8:46 π.μ.

ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΠΙΩ! - ΤΟ ΝΕΡΟ AΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Είναι εξωφρενικό! Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα στον Καύκασο με το νερό!                                           Με το ακατάλληλο νερό ακόμα και για οικιακή χρήση! Άσπρα ρούχα για πλύσιμο βγαίνουν μαύρα, από τη ποσότητα σιδήρου που έχει το νερό! Πλυντήρια χαλάνε, καθαριότητα δεν είναι δυνατόν να υπάρξει και το πιό σημαντικό, κινδυνεύει η υγεία των κατοίκων. Οι κάτοικοι έχουν φθάσει στα όριά τους, αλλά φώς δεν φαίνεται από πουθενά!

Τις προάλλες, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Φλώρινας μία κυρία, κάτοικος Καυκάσου, με ένα μπουκάλι νερό και μία σακούλα ρούχα,   μήπως και μ αυτόν τον τρόπο ευαισθητοποιηθεί η δημοτική αρχή! Η απάντηση βέβαια που πήρε η κυρία, ήταν πως θα γίνει νέα γεώτρηση! 

Αν είναι δυνατόν! Το πρόβλημα το γνωρίζουν στον δήμο. Χρειάζεται μεταφορά νερού από τα διπλανά χωριά και όχι γεώτρηση ! Και όμως επιμένουν από το δήμο σε νέα γεώτρηση!

Ποιότητα ζωής μηδέν εν έτει 2014 σε ένα μικρό χωριό της Φλώρινας! Η υγεία των κατοίκων εκτίθεται  καθημερινώς σε κίνδυνο και η λειτουργικότητα της καθημερινότητας είναι βασανιστική!
Δεν μένει τίποτα άλλο, από το να πάρουνε η κάτοικοι τη κατάσταση στα χέρια τους! Και αυτό φαίνεται πως θα γίνει! Δεν φτάνουν τα χίλια μύρια προβλήματα...ΚΡΊΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

  

15 comments :

Ανώνυμος είπε...

Έκριναν οι δημοτικοί μας άρχοντες ως κατεπείγον έργο την επισκευή ανοιχτού γηπέδου τένις στον Άγιο Νικόλαο - τώρα χειμωνιάτικα θα παίζει τένις ο δήμαρχος - και βρήκαν και 12.000 χιλιάρικα για να το κάνουν.
Δεν έκριναν κατεπείγον όμως το τεράστιο πρόβλημα με το νερό στον Καύκασο και δεν βρήκαν ούτε ένα ευρώ για να πάψουν να πίνουν λασπόνερα τα παιδάκια του χωριού.
Ντροπή και ξεφτίλα μαζί.
Αλλά και σύ πρόεδρε του Νέου Καυκάσου αν τιμάς τη θέση σου, το χωριό σου και τους συγχωριανούς σου θα έπρεπε να έχεις παραιτηθεί διαμαρτυρόμενος για την όλη κατάσταση.
Όσο για τους δύο Καυκασιώτες συμβούλους; Τον αναπληρωτή δήμαρχο καραγκιοζίδη και τον ισόβιο σύμβουλο αλεξιάδη δεν περιμένουμε τίποτα γιατί δεν υπάρχει τσίπα.Βολεμένοι αυτοί τι τους νιάζει για τους άλλους; Ή μήπως μένουν στο χωριό;










Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟΣ;;; ΓΙΑΛΑΜΑΣ -- ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ-- ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν κρατικοί φορείς να επέμβουν αυτεπάγγελτα;;;; Γιατί οι κάτοικοι δεν απευθύνονται στον εισαγγελέα;;;

Ανώνυμος είπε...

Τον Αλεξιάδη και τον Καραγκιοζίδη τους ενδιαφέρει να τα παν καλά με τον Δήμαρχο και να γίνουν αντιδήμαρχοι. Με το χωριό τους θα ασχοληθούν;;;;; 2,5 χρόνια χωρίς σχολείο δεν είναι λίγα. Ο Γιαλαμάς δεν θυμάται κατά που πέφτει το χωριό του. Το νερό του Καυκάσου είναι μολυσμένο και επικίνδυνο. Η υγεία των κατοίκων δυστυχώς δεν ενδιαφέρει κανένα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΙΟ ΒΑΡΕΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΜΑΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ .................... ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ --- ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ --- ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ.

kroya 12 είπε...

ουγκαντα η κατάστασις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 80 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει όλοι να κόψουμε την σύνδεση με το δίκτυο ύδρεψης και να μαζεύουμε νερό από τους νερόλακους. βοηθά και ο καιρός βρέχει συνέχεια. Είναι πιο καθαρό.

ΑΤΜΑΤΣΙΔΟΥ - ΚΟΛΟΘΑ ΝΙΝΑ είπε...

Επιστολή κάτοικου Νέου Καυκάσου με αφορμή τα δημοσιεύματα – σχόλια της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ με τίτλο «ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΠΙΩ! - ΤΟ ΝΕΡΟ AΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ»
. Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2014

Κρυμμένοι πίσω από την επίσκεψη-διαμαρτυρία και γόνιμο διάλογο με τον δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο κ. Καραγκιοζίδη και την συμπαράσταση του προέδρου του Ν. Καυκάσου Κων/νου Γιαλαμά τριών γυναικών από τον Ν. Καύκασο στο δημαρχείο, κάποιοι αχρείοι βρήκαν ευκαιρία να εξαπολύσουν ύβρεις με τον χειρότερο τρόπο προς όλους τους παραπάνω.








Έχω να πω λοιπόν σ' αυτούς που δυστυχώς δεν έχουν ούτε όνομα ούτε γενιά αφού δεν τολμούν να σχολιάσουν επώνυμα και χωρίς κουκούλες ( ως άλλοι δοσίλογοι) πως αν αγαπάνε το χωριό τους θα 'πρεπε ανοιχτά, έντιμα, χωρίς δειλία, χωρίς μνησικακία να προσπαθήσουν και μεις μαζί τους να συνομιλήσουν με την εκλεγμένη δημοτική αρχή για την λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε με το νερό (εδώ και πολλά χρόνια) .
Όσο για το ότι δεν βλέπουν τον πρόεδρο στο χωριό, είναι είτε γιατί κρύβονται ή έχουν τυφλωθεί και καλά θα κάνουν να επισκεφθούν οφθαλμίατρο (το νοσοκομείο μας διαθέτει τους καλύτερους). Επίσης αν διαθέτουν αυτοί αυτά που γράφουν ότι δεν διαθέτουν Οι δήμαρχος, αντιδήμαρχοι Καραγκιοζίδης- Αλεξιάδης και πρόεδρος Γιαλαμάς, ας πάνε αυτοπροσώπως στον εισαγγελέα και να καταγγείλουν αυτά που τους προσάπτουν, διότι έτσι ενεργούν οι άντρες! Βέβαια αυτοί με τον τρόπο που συμπεριφέρονται δεν τιμούν τα παντελόνια που φοράνε.
Ο έντιμος άνθρωπος αγωνίζεται, έχει αξίες τις οποίες προασπίζεται και πάνω απ' όλα δεν είναι αχάριστος! Οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ μπορεί να ξεχάσανε, αλλά οι υπόλοιποι δεν ξεχνούμε πως αυτούς που υβρίζουν σήμερα άνανδρα και προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα και σε μένα προσωπικά είναι αυτούς που "γλύφανε" για τα συμφέροντά τους. Το χωριό μου διακρίθηκε για τους αγώνες του, την παιδεία του και την εντιμότητά του. Δεν επιτρέπω λοιπόν σ' αυτά τα υποκείμενα να διασύρουν τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού και ιδιαίτερα τους γονείς μας οι οποίοι έζησαν σ' αυτόν τον τόπο με το κεφάλι ψηλά! Εγώ έχω και όνομα και γενιά είμαι υπερήφανη γι' αυτά!!!

ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ-ΚΟΛΟΘΑ ΝΙΝΑ .

Ανώνυμος είπε...

Γενναία Καυκασοπούλα, Ατματσίδου, Κολοθά Νίνα. Ωραίο το κατεβατό για την υπέρασπιση του Προέδρου του χωριού και των εκλεγμένων αιρετών Καραγκιοζίδη - Γιαλαμά, ορμώμενων εκ Νέου Καυκάσου Φλώρινας. Για να καταλάβουμε το πρόβλημά σου είναι η θιγόμενη εξουσία από τα σχόλια των ανωνύμων; Εσύ δεν μα είπες, τι νερό πίνεις;

Ανώνυμος είπε...

ANTI ΚΟΛΟΘΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .

Ανώνυμος είπε...

ΆΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΝΙΝΑ ΤΗ ΝΕΡΟ ΠΙΝΕΙΣ;; ΜΕ ΣΥΧΩΡΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...


Αν δεν κάνω λάθος η μαντάμ πίνει νερό στα Γρεβενά.

Ανώνυμος είπε...

7:09 δεν κάνεις λάθος. Αυτήν για να την καταλάβεις χρειάζεσαι διερμηνέα. Το χωριό υποφέρει από την αναλγησία των τοπικών αρχόντων και βγαίνει ο κάθε γραφικός άσχετος όπως η κυρία και βγάζει τα ψυχολογικά του. Αυτή χαραμίζεται πρέπει να την προσλάβει η ΝΑΣΑ.

Δημοσίευση σχολίου