Δεν φουσκώνει από καμάρι άδικα ο δήμαρχος Φλώρινας ως νέος Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γιάννης Βοσκόπουλος!

Άδικα δεν  του στέλνει συγχαρητήριες επιστολές η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Όλγα Μούσιου, ούτε και ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης!

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος το έχει αποδείξει! Έχει περιφειρειακή αντίληψη! Και αν δεν το πιστεύετε ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Στις 18-7-2014, με αριθμό πρωτοκόλλου 1111, υπογράφεται σύμβαση εργασίας μεταξύ του Ν.Π.Δ.Δ, Κοινωνική Προστασίας , Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού με Πρόεδρο τον κ. Σπύρο Κρομμύδα ύψους 4.582, 32 ευρώ χωρίς ΦΠΑ , με εργολάβο το ξενοδοχείο ΠΑΝΟΡΑΜΑ - ΑΦΟΙ ΤΣΙΠΑ στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου!!!!! 
Και γιατί λέτε; Για φιλοξενία και διαμονή, για τις εκδηλώσεις του δήμου που υλοποιεί το Ν,Π.Δ.Δ. στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2014"!!! Και πληρώνει και τον ΦΠΑ ο δήμος!!!

Αλήθεια γιατί; Δεν φτάνουν τα ξενοδοχεία της Φλώρινας ή μήπως υπάρχει επιλεκτική μεταχείριση στα ξενοδοχεία της Φλώρινας από τον δήμο Φλώρινας;  

Αληθεύει το γεγονός πως είναι "στην απ έξω" , ορισμένοι ξενοδόχοι της Φλώρινας και πως υπάρχει αποκλειιστκή συνεργασία με "δικούς μας" ;

Εσείς τι λέτε;



23 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΚΑΞΑ .... ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΣΥ???? ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ???
Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Η κυρια Μουσιου διδει εξατασεις πιστεως στον κ.Βοσκοπουλο,Ξεχναει οτι μεχρι προ τινος τον εμεμφετο.Οποια η καταντια της κυριας.Οσο για εσενα κ.9.43 μη σπευδεις να προσκυνησεις.Θα αποκαλυφθουν πολλα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΨΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΣΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΣ! ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΕΥΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ; Αυτό είναι ψαράκια το πρόβλημα και όχι η πολιτική εξέλιξη του Βοσκόπουλου! Να μη ζαλιστεί ο βοσκός από το μεγάλο ύψος! Ας προσέχει!

Ανώνυμος είπε...

Και είναι και χάνοι, τα ψάρια του βοσκού. Αντί να δικαιολογήσουν τη σύμβαση εργασίας με τον Άγιο Παντελεήμονα, αντί να απαντήσουν σε εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν για να υπερασπιστούν τον Βοκόπουλο, τα βάζουνε με τη κρουά. Συνέχισε κρουά , εξακολουθούν να σε τρέμουν.

Ανώνυμος είπε...

ΈΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΚΙΑ . ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ

Ανώνυμος είπε...

Anonima den kinigas kanenas pes pios eisai antrikia k starata....

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω το πρόγραμμα το εκδηλώσεων και δεν βρίσκω κάτι που να δικαιολογεί την διαμονή στον Άγιο Παντελεήμονα. Μάλιστα, οι εκδηλώσεις δεν δικαιολογούν γενικά τέτοιο ποσό αφού δεν υπήρχαν ξένα συγκροτήματα με πολλά άτομα, εκτός από ένα χορευτικό. Ποιοι έμειναν εκεί και πόσες ημέρες ώστε να κοστίσει τόσα χρήματα; Υπάρχει κάποιος καλεσμένος του δήμου Φλώρινας που να επιβεβαιώσει την διαμονή του εκεί;

Ανώνυμος είπε...


Από πότε οι χάνοι θέλουν αντρίκιες εξηγήσεις;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ:
Χτισμένο στην άκρη του χωριού Αγιος Παντελεήμονας, και αγκαλιασμένο από πράσινο και θ ά λ α σ σ α, το ξενοδοχείο Πανόραμα, σας υποδέχεται προσφέροντας σας υποδομές κατάλληλες για μια ευχάριστη και άνετη διαμονή.

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το αγόρι φαίνεται απόψε ήθελε θάλασσα και συμβιβάστηκε με τη λίμνη!

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ, ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ! ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ! ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ! ΦΑΤΕ Τ

Ανώνυμος είπε...

Makria fousta foras anonime....pios xerei pou eisai volemenos k theoreis ton eayto sou voskopoulaki......gia voskopoula se kovo

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΡΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΑΣ.
ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ . ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ . ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ¨¨ΠΡΟΦΙΛ¨¨ ΕΣΥ YOU KNOW

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

1.31, ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΕΑΝ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν θα φοβηθεί βρε βλάκα 1.31 η Ντόρη για να μην κάνει επώνυμο σχόλιο; Εσένα ή τον Βοσκόπουλο; Σας πονάει όμως, που σας να βγάζει στη φόρα . Και έχετε και μούτρα να ζητάτε και τα ρέστα. Μια ζωή τα ίδια κάνετε. Πες ρε , τι παίζει στον Άγιο Παντελεήμονα; Ωραία είναι δε λέω, είχα παει κι εγώ εκεί με τη γκομενίτσα μου. Ρομάντζα σου λέω. αλλά τι σου λεω τα ξέρεις εσύ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.;;;

Ανώνυμος είπε...

Aπου ...ουράνιας πλευράς δέσαμε!
Ο ουρανός του Βοσκόπουλου ξεπενάει τον Αγιο Παντελεήμονα.
Τον ουρανό του Στάθη το σκεπάζει ο Λιάνης και βλέπει αυτός τον ουρανό.

Ανώνυμος είπε...

Ντορις γλυκιά μου έχεις καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση; Γιατι θα πρέπει να σε πιστέψουμε. Σ αυτά που λες κατά καιρούς;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

10.03 . αν έτσι σου είπαν - πως έχω καταδικαστεί - έχουν τους λόγους τους και το είπαν. Αν εσύ αυτό θέλεις να λες, για μένα, λέγε το, αλλά πρόσεχε. Επι τη ευκαιρία έχω κατηγορηθεί από τον κ. Βοσκόπουλο , τη κ. Αγνή Ρίζου και τη κ. Ζέτα Ρίζου για συκοφαντική δυσφήμιση αλλά έχω κριθεί απο το δικαστήριο ΑΘΩΑ. Πολύ λίγο με νοιάζει αν με πιστεύεις. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα. Ξέρω πολύ καλά και ποιά είμαι και τι κάνω. Γι αυτό μην ασχολείσαι με μένα. Χάνεις τον χρόνο σου.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Βλέπετε φίλοι μου, με τι τρόπο οι ανώνυμοι υπερασπιστές του Βοσκόπουλου, ενεργούν. Τα βάζουν με εμένα ως συνήθως. Τώρα μέσω διαδικτύου. Παλαιότερα και το θυμάστε με ύβρεις, απειλές . δικαστήρια κτλ. Δημοσιεύω τα σχόλιά τους - έχω παραλείψει και μερικά διότι η ανοησία τους ξεπερνάει κάθε όριο- και θέλω να τα μετρήσετε και να τα αξιολογήσετε. Κατανοώ τον φίλο αναγνώστη που απεγνωσμένα ζητάει να ασχοληθεί κάποιος με τα προβλήματα της Φλώρινας. Μη κουράζεσαι φίλε μου. Η Φλώρινα έχει τελειώσει. Αυτοί που ανέλαβαν να λύσουν τα προβλήματα , έχουν προηγουμένως να λύσουν πολλά δικά τους. Και τον τρόπο τον βλέπεις κι εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δίκιο κρουα ότι η Φλώρινα έχει τελειώσει.
0λοι για τον ευατό τους δουλεύουν και είναι πολύ κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη.
Μόνη έμεινες κρουά να γράφεις τις αλήθειες. Όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι επεδίωξαν ή δέχτηκαν την ελεημοσύνη του Βοσκόπουλου και όλα ωραία όλα καλά.
Κάποτε υπήρχε αξιοπρέπεια. Κάποτε!

Ανώνυμος είπε...

Οι καραμήτροι που έβαλαν υποψηφιότητα απέναντι στο Βοσκόπουλο με το ζόρι τον ξανάβγαλαν.
Πονάει αλλά είναι αλήθεια.

Δημοσίευση σχολίου