6:18 μ.μ.

ΟΔΟΣ ΑΒΥΣΣΟΥ Ο - Γ.ΛΙΑΝΗΣ

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 Αν χάσετε τον δρόμο για Φλώρινα σας θυμίζω την οδό. Οδός Αβύσσου 0.                                                                                                          Ο νουνός της   είναι ο Γ. Λιάνης ο οποίος έτσι επαναπροσδιόρισε τη κατάσταση στη Φλώρινα,  προχθές  στη συνέντευξη τύπου που έδωσε τη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 στο ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ.                                                                                                                      

Και τι δεν μας είπε!                                                                                                       
Η Φλώρινα είναι η μεγάλη, η μοναδική, η ανεπανάληπτη αγάπη της ζωής του. Ανατρίχιασα δε σας το κρύβω.                                                                                                                                          Υποκλίθηκα στη γενναιότητά του να παραδεχθεί τα λάθη του." Έπρεπε να είμαι περισσότερο χρόνο εδώ, να συμβουλεύομαι  για την ανάπτυξη  νομού και τεχνοκράτες-  εκτός των τοπικών που συμβουλεύονταν, πολλά λεφτά έδωσα για τον αθλητισμό- αλλά αυτά μπορούσα να δώσω, κλπ."   Εν ολίγοις , προφήτης μ.Χ. ο Γιώργος Λιάνης. Να δεις που το συγχωροχάρτι για όσα έκανε και για όσα δεν έκανε, να δείτε που θα το πάρει στο τέλος, από τη Φλώρινα!

5 σχόλια :

κρουα 12 είπε...

Μόλις μου λύθηκε η αποροία για το άγνωστο πρόσωπο στο κουίζ που δημοσίευσες στο τρέχων φύλλο του κρουα κράξιμο κρουα σελίδα 2 ..η οδός αβύσσου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Κ.Λ.Π ΤΑΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ!ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΠΩΣ ,Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΡΕΚΟΡ!!!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΕΠΕΝΔΥΕΙ,ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΟΜΩΣ ΗΞΕΡΕ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ,ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ,ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ!!
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΚΟΡΠΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ,ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ Ή ΑΛΛΟΙΩΣ 'ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ',ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ,ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ'ΧΡΗΣΙΜΗΣ' ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ !!!
ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
Η ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΟ ΔΡΟΜΟ 'ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ 'Η ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ,ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!ΗΞΕΡΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΡΥΧΕΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΕΙ,Κ.Α.Π..
ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΑΦΘΑΣΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΑ!!!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ,ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ;ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΆ ΌΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΝΗΣ,ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΙΜΗ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ; ΕΧΕΙ ΒΙΣΜΑΤΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΣΤΕΡΗΜΕΛΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ , Ο ΚΛΕΙΣΤΟΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ; ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ;
ΓΙΩΡΓΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ: ΝΑΙ, ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΝΑΙ, ΥΒΡΙΔΩΝ-ΚΛΩΤΣΗΔΩΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ , ΟΥΣΤ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΔΩΡΑ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΛΙΑΝΗ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΔΟΥΛΕΨΕΙ". Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΠΌ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ. ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ. ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΛΙΑΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΔΟΥΛΕΥΕΙ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ "ΔΟΥΛΕΥΕΙ".

Δημοσίευση σχολίου