3:55 μ.μ.

ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Χρήστος Ξαγοράρης, ο φοιτητής που άδειασε τα σκουπίδια στο γραφείο του Αντιπρύτανη;
Ο Χρήστος Ξαγοράρης πέρασε στη Νομική το 2010 με πολύ υψηλό βαθμό, ενώ συμμετέχει ενεργά σε διαμαρτυρίες των φοιτητών για τις αλλαγές που προωθούνται στα Πανεπιστήμια.
Το πρόσωπο του φιγουράρει σήμερα σε όλα τα ενημερωτικά site, αλλά και στα δελτία ειδήσεων.
Πρόκειται για τον Χρήστο Ξαγοράρη, τον φοιτητή που προκάλεσε σάλο με την απαράδεκτη ενέργεια του να αδειάσει μια σακούλα με σκουπίδια στο γραφείο του Αντιπρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο φοιτητής της Νομικής Χρήστος Ξαγοράρης, μαζί με αρκετούς ακόμα φοιτητές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, εισήλθαν στο γραφείο του Αντιπρύτανη Αντώνη Καλοκαιρινού, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις άσχημες συνθήκες καθαριότητας που επικρατούν στο Ίδρυμα, αλλά και εξαιτίας της άρνησης του Πρύτανη του ΕΚΠΑ να συναντηθεί μαζί τους.
Ο Χρήστος Ξαγοράρης, αφού εξέθεσε τις απόψεις του για τα θέματα της καθαριότητας, της φύλαξης του ιδρύματος, της παρουσίας της αστυνομίας, των διαγραφών των λιμναζόντων φοιτητών, αλλά και της πρότασης για ηλεκτρονική ψηφοφορία, άδειασε μια σακούλα με σκουπίδια πάνω στο γραφείο του Αντιπρύτανη, φωνάζοντας παράλληλα «αυτό είναι το ελληνικό Πανεπιστήμιο».
Ο φοιτητής Χρήστος Ξαγοράρης «ανέβασε», μάλιστα, το βίντεο με την απαράδεκτη διαμαρτυρία του ίδιου και των συμφοιτητών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ενώ όπως τονίζουν τα άτομα που πήραν μέρος, η κίνηση είχε συμβολικό περιεχόμενο.
Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Ξαγοράρης πέρασε στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ το 2010 με πολύ υψηλό βαθμό, ενώ συμμετέχει ενεργά σε διαμαρτυρίες των φοιτητών για τις αλλαγές που προωθούνται στα Πανεπιστήμια.
ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

O κυριος Χρηστος Ξαγορακης θα πρεπει να τιμωρηθει παραδειγματικα για την πραξη του αυτη.Εμεις ως φοιτητες τη δεκαετια του 60 σεβομασταν τους καθηγητες μας και δεν σκεφθηκαμε ποτε να παραβιασουμε την πορτα του γραφειου τους,πολυ δε περισσοτερο να το μολυνουμε με σκουπιδια.

Ανώνυμος είπε...

Γι'αυτο φερατε την χώρα μας εδώ που είναι τώρα.

charadrocorax crown crown είπε...

Aφού ο "ηρωας" Χρηστάκης θέλει να έχει καθαρό το πανεπιστήμιο του και διαμαρτυρήθηκε για τον λόγο αυτό υπάρχουν δύο απλοί τρόποι για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ το πανεπιστήμιο

1 Να συγκροτήσει εθελοντικη ομάδα φοιτητών και φοιτητριών και να μαζέυει ο ίδιος με την ομάδα του τα σκουπίδια που είναι συσωρευμένα στο πανεπιστήμιο του

2 Να ξεκινήσει το ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ από την καθαριότητα των διαδρόμων από την αφισορύπανση και την άχρηστη χαρτική ύληκαι σκουπιδίλα που βόσκει στα κομματικά τραπεζάκια. Να συνεχίσει στον αυλόγυρο και να μαζέψει τις γόπες τα πλαστικά ποτηράκια του καφέ τα χαρτομάνδηλα και τα προφυλακτικά που πετάνε οι συμγοιτητές και συμφοιτήτριες του που είναι διασκορπισμένα. Να πάει στις τουαλέτες να μαζέψει τα χαρτια υγείας να σφουγγαρίσει να σκουπίσει και να κάνει ΛΑΜΠΙΚΟ το Πανεπιστήμιο του . Στο Τέλος να τοποθετήσει πινακίδες που να γράφουν Μην πετάτε σκουπίδια δεν υπάρχουν κονδύλια για την καθαριότητα....και να συστήσει ομάδα περιφρούρησης εντος της σχολή που την έχουν μετατρέψει σε οίκο ανοχής και να κυνηγάει όσους πετάν τα αδέσποτα σκουπίδια τουςκαι δρούν εντος της σχολής που μόνο σχολή δεν θυμήσει αλλα κάτι άλλο που πηγαίνουμε και ουρούμε ή χζμε ...

Όλα αυτά μπορέι ο "ήρωας" Χρηστάρας να τα κάνει στον ελευθερο χρόνο του μαζί με την ομάδα του αντί να πετάει σκουπίδια στο γραφείο του πρύτανη .Αν θέλει άς καλέσει και τα κανάλια να τον μαγνητοσκοπήσουν έτσι για να έχει και την συμπαράσταση του κόσμου και γίνει εθνικός σταρ σαν τον καραγκιόζη

Αφού τοοοοοοοσο κόπτεται για την καθαριότητα άς το κάνει. Αντιθέτως και ο ίδιος λερώνει τον χώρο των σπουδών του με τις μπιγκ Μαλ που κάνει.

ΑΝΤΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ παίδες


με αυτές τις μ@@@@@@ίες που κάνετε και μάλιστα τις έχετε ¨ηρωοποιησει" στο μπορντέλο που λέγεται Γκρίκ α-παιδεία....Κι όλα αυτά απο μια ,μειοψηφία χρήσιμων ηληθίων σπουδαστών σαν τον" αριστούχο συριζοΧρηστάκη"..


Ναι τράβηξα το καζανάκι και ΑΝΤΙΟΟΟΟΟΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Δημοσίευση σχολίου