Φανερά ενοχλημένος ο δήμος Φλώρινας από τον θόρυβο για τη μη έγκαιρη καταβολή των προνοιακών επιδομάτων, μετακυλίει την ευθύνη για μεν  τον θόρυβο στον κίτρινο τύπο της Φλώρινας - βλέπετε έχουμε και λευκό τύπο στη Φλώρινα- για δε τη καθυστέρηση στη δυσλειτουργία της υπηρεσίας του επιτρόπου. 
Εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχεται πως το πρόβλημα υπάρχει. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.  
Το πρόβλημα ζητάει λύση και εμείς επιμένουμε. Γιατί καθυστερεί η υπηρεσία του επιτρόπου; 

Διαβάστε το δελτίο τύπου του δήμου Φλώρινας. . Νίπτει τας χείρας του ο δήμος Φλώρινας. 
Σχετικά με εκπορευόμενα δημοσιεύματα από τους γνωστούς, περιθωριοποιημένους από την κοινωνία,  κονδυλοφόρους του κίτρινου τύπου,  που αναφέρονται σε δήθεν ευθύνες του Δήμου Φλώρινας, σε ό,τι έχει να κάνει με την καθυστέρηση καταβολής των προνοιακών επιδομάτων ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι η σχετική καθυστέρηση οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη δυσλειτουργία της υπηρεσίας επιτρόπου.

Ο Δήμος Φλώρινας κατανοώντας απολύτως τις ανάγκες και την αγωνία των δικαιούχων, όπως οφείλει και συνηθίζει, είχε τακτοποιήσει της υποχρεώσεις του άμεσα και εγκαίρως. Οποιαδήποτε σχετική παραπληροφόρηση από τους  επαγγελματίες συκοφάντες, εργολάβους λάσπης, στοχεύει στη σύγχυση των δικαιούχων και την καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ 'ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟ' ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ .ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.Η 'ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ'ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟ''Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗΣ...Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕ ΦΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΣΝΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ..
1)ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ?
2)ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ?
3)ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΒΛΗΜΑ?
4)ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν περίμενε κανεις να κρατήσει κάποια αλλη στάση ο δήμος και οι εκπρόσωποι του.
Δεν περίμενε καμία συγνώμη για τη αδικαιολόγητη καθυστέρηση.
Εαν επρεπε να κάνει κάποια ανακοίνωση στα τοπικά μέσα θα επρεπε να ηταν εβδομάδες πριν ώστε να ενημερώσει τον κόσμο που περιμένει για την ακριβη ημερομηνια καταβολής των επιδομάτων αλλα και για τον λογο των οποίων θα καθυστερήσουν (οπως κανουν ολοι οι αλλοι δημοι).
Αντ αυτού αποφασίζει να δικαιολογήσει τα δικαιολογητα εκ των υστερων, και μονο για να εξαπολήσει κακοήθεις χαρακτηρισμους σε εκείνους που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για το δίκιο τους.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΡΗΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ .....ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ!!!
ΕΙΝΑΙ FOTO ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!! ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ???????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...
ΑΥΤΟΚΡΑΑΑΑΑΤΟΡΑΣ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου