Κύριε Πρόεδρε , Κύριε Δήμαρχε

Τον τελευταίο μήνα σε τρεις συνεδριάσεις κλειθήκαμε να ψηφίσουμε 52 (!) θέματα για επιχορηγήσεις συλλόγων .
 Σαφώς , και το δηλώνω κατηγορηματικά αυτό ,  είμαι υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης και της συνεργασίας του Δήμου με όλους τους συλλόγους που παρουσιάζουν δραστηριότητα και ενισχύουν τον πολιτισμό , τον αθλητισμό , τον τουρισμό , τις τέχνες και γενικά αναδεικνύουν ότι καλύτερο έχει ο τόπος μας  .
  Όμως διαφωνώ  με τον τρόπο και τον χρόνο που γίνονται .

  Εδώ και τρία χρόνια δια στόματος του επικεφαλής της παράταξης μας έχουμε καταγγείλει την προχειρότητα της Δημοτικής Αρχής με την οποία δίνει τα χρήματα όλων των δημοτών για επιχορηγήσεις συλλόγων .
 Έχουμε ζητήσει τον προγραμματισμό για ενισχύσεις , επιχορηγήσεις και συνδιοργανώσεις με τους συλλόγους  στην αρχή του κάθε έτους αφού είναι γνωστές οι δραστηριότητες τους  και την δημιουργία ενός κωδικού από τον οποίο θα χρηματοδοτούνται  οι συγκεκριμένες ανάγκες και οι τυχόν έκτακτες .
  Τώρα , ένα μήνα πριν τις εκλογές  οι επιχορηγήσεις θυμίζουν πρακτική "Μαυρογιαλούρου" που δείχνουν να εξυπηρετούν άλλου είδους  σχέσεις , μοιράζοντας δημόσιο χρήμα και εν μέσο της οικονομικής κρίσης αν μη τι άλλο προκαλούν και δημιουργούν ερωτηματικά .

   Σχετικά με τις απουσίες  Δημ. Συμβούλων της  μείζονος μειοψηφίας  σας δηλώνω τα εξής :
 Πέρα από τις ημέρες και ώρες που επιλέγετε να συνεδριάζει το σώμα , κάτι για το οποίο  έχω εκφράσει τις έντονες διαφωνίες μου παλαιότερα , σίγουρα δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε τέτοιες διαδικασίες , ευτελισμού του Δημοτικού Συμβουλίου  που υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών αλλά και την δική μας  .
Σας καλώ να  αναλογιστείτε τις ευθύνες σας .

Βαγγέλης Στάιος
Δημοτικός Σύμβουλος Φλώρινας  

11 comments :

Ανώνυμος είπε...

άντε πήγαινε ρε Στάιο με τον Σταθίκα και παράτα μας

Ανώνυμος είπε...

Από το ΠΑΣΟΚ τα έμαθαν οι σύντροφοι σας δεξιοί και τα εφαρμόζουν με επιτυχία. Δεν ξέρατε αλήθεια τις επιχορηγήσεις του Λιάνη κατά το παρελθόν;
Σιγά μην βγεί το ΠΑΣΟΚ αμόλυντο και να παραδίδει μαθηματα ηθικής.
Κάντε αυτοκριτική πρώτα ως χώρος και μετά ηθικολογείτε.
Το χέρι χέρι με τον Κωνσταντινίδη δημιουργεί επίσης ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της συνύπαρξης σας με το σκληρό κομάτι της Δεξιάς.

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάιος να απολογηθεί για το ΠΑΣΟΚ και τον Λιάνη ; Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι το Λιανικό ΠΑΣΟΚ πήγε στον Κωνσταντινίδη οπότε.....

Ανώνυμος είπε...

ναι, τα ασθενοφόρα που έμειναν χωρίς οδηγούς χάρη στο φίλο το σταθη δεν σε χαλα αυτο σε χαλασε! ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΉΡΑ

Ανώνυμος είπε...

μα πραγματικά χάπια παίρνετε δεν είστε καλά,αλλου για αλλου???μπράβο Βαγγέλη..

Ανώνυμος είπε...

Tα συγχαρητήρια μου Βαγγέλη καλά τα χώνεις στον βοσκο και στους ναι σε όλα αρχηγέ [βλέπε θέμα ΖΕΤΑΣ.] τα γιουσουφάκια Γιατί καποια βοσκο......πουλάκια εξω στον κόσμο μάγκες και νταήδες αλλααααααααα μπροστά του κότες λύρατες.Ειδικά κάτι Αντιδημαρχάκια που έγινα για να λένε ΝΑΙ σε όλα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Στάιο η καταγγελία σου είναι κενή κάθε περιεχομένου. Ξέρεις καλά ότι σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας τώρα δίνονται όλες οι επιχορηγήσεις διότι λόγω των εκλογών μετά δεν θα μπορούν να δοθούν βάση νόμου μέχρι τέλη καλοκαιριού όπου όλοι ετοιμάζουν τις εκδηλώσεις τους. Αυτό που πρέπει να ψάξετε είναι αν υπάρχουν αποκλεισμοί ή χάρες ή άλλες διαφοροποιήσεις. Εάν δηλαδή κάποιοι έκαναν αίτηση και αποκλείστηκα. Αλλιώς απλά λαικίζετε και μάλιστα άσχημα. Κρίμα για νέο άνθρωπο και δήθεν αριστερό να κάνει τέτοιες τούμπες για χάρη του δεξιότατου Στάθη. Η μόνη λύση που μένει ανοιχτή για τους αριστερούς και κεντροαριστερούς είναι ο Βαγγέλης Γκέκτσης

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βαγγέλη τα συγχαρητήρια μου καλά τα χώνεις στον βοσκο και στους ναι σε όλα αρχηγέ [βλέπε θέμα ΖΕΤΑΣ.] τα γιουσουφάκια.Γιατί καποια βοσκο......πουλάκια έξω στον κόσμο μάγκες και νταήδες αλλααααααααα μπροστά του κότες λυράτες.

Ανώνυμος είπε...

EΥΤΥΧΩΣ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ...ΟΙ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΘΛΟΝ .....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΙΕ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΑΓΛΕΩΡΑ...ΤΡΕΞΤΕ Λ Ι Γ Ο Υ Ρ Ι Α ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ...ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ....ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ..... ΣΥΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΙΟ..

Δημοσίευση σχολίου