Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας με τη τοπική κοινωνία  εξέπεμψε ο νέος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης  στην Π. Ε . Φλώρινας  κατά τη τελετή παράδοσης - παραλαβής και συχρόνως έδωσε το   στίγμα της πολιτικής που θα εφαρμόσει. Και το είπε  πολύ απλά, πολύ  λαικά αλλά πολύ περιεκτικά! ΤΑ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Αυτή τη στενή σχέση λοιπόν φιλοδοξεί να κτίσει  ο νέος περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη κοινωνία με συμμετοχή όλων σε αγώνες, με τη συνεργασία όλων  σε όλους τους τομείς! Επιβεβαιώνει κατά κάποιον τρόπο τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και  προκαλεί- προσκαλεί τη τοπική κοινωνία να   επιβεβαιώσει   με τη σειρά της τις  δεσμεύσεις που ανέλαβε με τη ψήφο της για μία άλλη πολιτική, φρέσκια και ανταποδοτική στους πολίτες!  

Παρόμοιο δημιουργικό "μπλέξιμο" υφαίνει με τους υπαλλήλους της περιφέρειας και τους καλεί σε συνεργασία! Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι δημόσιοι λειτουργοί και δεν είναι βολεψάκηδες και βολεμένοι - λέει- αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες αλλά κει τις δυνατότητές τους να συμβάλλουν σε κάθε έργο με τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Τα ίδια βέβαια δεν ισχύουν για το αθηνοκεντρικό κράτος το οποίο μάλλον "θα μπλέξει" και " δεν θα τα μπλέξει "μαζί του, καθώς ο κ. Καρυπίδης δεν δίστασε να ορθώσει το ανάστημά του στην αρχή μάλιστα του χαιρετισμού του και να επιρρίψει ευθύνες στο αθηνοκεντρικό κράτος για την αποτυχία των προσπαθειών ακόμα και των προκατόχων του! Ας ετοιμάζονται λοιπόν εις τα Αθήνας..

Σημείο εκκίνησης και αφετηρίας, ορίζει το χωριό! "Εμείς από το χωριό θα φτάσουμε στη πόλη", προς όφελος της πόλης! Η αναγέννηση της υπαίθρου είναι μέσα στο σχέδιο εφαρμογής της πολιτικής του για την ευημερία της πόλης και την ανάπτυξη της περιφέρειας!

ΚΑΛΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ λοιπόν σε όλους μας!  Ευχόμαστε καλή δύναμη στο νέο περιφερειάρχη και στο νέο περιφερειακό συμβούλιο!


Ντόρη Κουτουράτσα
Φλώρινα 20-8-2014








3 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΡΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ..............

Ανώνυμος είπε...

AN AYTH EINAI H BITΡΙΝΑ ΤΗΣ ΦΛΩΙΝΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΧΕΡΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΨΕΙΣ. ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ.

Δημοσίευση σχολίου