Με μεγάλη μου λύπη αλλά ταυτόχρονα και θυμό παρακολούθησα  όπως και όλος ο κόσμος της Φλώρινας την προσπάθεια της Δημοτικής αρχής για την "διάσωση" συγκεκριμένου υπαλλήλου της ΑΝ.ΦΛΩ. την στιγμή που χιλιάδες  αξιόλογοι νέοι  αγωνίζονται καθημερινά με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ για μια θέση στην αγορά εργασίας .
 
Οι αποφάσεις του Δ.Σ. πρέπει να εξυπηρετούν το κοινό συμφέρον και όχι τα συμφέροντα ημετέρων .
 
Είναι χρέος των ασκούντων την εξουσία να δημιουργούν τις προϋποθέσεις-προοπτικές που θα δίνουν ισότιμες ευκαιρίες σε όλους τους συνδημότες μας . Η μικροκοματική - παλαιοκοματική εξηπηρέτηση "δικών " μας ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ την κοινωνία που δοκιμάζεται καθημερινά απο την  οικονομική κρίση που μαστίζει την χωρα μας .
 
Πρέπει να κατανοήσουν οτι ο Δήμος Φλώρινας δεν είναι ιδιοκτησία κάποιων οικογενειών αλλα ένας θεσμός που θα πρέπει να υπηρετεί όλους τους δημότες .

Στάιος Ευάγγελος - Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Φλώρινας

 

 

16 comments :

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι έχετε το θάρρος της γνώμης και βγαίνετε επώνυμα και διαφοροποιείστε σας τιμά.

Δύο ερωτήματα:
- Γιατί δεν αναφέρεστε στα μέλη του ΔΣ του συνδυασμού Ασπρίδη που απουσίαζαν, πως εξηγείτε την έμμεση στήριξη τους στον Βοσκόπουλο;
- Πως εξηγείτε την απουσία αντιπολίτευσης από τον κ. Ασπρίδη ο οποίος μόνο καλά λόγια είχε να πει για την Ρίζου και κάτι ψέλλισε έτσι για να δικαιολογήσει το ρόλο του.

Ανώνυμος είπε...

Θεός φυλάξοι! Ο Στάιος θα απολογηθεί για τον Ασπρίδη και για τους απόντες συναδέλφους του; Μα τι λογική είναι αυτή;

Εσύ 1.09 μπορείς να μας εξηγήσεις τη λογική σου;

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα λέγατε μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι τώρα που το θέμα πήρε διαστάσεις να βγαίνετε στα Blog.

Ανώνυμος είπε...

Η δεύτερη σκέψη είναι η καλύτερη. Και στην αίθουσα τα είπε και εκτός αίθουσας τα λέει.

Ανώνυμος είπε...

O Στάιος είναι ευγενέστατος και πολύ αξιοπρεπής. Για το νεαρό της ηλικίας του, έ ,, δεν είναι και τόσο συνηθισμένο,

Με την ενασχόλησή του με τα κοινά, μας έχει αποκαλύψει ένα σπάνιο ήθος και μοναδικό ενδιαφέρον για τα κοινά. Αυτό κι αν είναι ασυνήθιστο.

Στη προκειμένη περίπτωση δήλωσε πως συμφωνεί με τη κ. Μούσιου - η οποία δεν έριξε τουλάχιστον γλείψιμο και ήταν και σοβαρή σε όλα έλεγε. Και αυτό δείχνει θάρρος, να διαφοροποιηθεί από τον επικεφαλής του.

Μακάρι ο νεαρός Στάιος να συνεχίσει να ξεχωρίζει με το ήθος του και να μην τον καταπιεί και αυτόν το σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

Ασ βγούν και οι άλλοι έστω και καθυστερημένα να πουν κάτι δημόσια. Δεν βλάπτει.

Που είναι οι μάγκες να κάνουν ένσταση κατά της απόφασηςς ; Περιμένουμε. Έχουν ακόμα καιρό να το σκεφτούν.

Μήπω΄ς φοβούνται τη τσούσκα; Μεταξύ μας , η τσούσκα θα κάψει στο τέλος τον Βοσκό. Εύχομαι να διαβάσει αυτά που γράφει η τσούσκα καμία εισαγγελέας και τότε να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Ανώνυμος είπε...

Μια ριζου σας έχει αναστατώσει όλους ενώ η πόλη μας νεκρωνει.οι ενστάσεις σας για το "κλείσιμο" του στρατοπέδου που είναι?

Ανώνυμος είπε...

H OYTANIA KAI H ΡΟΥΦΙΑΝΑ Η ΤΣΑΦ-TSOYΦKA ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΕ....Η ΤΣΟΥΣΤΚΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ... ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΕΣ ΤΩΡΑ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΕΣ ...ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑΟΥ ΜΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ? ΜΕΧΡΙ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΣΟΥΦΚΑ Γ@@@@@@@ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΧΩΡΙΣ ..ΣΑΛΙΟ..ΜΟΝΟ Η ΝΤΟΡΙΣ ΕΧΕΙ ΤΑ @@ ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΑΖΕΙ...

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...

11.11 Η ΤΣΟΥΣΚΑ ή ΤΣΟΥΦΚΑ δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί μόνη της! Ήδη αποκαλύφθηκε ο σκοπός της τσούσκας ή τσουφκας. Να είσαι βέβαιος πως γνωρίζω περισσότερα από όσα νομίζουν. Κάθε πράγμα στην ώρα του. Εγώ δεν βιάζομαι. Απολαμβάνω μάλιστα τα τεκεταινόμενα. Οι ρουφιανοκαβγάδες στη τσουφκα θα φουντώσουν όπου νάναι. Μόλις άρχισαν

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...

10.59 είδες εσύ καμία ένσταση για να δείς ένσταση και για το στρατόπεδο! Κάποιον άλλον περιμένουν πάντα να βγάλει το φίδι από τη τρύπα. Η Φλώρινα είναι η πόλη με το αιώνιο σούρουπο. Δεν υπάρχει ανατολή και ούτε θα υπάρξει!

Εφημερίδα κρούά κρουά το κράξιμο είπε...

10.59 η περίπτωση Ρίζου, δεν είναι ένα απλό ρουσφέτι. Από το 2007 μέχει σήμερα, συνδέεται με κακοδιαχείριση δημοσίου χρήματος, ευνοικές συμπεριφορές και ότι βάλει ο νους σου στο πλαίσιο μίας πολιτικής που έχει κινήσει το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης και των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών. Οι υποθέσεις δεν έχουν κλείσει ακόμα, είναι σε εξέλιξη. Αργούν, αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν. Εξ ίσου σημαντική περίπτωση και με αυτή του κλεισίματος του στρατοπέδου. Στη Φλώρινα όμως μη περιμένεις κοινωνικές αντιδράσεις. Στο Αμύνταιο , θα είχε ξεσηκωθεί όλη η κοινωνία..

Ανώνυμος είπε...

Κατακαημενη Φλωρινα! Ενας αξιος να κραητησει την πόλη ζωντανη? Τοσο ντορος για την Ριζου ελεος! 'Ολοι γνωριζουμε τι γινεται... Αν εχει αξιπρεπεια να παραιτηθει να τελειωνουμε.Όσο για το Αμυνταιο πηρε παραταση για 6 μηνες καθε μετακινηση. Που είναι οι δημοτικοι συμβουλοι εδω? Να κλεισουν τους δρόμους? Να ξεσηκώσουν τους πολίτες?

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί δημοτικοί σύμβουλοι; όλοι τους περιμένουν εντολή από τον Βοσκό. Ένας Μπέλτσος αν διαφοροποιηθεί, ένας Στάιος να σηκώσει παντιέρα. Ο Καραντζίδης και αυτός στη κομματική γραμμή εγκλωβισμένος. Οι υπόλοιποι ήξεις αφίξεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάιος, έκανε τη διαφορά και κάπου αλλού. Ένα από τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου εκείνη την ημέρα ήταν και η διαγραφή χρεών προς τον δήμο. Οι οφειλετες στο 99% ήταν των 100 ή 200 ευρώ. Υπήρχε και ένα ποσόν της τάξης των 3.600 ευρώ στο όνομα Ηλίας Ρασάικος. Κανένας σύμβουλος δεν το είχε δει !!!! ούτε και ο γυιός του συγχωρεμένου Ηλία Ρασάικου, δηλ. ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τραιανός Ρασάικος. Το είχε δει μόνο ο Στάιος και αυτός το έθιξε!

Φυσικά πέρασε κι αυτό στο δημοτικό συμβούλιο όπως πέρασαν και τα άλλα.
Ενδεικτικό το γεγονός και για διακριτική συμπεριφορά αλλά και για το πόσο απροετοίμαστοι πηγαίνουν οι σύμβουλοι. Τελικά, δεν ξέρουν ούτε τι θα ψηφίσουν, αλλά κοι ούτε τι ψηφίζουν!

Ανώνυμος είπε...

Και... ο βοσκος τι κανει? Ας μαζεψει το κοπαδι κ ας ξυπνησει. Ποιο 'μαγκες' οι αμυντιοτες ποιο μαγκες ολοι... αχ ρε φλωρινα...

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα το γλεντανε οι νεοι και πολυ καλα κανουν .καλητερα να ασχοληθουμε με τα αισχη του νοσοκομειου μας και τα σκανδαλα μεσα σ αυτααααααααααααααααααααααααα.........

Δημοσίευση σχολίου