Άρχισε δυναμικά και μεγάλη επιτυχία "η προθέρμανση του κοινού" για τις Φωτιές της Φλώρινας στις 23 Δεκεμβρίου 2013!

Η επικοινωνία με τους επισκέπτες της PHILOXENIA  2013, ήταν ενθουσιώδης και εντυπωσιακή, στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας! Πολύ γρήγορα όλο το περίπτερο 13 γέμισε από κεφάλια με τις γνωστές πιά στη Φλώρινα κορώνες, που είχαν σαν θέμα τις Φωτιές !                       Υπήρξαν στιγμές που γίνονταν ένας μικρός συνωστιμός για το ποιός θα τις πρωτοφορέσει!

Η γλυκειά γεύση του τόπου μας με τα μπισκοτολούκουμα από το εργαστήρι των αυθεντικών Φλωρινιώτικων παραδοσιακών γλυκών κουταλιού ΠΑΥΛΟΥ, - ευγενική προσφορά της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ - ΤΕΡΝΑ ΑΕ, κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα, και άρεσε ιδιαίτερα.

Ο τόπος μας συστήθηκε για μία ακόμα φορά μέσα από πλούσιο έντυπο υλικό, που έδινε πληροφορίες για τα δρώμενα της Φλώρινας αλλά και τις υπηρεσίες των τοπικών μας  επιχειρήσεων.


Αξιοσημείωτο είναι το ενδιαφέρον πολλών εκπαιδευτικών που ήταν στην έκθεση!                              Πήραν πολλές κορώνες και έντυπο υλικό για τους μαθητές τους, με σκοπό να γνωρίσουν οι μαθητές της Θεσσαλονίκης τη Φλώρινα και τα έθιμά της  και στη συνέχεια να μας στείλουν τα δικά τους μηνύματα!                                                                                                                                                 Τους ενημερώσαμε για το ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ στη Σιταριά και για το πλούσιο εκπαιδευτικό έργο του ΚΠΕ ΜΕΛΙΤΗΣ για τη προστασία του περιβάλλοντος, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να μας επισκεφτούν . Εις το εξής θα είμαστε σε επικοινωνία με 10 δημοτικά σχολεία της συμπρωτεύουσας για τον σκοπό αυτό!

Το Σαββατοκύριακο έκλεισε με τη προβολή των ΦΩΤΙΩΝ και στον Σύλλογο Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης στη γιορτή για τα Ελευθέρια της Φλώρινας. Κορώνες και μπισκοτολούκουμα έτυχαν θερμής υποδοχής στην πολύ ωραία εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους χορωδούς του 1ου Λυκείου Φλώρινας, η παρουσία των οποίων  ήταν τουλάχιστον ανεπανάληπτη.

 Η προβολή των Φωτιών συνεχίζεται δυναμικά και ελπίζουμε και αποτελεσματικά για τον τόπο μας!

Ντόρη Κουτουράτσα

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

Πάντως Ντόρη δεν παίζεσαι. Οι ιδέες σου είναι έξυπνες και καινοτόμες και τελικά υλοποιήσιμες. Μπραβο σου

Ανώνυμος είπε...

Τσιπουροκατάσταση στο περίπτερο του Βόλου στη Philoxenia

Ανώνυμος είπε...

AΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ 10.10

Δημοσίευση σχολίου