9:42 π.μ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ.

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Ο επίλογος των θερινών, "πολιτιστικών" εκδηλώσεων, είναι 8 λέξεις .                     
 ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ.

Ολόκληρη η φράση, σε ένα πανό στο δρόμο της Πρέσπας, σαν μούντζα ή σαν καρπαζιά- όπως το πάρει ο καθένας- αποκαλύπτει τη θλιβερή αλήθεια.

Κατά τον Γ. Λιάνη, ο πολιτισμός είναι η ίαση της ψυχής. Κατά τους κοινούς θνητούς, πολιτισμός είναι η πρόσβαση όλων των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας΄..

Οδεύουμε φίλοι μου στο τέλος του 2013 σε 4 μήνες. Η Πρέσπα δεν έχει γιατρό.                                    Αυτός ο τόπος που προχθές το Σάββατο υμνήθηκε απ όλους τους υψηλά ιστάμενους, σήμερα δεν έχει γιατρό.

Αν αυτό δε λέγεται υποκρισία, πείτε μου πως λέγεται; Αν αυτό δε λέγεται αναισθησία, πειτε μου πως λέγεται;

5 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΙΑΝΗΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΩΦΕΛΕΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Στην Πρεσπα ηρθαν για το πανηγυρι του πολιτισμου,υφυπουργοι,υπουργοι,πρωθυπουργοι, αμετρητοι επισημοι παρατρεχαμενοι,δημοσιογραφοι και εκλεκτοι καλλιτεχνες.Οι καλλιτεχνες δεν ηρθαν τζαμπα. Πληρωθηκαν καλα ,μαλιστα, πολυ καλα. Ολοι οι αλλοι ηρθαν τζαμπα.Εφαγαν, ηπιαν, κοιμηθηκαν,απολαυσαν τα καλη της τζαμπα, εφυγαν και μη τους ξαναειδατε. Την αφησαν την Πρεσπα στο ραφι και στο μαυρο της το χαλι. Ο καλλιτεχνικος διευθυντης οχι δεν μετανοει ,αλλα δεν ειναι σε θεση να καταλαβει τι γινεται γυρω του. Τετοιοι μας κυβερνησαν χθες και τετοιοι και σημερα. Χειροκροτηστε τους!!!!!!!!! με πρωτο και καλυτερο το Βασιλη το Δημαρχο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΤΕΣ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ. ΤΗΝ ΨΥΧΗ κ. ΛΙΑΝΗ ΑΣΤΗΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΕΣΠΙΩΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ!
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...!!!
ΕΤΣΙ ΕΣΤΡΩΣΑΝ.....!!!
ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...!!!!
ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ, ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η Πρέσπα ούτε γιατρό ούτε δρόμο έχει .Αυτό είναι η ξεφτίλα όσων κυβέρνησα και ανέβηκαν στο καναβάτσο της φιέστα που έστηνε ο Λιάνης και οι παρέες του επι χρόνια με τα δίποδα βόδια που τον χειροκροτούσαν μουγκανίζοντας απο κάτω ....

Δημοσίευση σχολίου