1:23 π.μ.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Κάψιμο και ξανά από την αρχή

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |







Ο Μητσοτάκης στη Θεσ/νίκη αναγκάστηκε να επέμβει διότι η κατάσταση δεν ελέγχονταν. Ήταν νοσηρή, ακυρωτική, παραλυτική και τοξική για κάθε καινοτόμα και ουσιαστική παρέμβαση του κόμματος για την ανάκαμψη της λειτουργίας του, που η ιστορική αναγκαιότητα επιβάλλει.

Το Σάββατο 23-4-2016, έσκασε βόμβα στη Φλώρινα με καταγγελίες για νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών.
Ο κ. Μητσοτάκης, τι θα κάνει τώρα που έμαθε τα "καλά μαντάτα" ;

Αν πιστέψατε προς στιγμήν  πως όλη η διαδικασία κατέληξε σε ένα ευτυχές, λειτουργικό αποτέλεσμα που να μπορεί να έχει προοπτική και μείνατε ευχαριστημένοι καλώς. Όσο και να το θέλατε όμως, οι καταγγελίες για νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα σας διαψεύδει.
Υποθετικά, με τον Καραγκιοζίδη πετύχαμε  διάνα, Και με τον Θεοδώρου και με όλους θα πετυχαίναμε διάνα.                                                          
Μήπως να σκεφτείτε λίγο ακόμα για το τι είναι και για το τι κρύβουν , αλλά πάνω απ όλα για για το τι καινούργια προοπτική φέρνουν';

Στη πόλη αυτή "των θαυμάτων" και στο κόμμα αυτό των "θαυμάτων" - κάτι ανάλογο με την αυλή "των θαυμάτων", είδαμε τους τοπικούς "κορλεόνε " να συγκρούονται για μία ακόμα φορά για τις δεκάρες της τοπικής κυριαρχίας.
 Δεν ακούσαμε όμως τίποτα από κανέναν και σε κανένα επίπεδο για τις ανάγκες και τις  προτάσεις του νέου αρχηγού, ούτε από βουλευτές - ανταγωνιστές και πεπειραμένους πρώην εκπροσώπους του κόμματος.
Απόλυτη ακινησία, μια τραγική για τη πόλη διαδικασία, καμία προοπτική, καμία ελπίδα.

Τι ήταν τελικά αυτό το καινούργιο που αναγνωρίσαμε σ αυτές τις διεργασίες που η νέα ηγεσία προτείνει;                                                                                                                                         Αναρωτηθήκαμε ποτέ αν οι προτάσεις του νέου αρχηγού έχουν γίνει κατανοητές ή αν υπάρχει έστω η ελάχιστη διάθεση από τους τοπικούς να την ατενίσουν;  

Για τρίτη φορά η ΝΔ, πως   θα καταφέρει άραγε  είναι κάτι  ουσιαστικά διαφορετικό  που να αξίζει τον κόπο να ψηφιστεί,  υπερβαίνοντας κομματικές πεποιθήσεις  και ενδοιασμούς;

Κύριε Μητσοτάκη μήπως θα έπρεπε να δείτε λίγο από πιο κοντά και αποφασιστικά τα πράγματα σ αυτή τη τραγική πόλη, εγκαταλελειμμένη από τους πάντες, βορά στα χέρια καιροσκόπων.

Nτόρη Κουτουράτσα









  

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου