανάκριση αφορά την  παραπάνω υπόθεση, μπλεγμένοι θα βρεθούν και οι νομαρχιακοί σύμβουλοι του Βοσκόπουλου, αυτοί που ψήφισαν υπέρ της πρόταση να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών.  
Ηθικόν δίδαγμα: Εσείς οι δημοτικοί σύμβουλοι του Βοσκόπουλου προσέχετε τι ψηφίζετε!
Κύριε Μέρτζο, έχεις εσύ να κάνεις κανένα σχόλιο; Μήπως έχεις πείσει ανθρώπους ότι ο Βοσκόπουλος είναι «καλό πολιτικό άλογο»;


18 comments :

Ανώνυμος είπε...


Με το χαμόγελο στα χείλη, πάνε οι φαντάροι μας μπροστα!

Με το χαμόγελο στα χείλη, δέχεται και ο δήμαρχος μας τα μπιλιετάκια από την εισαγγελεία;

Ανώνυμος είπε...

"Στερνή μου γνώση".

Χαροπαλεύει το μέλλον μας, εν ονόματι του παρελθόντος.

Είδομεν, κανείς δεν ξέρει.

(Λυπάμαι κάποιους, με δάνεια, που βλέπουν με τρεις και εξήντα, να ανακοινώνονται τέτοιες, επερχόμενες ειδήσεις. Βλέπεις, δεν αποδίδει, ούτε το ετήσιο ΦΠΑ, μήτε καλύπτει μελλοντικές οικονομικές υποχρεώσεις, η "υποταγή").

Praetorian.

Ανώνυμος είπε...

Kαλα.Τώρα κάτι μας είπες Ντόρις.
Οι Πασόκοι από τη μιά δεν είχαν δικές τους επιλογές. Αλλά κι οι δεξιοί δεν πήγαιναν πίσω.
Αν ήξεραν οι δεξιοί ποιούς να βγάλουν
δε θα τους καβάλαγε τόσα χρόνια το δίδυμο Λιάνη και Μέρτζου! Μάλιστα, πρώτο λόγο είχε ο Λιάνης και στη Δεξιά, Αιμίλιε...μέσω Μέρτζου.
Αυτοί ήταν οι πραγματικοί ΄Διόσκουροι΄και το πράγμα πήγαινε από τον ένα ΄κούρο΄(πάει να πεί νεαρός) στον άλλο.
Κι οι Φλωρινιώτες δοκίμαζαν πότε το..ένα και πότε το.. άλλο, από τις επιλογές τους.-

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


7.50 Σαν τι θα ήθελες να δεις; Για να στοδείξουμε αν μπορούμε.

Ανώνυμος είπε...


Ποιός καβαλάει το άλογο;

Ανώνυμος είπε...

E σεις, μην είστε χαζοί.
Και να του βάλουν κατηγορία πάλι αναίρεση δεν θα κάνει; Και θα πάει εκλογές δε θα τις πάρει;
Μετά έχει ο Θεός....
Αν είναι λάθος κάτι, πείτε το!!

Ανώνυμος είπε...


Το σημάδι στο μέτωπο από τι είναι; Τον χτύπησε το.. τρένο;

Ανώνυμος είπε...


Κρουά, κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως εσύ απέσυρες τις μηνύσεις κατά του Βοσκόπουλου. Τι έχεις να μας πεις γι αυτό;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Φίλε μου, για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Μέσω τις εφημερίδας κατήγγειλα τη πολιτική Βοσκόπουλου αφού προηγουμένως είχα καταθέσει όλα τα σχετικά έγγραφα στην εισαγγελεία. Ακόμα δεν τον τον έχω μηνύσει.

Ο Βοσκόπουλος μου έκανε σειρά μηνύσεων και τόσο από την ακροαματική διαδικασία και από τα έγγραφα τα οποία είχα προσκομίσει, η εισαγγελεία έκρινε σκόπιμη και τη περαιτέρω έρευνα από ΣΔΟΕ , Επιθεωρητές κλπ για Βοσκόπουλο, όσο και την αυτεπάγγελτη δίωξη για όποιον κρίνει απαραίτητο.

Όπως αντιλαμβάνεσαι είναι μονόδρομος τα πράγματα για τον Βοσκόπουλο. Έχω ακούσει κι εγώ επανειλλημένως να συζητιέται το ίδιο θέμα περί απόσυρσης της μηνύσεων από μέρους μου, αλλά δεν ισχύει τίποτα τέτοιο .

Σε τελική ανάλυση εμείς καταγγείλαμε και ο Βοσκόπουλος επέσπευσε τη διαδικασία εις βάρος του.

Ανώνυμος είπε...


Εχει ακόμα δρόμο η ιστορίιια! Ήταν να μην ανοίξει ο ασκός του Αιόλου! Και όπως μας λες κρουά, οι καταγγελίες σου έγιναν δεκτές αφού υπάρχει και συνέχεια!Ότι και να λέει τώρα η πλευρά Βοσκόπουλου για σένα, ότι ήταν να γίνει, εγινε!

Ανώνυμος είπε...


7.01 p.m Δεν έχεις και άδικο.Το ζήτημα δεν είναι μόνο η τιμωρία όσων πολιτικών οι πράξεις κρίνονται αξιόποινες. Το ζήτημα είναι να ανοίξουμε τα μάτια μας και να καταλάβουμε πως το παιζουν εξουσία εις βάρος μας.Δυστυχώς το δεύτερο δεν μας ενδιαφέρει καθόλου και περιμένουμε η τιμωρία να έρθει από τα δικαστήρια. Εμείς να μη λερώσουμε καθόλου τα χέρια μας..

Ανώνυμος είπε...

Ο Ι.Βοσκόπουλος, ο δήμαρχος όλων μας, είναι ένα όρθιο άλογο το οποίο επειδή πολλά προσφέρει στο σύνολο των δημοτών, [που ίσως με τέτοιες κόντρες εσωτερικές (απο ΝΔ) και εξωτερικές (απο ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση) δεν έχει ξαναδεί ο τόπος μας], του ρίχνουν ένα σωρό λάσπη οι έχοντες εξουσία κυρίως στο τύπο ή μέσω του τύπου διότι δεν κάνει χατήρια σε αυτούς και τον φοβούνται διότι όσο θα βάζει υποψηφιότητα πάντα θα βγαί νει. Ας γίνουμε πιό σοβαροί στις καταγγελίες μας και στις κριτικές μας για να πάει ο τόπος μπροστά. Με αυτές τις μηνύσεις ένα σωρό εργατοώρες πάνε χαμένες, που οι υπάλληλοι διαφόρων υπηρεσιών για να συγκεντρώσουν αυτά τα στοιχεία, που ζητούν οι δικαστικές αρχές, χάνουν πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν σε καθαρά υπηρεσιακά θέματα και όχι στις κόντρες των τοπικών μας πολιτικών που τους εμπλέκουν αυτοί που δεν γίνονται τα χατήρια τους. Ο Ι. Βοσκόπουλος είναι λεβέντης και όσο μπορεί προσπερνά αυτές τις κακόβουλες ενέργειες για το καλό του τόπου. Για να δώσω το στίγμα μου είμαι μόνιμος ψηφοφόρος του Αιμίλιου.
ΒΚ

Ανώνυμος είπε...


Ειδικά στη Φλώρινα 11.13..Που να τολμήσει να ανοίξει ρουθούνι. Παρ όλο που "μήτε καλύπτει μελλοντικές οικονομικές υποχρεώσεις, η "υποταγή" όπως πολύ σωστά λεέι ο Praetorian, εδώ παραμένουμε φοβισμένοι και υποταγμενοι και η ελπίδα μας είναι η κάθε είδους εξουσία.

Ανώνυμος είπε...


1.37 Ωραίααα που τα λεεες!!!

Ανώνυμος είπε...


Mας έπεισες ψηφοφόρε του Αιμίλιου που ψηφίζεις Βοσκόπουλο! Μας έπεισες χωρίς να πεις κουβέντα παραπάνω και γιατί ψηφίζεις Βοσκόπουλο. Εκτός του ότι "ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον", τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Να τον χαίρετε η Φλώρινα τον Βοσκόπουλο! Με τέτοιους λεβέντες θα πηγαίνουμε πάντα μπροστά. Να τον χαίρεσαι κι εσύ τον λεβέντη!

Ανώνυμος είπε...


Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟΝ 1.37. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΚΡΟΥΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ .

Ανώνυμος είπε...

Για δείτε παιδιά στη Διαφάνεια,στο site του Δήμου.
Λέει τις αναθέσεις που κάνει η λεβεντιά μας ο Δήμαρχος όλων μας.
θέμα παρανομίας όχι δεν υπάρχει,στα νόμιμα όρια.
Η γυναίκα του Καίσαρος οκ είναι νόμιμη.
Είναι όμως του Καίσαρος όλων μας;
Εντάξει,θα πείτε φωνάζουν όσοι δεν παίρνουν ανάθεση. Κι όσοι είναι αντίπαλοι.
Αρα, όλα είναι οκ. Και φαινονται όλων;

Δημοσίευση σχολίου