Η γαλλική εφημερίδα Λιμπερασιόν (LIBERATION) είναι αριστερή. Το λογότυπό της είναι αυτό:

Ο αρθρογράφος της Στεφάν Γκιγιόν (STÉPHANE GUILLON) είναι ο παρακάτω εικονιζόμενος:






Ο Στεφάν Γκιγιόν, λοιπόν, έγραψε στην Λιμπερασιόν, στο φύλλο της 8-11-2011, ένα άρθρο στο οποίο λέει «καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες», επίσης λέει ότι οι Έλληνες είμαστε «απατεώνες, διεφθαρμένοι και ομοφυλόφιλοι».

Ο Στεφάν Γκιγιόν και η Λιμπερασιόν γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων, όπως και η πλειοψηφία των Γάλλων και όλων των λαών, ούτε απατεώνες είμαστε, ούτε διεφθαρμένοι είμαστε, ούτε ομοφυλόφιλοι είμαστε. Επίσης γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι «εταίροι» και «σύμμαχοί» μας, μεταξύ των οποίων και οι Γάλλοι, προώθησαν στην εξουσία στην  Ελλάδα και στήριξαν μία ομάδα εξουσίας στην οποία συμπεριλαμβάνονται  «απατεώνες, διεφθαρμένοι και ομοφυλόφιλοι». Αυτή η ομάδα είναι οι φίλοι των «εταίρων και συμμάχων» μας, φίλοι και της Λιμπερασιόν και του Στεφάν Γκιγιόν. Ίσως να είναι και υποτακτικοί τους.

Αυτό που θα μπορούσαν ίσως να πουν η Λιμπερασιόν και ο Στεφάν Γκιγιόν είναι ότι οι ίδιοι, και οι «σύντροφοί» τους στην οικοδόμηση της «Νέας Τάξεως», προώθησαν και στήριξαν στην Ελλάδα μια ομάδα εξουσίας στην οποία συμπεριλαμβάνεται μία συμμορία απατεώνων, διεφθαρμένων και ομοφυλοφίλων. Δεν έχουν δικαίωμα να πουν ότι οι Έλληνες είναι απατεώνες, διεφθαρμένοι και ομοφυλόφιλοι. Διότι δεν είμαστε!

Όμως αν και γνωρίζουν ότι δεν είμαστε ούτε διεφθαρμένοι, ούτε απατεώνες, ούτε ομοφυλόφιλοι, το προπαγανδίζουν! Γιατί; Γιατί η «αριστερή» εφημερίδα και ο, μάλλον, αριστερός αρθρογράφος της προπαγανδίζουν κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων τα ίδια ψεύδη με τους «δεξιούς» ή «φιλελεύθερους»; Πως και γιατί «αριστεροί» και «δεξιοί» συμπίπτουν στην άδικη κριτική κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων; Γιατί θέλουν να κάνουν τον μέσο Ευρωπαίο (Γάλλο, Γερμανό κλπ) και τον μέσο Έλληνα να αλληλομισούνται; Αυτοί που έδωσαν μίζες και αυτοί που πήραν μίζες, είναι αυτοί που έφαγαν τον ιδρώτα του μέσου Ευρωπαίου, και τρώνε σήμερα και τον ιδρώτα του μέσου Έλληνα. Και βάζουν τον μέσο Ευρωπαίο και τον μέσο Έλληνα να τρώγωνται μεταξύ τους για να μην ξυπνήσουν και καταλάβουν ποιός πράγματι φταίει που φαγώθηκε ο ιδρώτας τους!

Παύλος Χρ. Αλτίνης
Δικηγόρος 


1 comments :

ΛΑΖΑΡΟΣ είπε...

κύριε Αλτίνη τα "Γαλλικά κανίς" της Ν.Τ. και της Αγγελας αγνοούν αυτα τα ντεμεκ ευρωαριστεροδεξιά εξαπτέρυγα τους ότι στην αγορά του αιώνα βλεπε Ανδρέας Παπανδρέου τσοβόλα δώστα όλα κλπ ΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕς ΌΤΑΝ αγοράσαν γαλλικά μιράζ και γαλλικά ελικόπτερα που σε λίγο θα πάν για ανακύκλωση παλιοσιδέρων .Γι αυτά οι έλληνες τότε ειμασταν "ελλαδα γαλλία συμμαχία" σήμερα οι ύβρεις όπως τους διατάξαν οι απόγονοι αυτών που ούτε μία μάχη δέν έδωσαν κατα την εισβολή των ναζιστικών στρατευμάτων στην Γκειλία συγνώμη δειλία τους .Τώρα που τρέμουν που θα χάσουν την αρπαχτή τους με την διάλυση της οικονομικής ευρωπαράγκας βλ Γαλλία Γερμανία μας βρίζουν εκ του "ασφαλούς" αγγίγματος του τρόμου που νιώθουν κάτω απο τα σκέλια τους . Και αυτοί οι φραγκοστρουθοκάμηλοι της ευρωπης βάλαν τα κεφαλάκια τους στην άμμο της Ν.Τ. και βρίζουν τους έλληνες και την ελλάδα. ΚΟινώς εστί οι φραγκόκοτες της ευρόπης δια να ευθυμήσουμεν....

Δημοσίευση σχολίου