5:29 μ.μ.

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Γ. Χιωτίδης

Θύμωσα  πολύ...
Διαβάζω την συνέντευξη του διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γιώργου Κίρκου και Γιώργου Χιωτίδη υπερ -διοικητή νοσοκομείων Κοζάνης, Πτολεμαίδας , Φλώρινας.
Είναι φοβερή!
Η συνέντευξη εδόθη πριν τα Χριστούγεννα κεκλεισμένων των θυρών! Μόνον δύο δημοσιογράφοι εκλήθησαν !!! από τα τοπικά ΜΜΕ , για να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο νοσοκομείο Φλώρινας !
Πολύ θόρυβο κάνετε βρε παλιόπαιδα δημοσιογράφοι της Φλώρινας και ενοχλείται τον κ. Κίρκο και διαταράσσετε την ησυχία του Νοσοκομείου !

Γ. Κίρκος

Το τι είπαν στην συνέντευξη θα το μαντέψατε ήδη!!!υποθέτω. Όλα καλά και όλα ανθηρά! Και ο αυτός ο κ. Χιωτίδης ο υπερ-διοικητής, τι άξιος βρε παιδί μου! Με το χαμόγελό του , όλα τα έχει λύσει! κατά τον κ. Κίρκο.
Το πλέον "αστείο" όλων όσων είπαν είναι το ότι βρέθηκε λύση στην Παιδιατρική Κλινική Φλώρινας! Και μάλιστα δημοσιεύτηκε με κάτι τίτλους ναααααααα - με το συμπάθειο - και κοινοποιήθηκε το δημοσίευμα με μεγάλη μάλλον υπερηφάνεια και από το μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Κατερίνας Σταύρου!!!στο face book!
Απορώ πως δεν μας είπε ο κ. Χιωτίδης για μία ακόμα φορά πως είναι πολύ αισιόδοξος με το μέλλον της παιδιατρικής , διότι ευελπιστεί πως δεν θα αρρωσταίνουν τα παιδιά στην Φλώρινα!

Όπως θα έχετε καταλάβει, εδώ, όλα τα προβλήματα λύνονται με λόγια! Δόθηκε λύση στην παιδιατρική , το είπαμε και έγινε!
Η παιδιατρική κλινική λοιπόν , από 19-12-2017 δεν λειτουργεί!
Η λύση που βρέθηκε είναι να πάρει σβάρνα  ο Κίρκος  τους μαχαλάδες , δηλαδή όλα τα νοσοκομεία , το Γ.Ν. Πτολεµαΐδας  τα Γ.Ν. Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Πτολεµαΐδας, Κ.Υ. Σερβίων, ∆εσκάτης, Ευόσµου, Πύλης Αξιού, Νεαπόλεως και Θεσσαλονίκης για την μετακίνηση παιδιάτρων και την πραγµατοποίηση εφηµεριών τον  µήνα Ιανουάριο.
18 παιδίατροι "επιστρατεύτηκαν" για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια!o κ. Κίρκος και ο κ. Χιωτίδης .  
Και για του λόγου το αληθές, ανατρέξτε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με σημερινή απόφαση του κ.Κίρκου  28-12-2017 αρ. πρωτ 49398 . θα επιβεβαιώσετε το όσα αναφέρω!

Καθημερινά λοιπόν  θα στέλνουν και από έναν γιατρό  ο οποίος θα εφημερεύει, θα εξετάζει τα παιδάκια και αναλόγως θα τα παραπέμπει σε γειτονικά νοσοκομεία! Δηλαδή θα λειτουργεί ένα εξωτερικό ιατρείο στην ουσία στην παιδιατρική Φλώρινας! Αυτή είναι η λύση.
Αν κάποιο παιδάκι χρειαστεί εισαγωγή για παρακολούθηση ή νοσηλεία δεν θα μπορεί να μείνει στο νοσοκομείο!
Αλλοίμονο στα παιδάκια που θα χρειαστούν νοσηλεία!
Εκ των πραγμάτων, χωρίς παιδίατρο θα υπολειτουργεί και η μαιευτική κλινική Φλώρινας.
Κατά τα άλλα βρέθηκε λύση στο πρόβλημα της παιδιατρικής. Κάνε πλάκα τώρα, να μην έρχονται γιατροί! Εκεί είναι που θα δω το ντουέτο Κίρκο - Χιωτίδη αναστενάρηδες, να χορεύουν στα κάρβουνα!

Επειδή στην παρούσα συγκυρία συντρέχουν επείγοντες και εξαιρετικοί λόγοι γενικότερου συμφέροντος που άπτονται του δημοσίου αγαθού της υγείας, η οποία τίθεται σε κίνδυνο λόγω αυξημένων αναγκών του παιδιατρικού τμήματος του Νοσοκομείου Φλώρινας, ο συντονισμός κάλυψης του οποίου συνιστά υποχρέωση της αρμόδιας ΥΠΕ κατ άρθρο 2 νόμου 3329/2005, όπως ισχύει μετά το άρθρο 9 παρ. 21, ο κ. Κίρκος που επικαλείται τον νόμο, τον υποχρεώνει να τον καλύπτει.
Κύριε Κίρκο, μήπως σας συλλαμβάνομαι αδιάβαστο;

Αγαπητοί κ. Κίρκο και κ. Χιωτίδη το έχουμε πει πως ούτε με πορδές βάφονται αυγά , ούτε με χαμόγελα λύνονται προβλήματα! Σοβαρευτείτε, διότι σας πήραμε χαμπάρι.

 Ντόρη Κουτουράτσα
28-12-2017

15 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο λόγος που έκλεισε η παιδιατρική κλινική στο νοσοκομείο Φλώρινας;

Ανώνυμος είπε...

Αν ένα παιδί χρειαστεί να μεταφερθεί σε ένα άλλο νοσοκομείο, δεν θα πρέπει να το συνοδέψει ένας παιδίατρος; Αν εφημερεύει ένας παιδίατρος , ποιός θα τον αντικαταστήσει; Μήπως κανένας παθολόγος ή ιατρός οποιασδήποτε ειδικότητας ; Αυτό, το έχουν προβλέψει; Πως θα αντιμετωπισθεί;

Ανώνυμος είπε...

εισαγγελέας γιατί δεν επεμβαίνει ;

Ανώνυμος είπε...

Ζήσαμε ένα τρομακτικό καλοκαίρι όπως λέει ο Κύρκος.Τον θυμόμαστε καλά τον Κύρκο.Όταν ήταν περιφερειάρχης δεν πατησε το πόδι του στην Φλώρινα.Μας είχε ξεγραμμένους.Μια με τον τοπικό πόρο που δεν ξέρουμε με ποιά κριτήρια τον έδινε εκεί που τον έδινε, μια με το Πόρτο Καράς το σκάνδαλο,και τώρα τι να μας πει ο Κύρκος;Παίρνει 5 χιλιάρικα το μήνα για να μας δουλεύει.Μαθαίνουμε προωθούν και την Σταύρου για διοικήτρια.Με τι προσόντα;Το δημοτικό το έχει τελειώσει η κυρία που περηφανεύεται ότι εκλέγεται με τους ψήφους του κατηχητικού;Ξήλωμα ο Κύρκος, και ΚΑΘΑΡΟΙ όχι διαπλεκόμενοι που επιβιώνουνε σε όλες τις κυβερνήσεις!Εχει προσωπα η αριστερα και πολύ καλά μάλιστα.Καθαρά χέρια.Όχι βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ,νομάρχης με τηνΝΔ κια τώρα κάνει κουμάντο στην υγεία με τον ΣΥΡΙΖΑ.Κι αυτός ο χιωτίδης την μια μαλώνει με τους συντρόφους ταχα σκιζει μνημόνια και μετά γλυφει κατουρημενες ποδιες για να γινει διοικητης. Τι να τον κανουμε; Ενα σοβαρό άνθρωπο χρειαζόμαστε να είναι τίμιος και καθαρός.Και να ξέρει τι σφηκοφωλιά είναι εκεί μέσα.

Ανώνυμος είπε...

12.26 σε κάθε πόλη με κλειστό τμήμα νοσοκομείου μόνος του μπαίνει ο εισαγγελέας.Αλλά θα του λένε εδώ άσε με ηρεμία να βρούμε τον βηματισμό μας, που παει να πει να ηρεμήσουμε εμείς να μη βγούνε οι ρεμούλες και οι μίζες των δικών μας στη φόρα και άσε συ κυρ εισαγγελέα μη κουράζεσαι.......................

Ανώνυμος είπε...

Κα Κρουα να εισαι σιγουρη οτι οι παθολογοι θα βγαλουν παλι το φιδι απο την τρυπα.........την μια διωχνουν παθολογο στην πτολεμαιδα και την αλλη τον παρακαλανε για εφημεριες εδω...........δυο παθολογοι μεινανε.........προχτε διασωληνωθηκε παιδι 2 χρονων...........τι περιμενετε να γινουν τα χειροτερα για να ενδιαφερθειτε για μας........ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Η παιδιατρικη ειχε δυο γιατρους.Ο ενας πηρε συνταξη και η αλλη περιμενει παιδι.Αυτα ηταν γνωστα ομως απο πριν.Τι εκαναν οι αρμοδιοι;Να ριχνουν ευθυνες οπου βρουν και μπορουν.Σας καταλαβαμε.Κι οι προηγουμενοι πριν απο σας τετοιοι ηταν.ουτε ο κοτσιδακιας σας εφταιγε.που τον βγαλατε ανίκανο.αφηστε και μια ζωη τα τρωγατε στο κυλικιο με τα κρεατα που εφερνε ο Μιτροπουλος απο τα Μπιτολα και τραπεζωνε μπατσκο και αλλους.


Ανώνυμος είπε...

Τώρα αυτό πάλι ο Υπερδιοικητής Χιωτίδης που παίζει να μην ήταν προτινώμενος απο την επιτροπή ούτε για το Νοσοκομείο Κοζάνης πως εξελλίσεται σε σουπερ-ντούπερ Διοικητή δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Σε λίγο και Διοικητής στην ΥΠΕ βΛΈΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ο ΧΙΩΤΙΔΗΣ. Τα ακούτε Κύριε Κίρκο?

Ανώνυμος είπε...

Τα κρέατα και τα τραπεζώματα πάνε και έρχονται από αυτόν που είχε μονος του το κυλικιο μια ζωη μια ζωη κρέατα από τα μπιτολα στο μπατσκο και μετα τι πειραζει που χρωσταει τα νοικια και τα κατεβαζαν μια ζωη μολις επαιρνε το κιλικιο;δουλεμα και αγιος ο Θος.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Υπάρχουν ενδιαφέροντα σχόλια που είναι άξια εισαγγελικής έρευνας. Δεν θα τα δημοσιεύσουμε επειδή δεν είναι δική μας δουλειά. Στην διάθεση της εισαγγελίας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Εισαγγελέας;Αφού όλα τα παρουσιάζανε ρόδινα νομίζει κι ο Εισαγγελέας ότι πρέπει να τους αφήσει ήσυχους να ηρεμήσουν......................ΑΧ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ.....ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΟΛΑ.................ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥΣ.....................
Άμα είναι τσακάλι ο Εισαγγελέας θα στήσει παράρτημα όχι από έναν αλλά από τρεις δικαστές στα γραφεία............................

Ανώνυμος είπε...

Ο Χάμπος στην εφημερίδα του γράφει μυθιστορήματα για τον χιωτίδη,που τον προορίζουν για διοικητή υγειονομικης περιφερειας με εδρα την κοζανη,μυθιστορήματα για το νοσοκομείο,κι όλη η πόλη ξέρει ότι το κάνει για να σώσει το γιό του,αλλά ότι αρνητικό για το νοσοκομείο το θάβει.Αξίζει τον μισθό του.Όλη η Φλώρινα ξέρει ποιός είσαι Χάμπο.Αυτοί που σε καλούν μόνο δεν ξέρουν ότι δεν σε διαβάζει κανένας σχεδόν.Κι ότι τόσο καλά τα πήγες σαν διοικητής που όλοι οι γιατροί ήθελαν να φύγουν όταν ήσουν εσύ στο νοσοκομείο.Αλλά και πάλι τότε διοικούσε ο Αρμενοχωρίτης ποδοσφαιριστής ο Μπάτσκος.

Ανώνυμος είπε...

Τι είπατε; Τι κάνει το σωματείο εργαζομένων ;;; Υπάρχει ;;;Αν έχει άποψη ;;; Ναι το έχει ρίξει στον ....χορό σε κοσμικό κέντρο στον κόμβο του Αρμενοχωρίου 170 μέτρα δεξιά μετα το κτήμα του σούπερ μαρκετ Α.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Φλώρινας διοργανώνουν τον ετήσιο χορό τους το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και ώρα 20.30, στην αίθουσα «Ι.&Ν. Χρυσοχοίδη».Τη βραδιά θα πλαισιώσουν η Φλαμπουριώτικη Κομπανία και η Έλενα Τζαβέλα.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 13ευρώ !!!!! Οσες και όσοι πιστες και πιστοί προσερχεστε η προσεύχεστε και φορέστε τα καλά σας...

irenesurgeon είπε...

Άλλους απολύσανε για διοικητική ανικανότητα ( 37 διοικητές ) αλλά άλλοι έχουν το χάρισμα...

Δημοσίευση σχολίου