18.000 ευρώ +φπα η αμοιβή της δικηγόρου Φλώρινας κ. Ελένης Μαρινοπούλου για  7 μηνο περίπου. Με την  απόφαση 49/13  στις 30 - 4-2013 της ΔΕΤΕΠΑ   του δήμου Αμυνταίου η κ. Μαρινοπούλου Ελένη  για τη παροχή νομικών συμβουλών για τις ανάγκες της υλοποίησης  πράξης ΕΠΕΚΤΑΣΗ Τ/Θ στην ευρύτερη περιοχή Αμυνταίου, θα λάβει 18.000 ευρώ + φπα,  μέχρι 30-12-2013  Και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση!   

Ο δήμος Αμυνταίου, σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα μάθαμε πως  είναι καλοπληρωτής δηλ. πληρώνει στην ώρα του. Τώρα μαθαίνουμε πως είναι και χρυσοπληρωτής, δηλ. χρυσοπληρώνει τους εξωτερικούς συνεργάτες των δημοτικών επχειρήσεων του δήμου Αμυνταίου.

Στη προκειμένη περίπτωση, ενδεχομένως οι συμβουλές να είναι χρυσές και τα λεφτά λίγα. Σ αυτό θα μπορούσε να μας βοηθήσει ο δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας γι αυτό το χρυσό συμβόλαιο.. Εκτός και αν τίθεται θέμα συναδελφικής αλληλεγγύης ή θέμα συναδελφικού πολιτισμού - αν μου επιτρέπετε η έκφραση - και αδυνατεί ο δικηγορικός Σύλλογος να πάρει θέση.

Για περισσότερες πληροφορίες 
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%95%CE%9D%CE%94%CE%9F%CE%95%CE%A4%CE%94-%CE%987%CE%A1

17 comments :

Ανώνυμος είπε...

Και για όσες κι όσους δεν το ξέρουν...η κ. Μαρινοπούλου είναι η γυναίκα (σύζυγος) του Κιάνα, ειδικού συνεργάτη (συμβούλου) του δημάρχου Αμυνταίου Ιωσηφίδη και τέως Προέδρου της ΝΟΔΕ Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας!!! Επίσης η κ. Μαρινοπούλου, είναι και μία εκ των δικηγόρων της ΔΕΗ (βλέπετε απαλλοτροιώσεις και τέτοια....)!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου τι λέει; Εκτός και εάν η κα Μαρινοπούλου είναι τόσο ικανή που τους έχει αποστομώσει όλους. Ή εάν και ο Δικηγορικός Σύλλογος, όπως και η τεράστια πλειοψηφία των Φλωρινιωτών, δεν θέλει να συγκρουσθεί με κανέναν, και περιμένει κάποιος άλος να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά!

Επίσης ο Στέλιος Κιάνας, σύζυγος της κας Μαρινοπούλου, έχει θητεύσει και συνεργάτης του ΑΔΡΕΑ ΛΕΟΥΔΗ, δηλ. ττου πρώην ΓΓ Περιφ Δ. Μακεδονίας, και κουμπάρου του Κωστάκη Καραμανλή, και κουδιάδου του Ρεγκούζα (τ. βουλευτή της ΝΔ και υπφυπουργού) για τον οποίο (Λεούδη) λέγεται ότι εισαγγελείς ψάχνουν για σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτά .......! Και τώρα όλοι ας κάνουν ότι δεν κατάλαβαν και ας αφήσουν την κάθε Μαρινοπούλου και τον κάθε Ιωσηφίδη να κάνουν ό,τι κάνουν!

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Στην Φλώρινα ευδοκιμούν μόνον οι "φερτοί". "Φερτοί " είναι αυτοί που δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με την Φλώρινα, δηλαδή οι "ξένοι",οι "γαμπροί", οι "μη Φλωρινιώτες", όπως η Μαρινοπούλου. "Φερτοί" είναι και καταγόμενοι από την Φλώρινα που ξαφνικά την θυμήθηκαν και την αγάπησαν, όπως ο Λιάνης, ο Κορτσάρης, ο Ιωσηφίδης (όλοι φίλοι του Μέρτζου).

Ευδοκίμησαν και ορισμένοι "μη-φερτοί" ειδικών προσόντων όπως ο Μπάμπης Παπαθανασίου και ο Στάθης Κων/νίδης.

ΖΗΤΩ Η ΦΛΩΡΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ κρουά κρουά "το κράξιμο" είπε...

Να με συγχωρέσετε αγαπητοί αναγνώστες , αλλά ορισμένα σχόλια δεν μπορώ να τα δημοσιεύσω για ευνοήτους λόγους. Προσπαθήστε να τα ξαναστείλετε με διαφορετικό τρόπο έκφρασης. Μπορείτε νομίζω να εκφράσετε την ουσία αλλά με άλλον τρόπο. Δεν αξίζει τον κόπο για κανέναν Ιωσηφίδη, Κιάνα, Μαρινοπούλου και τους λοιπούς συγγενείς να φάμε μηνύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Η αμοιβή των δικηγόρων είναι συνήθως ανάλογη του αντικειμένου της δίκης, της σύμβασης, κ.λπ. Αυτό ισχύει παγκοσμίως. Το ερώτημα δεν είναι λοιπόν το ύψος της αμοιβής, αλλά ο τρόπος επιλογής της συγκεκριμένης δικηγόρου, όπου βέβαια ο καθένας αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει... Η απευθείας ανάθεση ζει και βασιλεύει!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά βλέπουν όλοι και ψυθιρίζουν προς το παρόν:
ΕΛΛΑΣ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά εκεί στο Αμύντιο άλλα παιδιά δεν έχουν;

Ανώνυμος είπε...

8.34 πμ ο κ. Κιάνας αν αληθεύει ότι είναι ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε τί τον συμβουλεύει και αν είναι αμοιβόμενος πόσα παίρνει;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ?ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΛΗΣΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡ.ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΓΙΑ ΤΟ {ΣΩΣΜΟ}ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ?ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ,ΚΑΤΑΓΚΗΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κουφάλες του Αμυνταίου έρχονται κρεμάλες.

Ανώνυμος είπε...

O Ιωσηφίδης εξοφλεί γραμμάτια.

Ανώνυμος είπε...

Η εν λογω κυρια εμφανιζεται και σαν δικηγορος της ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ. Καλα αλλους δικηγορους στο Αμυνταιο δεν εχουν;;; Και ειναι και στη ΔΕΗ η κυρια. Μπραβο κυρια Κιανα τρια μηνιατικα τον μηνα σε τετοιες εποχες;;;

Ανώνυμος είπε...

Παιδια φιλος απο Αμυνταιο μου λεει οτι δεν ειναι εξοφληση γραμματειων ειναι προκαταβολες για τις επομενες εκλογες. Κριμα παντως γιατι η εικονα που εχουμε στη Φλωρινα γιατον κ. Ιωσηφιδη ειναι καλη αν μπλεχτηκαν στα ποδια του οι γνωστοι βολεψακηδες που ρημαξαν τη ΝΔ στο νομο θα τον βουλιαξουν κι αυτον. Ο κοσμος στο Αμυνταιο τοσο ευκολα ξεχασε τα βολεματα και τις διχονοιες που εφεραν τετοιοι ανθρωποι στον τοπο μας;;; Δε νομιζω...

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω έκπληκτος τις απόψεις ορισμένων συντοπιτών μου και δεν καταλαβαίνω αν επρόκειτο για συναδέλφους μου δικηγόρους ή απλά για αργόσχολους ΅ξερόλες¨. Εκφράσεις αμόρφωτου όχλου , του τύπου ¨φερτοί¨, ¨γαμπροί¨και ΕΛΛΑΣ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...Ντροπή μας.
Σαφώς και με ενοχλούν όλα τα παραπάνω σχετικά με την κυρία Μαρινοπούλου αλλά ξέρει κάποιος να μου πει για ποιο λόγο πήρε αυτό το ποσό ? Πετάμε πέτρες (ανώνυμα φυσικά) και κανένας δεν εξηγεί το αυτονόητο. Τι πληρώθηκε για 18.000 € ? Εν πάση περιπτώσει θα το ψάξω και θα επανέλθω. Μέχρι τότε κρατήστε ορισμένη την χολή σας και χρησιμοποιήστε το ζήλο σας για να κάνετε και κάτι σπουδαίο στην ζωή σας.

Ανώνυμος είπε...

φίλοι μου νομίζω πως πρέπει να το εξετάσουμε καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

11.10 ΕΣΎ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ; ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ; ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΕΥΔΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΊΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΨΑΞΕ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΞΥΝΟ ΝΕΡΟ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟ η στον ΟΠΑΠ; Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΩΣ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ; ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε δικηγοράκια της πλάκας,
στερείστε όλοι σας αναπαραγωγικών αδένων!!!!!!!!! Δεν το πιστεύω!
Δεν υπάρχει κανένας μη άθλιος εισαγγελέας να επέμβει αυτεπάγγελτα! Τι στο διάολο γίνεται σ αυτό το κράτος! Αυτή η κυρία έχει μηνιαίο εισόδημα πάνω από 15.000 ευρώ!!!!! Πως; Γιατί ορε .... το ψήφισες κι εσύ! Ομόφωνα!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου