11:44 π.μ.

ΟΛΓΑ - ΜΟΥΣΙΟΥ ΜΥΛΩΝΑ - Καλά γεράματα Όλγα μου!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 Εκτιμώ τη κ. Όλγα Μούσιου. Παρ όλα τα λάθη της και τις επιλογές της.                                               Της αναγνωρίζω και το δικαίωμα της επιλογής να πορευθεί πολιτικά με κάθε είδους συμμαχίες.
Αυτό που αδυνατώ να κατανοήσω είναι οι στόχοι της.

Η χθεσινή της δήλωση να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Βοσκόπουλο, υπερασπιζόμενη  πρωτίστως την πολιτική Βοσκόπουλου, με οδηγεί στο συμπέρασμα πως η κ. Μούσιου, μάλλον έχει χάσει τη πολιτική της ταυτότητα και έχει εξομοιωθεί απολύτως με τον επικεφαλής της. Αυτή δε ή άποψή μου, ενισχύεται από την έλλειψη αντιπολιτευτικής στάσης κατά τη θητεία Βοσκόπουλου που διανύσαμε. Η κ. Μούσιου συμπολιτεύτηκε με τον κ. Βοσκόπουλο, παρά αντιπολιτεύτηκε. Φυσικό είναι να τον εξυμνεί εκτός και αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που μου διαφεύγει.

Η πολιτική της διαδρομή, ομολογουμένως είχε μία εξελικτική πορεία μέχρι προ τινος. Ξεκίνησε ως δημοτική σύμβουλος, διεκδίκησε ανώτερος βαθμίδες ως υποψήφια δήμαρχος κλπ. Σήμερα, από δήμαρχος καταλήγει να γίνει κλητήρας.
Δεν μπορώ να δεχθώ πως μία φιλόδοξη γυναίκα όπως η κ. Μούσιου - που έχει και τα προσόντα- απέρριψε τιμητικές προτάσεις που τις έγιναν όπως είπε και η ίδια. Διεωρωτώμαι: Αν η κ. Μούσιου δεν διαθέτει κριτήριο για τον εαυτό της, είναι δυνατόν να διαθέτει κριτήριο και για το καλό του τόπου;

Η κ. Μούσιου είναι γεγονός πως γοητεύεται από την πολιτική. Και προφανώς της αρέσει να συντηρεί τη παρουσία τους  στη πολιτική ζωή του τόπου. Και το καταφέρνει. Τα σημάδια κόπωσης όμως είναι εμφανή. Κουράστηκε μάλλον η κ. Μούσιου να κυνηγάει μία ξεχωριστή θέση ή αντελήφθη πως δεν  είναι για τα μεγάλα.
Ο συνδυασμός Βοσκόπουλου, δεν έχει και σοβαρές  απαιτήσεις. Και στου τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει.

Συμβιβασμένη μάλλον η κ. Μούσιου με τον εαυτό της και τις δυνατότητές της, μας έπεισε τουλάχιστον να μην έχουμε πιά απαιτήσεις από αυτήν .
Καλά γεράματα Όλγα μου!

Ντόρη Κουτουράτσα   

15 comments :

Ανώνυμος είπε...

Kάνει το ίδιο που έκανε και το Τσιώκας

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ αυτός ο τόπος από τέτοια πρόσωπα τραβάει, η διαφθορά στο μεγαλείο της , θα μου πεις όμως με αυτή τη κρίση και με την μείωση των μισθών μειώνονται και οι αντιστάσεις των ευάλωτων πολιτών και πολιτικών , ότι ακούστηκε επαληθεύεται πλήρως, όλα έχουν την τιμή τους πόσο μάλλον στην περίπτωση της Όλγας που κάνει και εκπτώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Μια γυναικα η οποια απερριψε προταση να γινει ευρωβουλευτης..(κατα δηλωση της), σημερα αποκαλυπτει τον ολισθηρο δρομο που επελεξε προκειμενου να παραμεινει στο πολιτικο προσκηνιο. Δεν μ ενδιαφερει η ιδεολογια της,Μ ανυσηχει το γεγονος οτι εκθιαζει τον κ.Βοσκοπουλο τον οποιο μεμφεται ολη η Φλωρινα.Θα μπορουσες κ.Μουσιου να αποχωρησεις απ την πολιτικη καταξιωμενη.Τωρα αποχωρεις καταξευτελισμενη,γιατι μη νομιζεις οτι θα εκλεγεις,οτι και αν σου εταξε ο κ.Βοσκοπουλος. Αιδως Αργειοι...κ.Μουσιου.

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Την Όλγα Μούσιου, ως πολιτικό, πάντα την θεωρούσα ένα γλυκομίλητο και αξιοπρεπές πολιτικό "τίποτα", δηλαδή χωρίς πολιτικές ιδέες, χωρίς πολιτικό λόγο, χωρίς πολιτικό πάθος, χωρίς πολιτική ενεργητικότητα. Άρχισα να αμφιβάλω για την ορθότητα των απόψεών μου, βλέποντάς την να συμπορεύεται με έναν Βοσκόπουλο για τον οποίο καταγγέλλονταν τόσα πολλά, και λέγονταν ακόμη περισσότερα. Τώρα πλέον είμαι βέβαιος: Η Όλγα Μούσιου είναι ένα γλυκομίλητο πολιτικό "τίποτα".

Ανώνυμος είπε...

Τρεμε Ζεττα ερχεται η Ολγα.....

Ανώνυμος είπε...

Τη θέση του αντιπεριφερειάρχη ειναι σίγουρο οτι της την πρότειναν; Λέγεται οτι αυτή την ζητούσε και έφαγε πόρτα...

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Πολλοί με ρωτάν: "Γιατί πήγε η Όλγα με τον Βοσκόπουλο;" Η θεωρία μου είναι η εξής:

Η Όλγα ξέρει πολύ καλά το τι είναι ο Βοσκόπουλος και το τι λέγεται γι'αυτόν. Ξέρει επίσης το τι έρχεται γι' αυτόν. Κι' όμως, επιλέγει να δέσει την πολιτική της τύχη μαζί του. Γιατί;

Η Όλγα θέλει να παίξει ρόλο στην μετα-ΠΑΣΟΚ εποχή. Τον χώρο που κάλυπτε μέχρι πρόσφατα το ΠΑΣΟΚ, θα τον διεκδικήσουν διάφοροι (ΣΥΡΙΖΑ, Βενιζέλος, Γ. Παπανδρέου, Σημίτης κλπ). Ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αυτό.

Αν η Όλγα δεν συμμετάσχει στις εκλογές αυτές, αφήνει τον Μ. Τσώκα μοναδικό "παίκτη" (προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ) στο παιγνίδι για το "μετα-ΠΑΣΟΚ" στην Φλώρινα. Η Όλγα δεν θέλει ο Μιχάλης να κληρονομήσει τον φλωρινιώτικο χώρο του παλιού ΠΑΣΟΚ που θ' αφήσει ελεύθερο ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει κι' αυτή μέρος από την "κληρονομιά". Άλλος επίδοξος κληρονόμος δεν φαίνεται στον ορίζοντα (εκτός κι' αν δούμε κανέναν Τσώτσκο να συμπαρατάσσεται με τον Αργυριάδη π.χ.)

Μόνη της η Όλγα δεν μπορεί να κατέβει, διότι δεν μπορεί να κάνει συνδυασμό. Διάλεξε, λοιπόν, να κατέβει με τον Βοσκόπουλο.

Γιατί ειδικά με τον Βοσκόπουλο;

Η Όλγα σκέπτεται ως εξής:

1) Ο Βοσκόπουλος μάλλον θα χάσει τις εκλογές. Αν τις χάσει, ο Βοσκόπουλος δεν είναι ο τύπος του να παραμείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως αρχηγός αντιπολίτευσης. Να μιλήσει και να πείσει; Με τι φόντα; Θα φανεί πόσο "είναι ο βασιλιά γυμνός"! Οπότε, ο Βοσκόπουλος θα εξαφανιστεί, θα φυλλοροήσει και θα αφήσει την Όλγα ουσιαστικό αρχηγό της αντιπολίτευσης. Διότι και οι σημερινοί αντιδήμαρχοι του Βοσκόπουλου τι να πουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και ποιόν να πείσουν; Με τι φόντα; Άρα, η Όλγα θα φαίνεται και θα μπορέσει να διεκδικήσει μέρος της κληρονομιάς του φλωρινιώτικου ΠΑΣΟΚ στην μετα-ΠΑΣΟΚ εποχή, από την θέση του αρχηγού της αντιπολιτευσης.

2) Όμως, τα πράγματα μπορεί να έλθουν πολύ πιο ευνοϊκά για την Όλγα. Ο Βοσκόπουλος μπορεί να αναγκασθεί να αποχωρήσει πριν τις εκλογές, οπότε το κοπάδι του βοσκού θα ψάχνει βοσκό. Εκεί θα εμφανιστεί η Όλγα ως αντ' αυτού, όπως ο Βενιζέλος είναι αντί του Σαμαρά. Αν λοιπόν η Όλγα, ως αρχηγός πλέον του συνδυασμού χάσει τις εκλογές, θα θεωρηθεί ότι δεν φταίει αυτή. Οπότε και πάλι θα διεκδικήσει την κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ και, μάλιστα, από καλύτερη θέση, ως υποψήφια Δήμαρχος που έχασε χωρίς να φταίει.

3) Αν ο Βοσκόπουλος κερδίσει τις εκλογές, τότε η Όλγα θα είναι αντιδήμαρχος, οπότε και πάλι θα διεκδικήσει μέρος της κληρονομιάς του ΠΑΣΟΚ ως αντιδήμαρχος.

Έτσι σκέφτεται η Όλγα. Τώρα γι' αυτά που λέγονται για τον Βοσκόπουλο ...... δεν την νοιάζει. Η δουλειά της να γίνεται .....!!!!! Άρα, σε τι διαφέρει η Όλγα από αυτούς, από τους οποίους θέλει να μας σώσει στην μετά-ΠΑΣΟΚ εποχή και οι οποίοι δεν είναι παρά οι ανά τα κόμματα Βοσκόπουλοι;

??????? είπε...

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΞΙΩΝ!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΤΟΠΟ ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΥΤΗΝ!,
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΑΥΤΑΡΕΣΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΙΤΛΟΛΑΓΝΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ!!!!
ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ,ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΟΧΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΞΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ!!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ :ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΝΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ (ΤΣΙΩΚΑΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΡΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ρε ολγα, τη προηγούμενη φορά σε ακολουθήσαμε τη δεύτερη Κυριακή και ρίξαμε με μισή ψυχή Βοσκοπουλο για να εκδικηθουμε Λιανή-Ασπριδη. Δεν πιστεύαμε φυσικα στον Βοσκοπουλο, ξέραμε τι άνθρωπος ειναι και το απέδειξε περίτρανα ως δημαρχος αφού εκανε πολυ χειρότερα πράγματα απο οτι εκανε ως νομάρχης.
Τώρα ρε ολγα γιατι να σε ακολουθήσουμε;
Αν πριν είχαμε μια φθηνή δικαιολογία, τώρα ειναι έγκλημα να επαναλάβουμε το μεγαλο λάθος που αποδείχθηκε οτι κάναμε το 2010.
Ντροπή. Ντροπή. Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.
Η ΟΛΓΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ ΒΙΒΛΙΟΡΑΦΙΑ.
ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Βοσκόπουλος είναι η επιλογή απελπισμένων γυναικών.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η Ζέτα είναι απελπισμένη;

Ανώνυμος είπε...

Την έχεις δει χωρίς σοβάντισμα (μέϊκ άπ);;;;;; Αν ναι, ξέρεις την απάντηση!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΠΑΠΙΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΙ

Δημοσίευση σχολίου