Το διαβάσαμε και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Θεωρήσαμε ότι ο αποστολέας του κειμένου έχει περιπαιχτική διάθεση σαρκασμού... 

Μπήκαμε στον πειρασμό της διασταύρωσης της πληροφορίας και μείναμε στήλες άλατος!


Και μαζί με την ενεή από τη βαθύτατη κατάπληξη ακινησία, παραμείναμε

αποσβολωμένοι καθώς όπως μάθαμε οι αστυνομικοί ... καταδικάστηκαν με ποινές και μάλιστα βαρύτερες από ποινή που επέβαλε πρόσφατα το ειδικό δικαστήριο.

Μάθαμε επίσης και μας κατέλαβε αηδής θλίψη ότι προηγήθηκαν καταγγελίες και η σεπτή ηγεσία απέστειλε κλιμάκιο των αδιάφθορων για να πιάσουν τους μέγιστους εγκληματίες, που όχι οι ίδιοι αλλά οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού έκαναν όλα όσα περιγράφονται στην επιστολή και φρίξαμε.

Διαβάστε την επιστολή για τα αυγά και τα λουλούδια της οργής.

"Συνελήφθησαν στη Φλώρινα δύο αστυνομικοί διότι ο ένας πουλούσε αυγά και ο άλλος λουλούδια στην λαϊκή αγορά της πόλης. 
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση εξαρθρώθηκε κύκλωμα αστυνομικών που είχαν το θράσος να μην τα βγάζουν πέρα με τον μισθό τους και ξεκίνησαν να πουλάνε αυγά και λουλούδια.

Μόνο αηδία μπορώ να νιώσω..
Να αλλάξει ΤΩΡΑ η νομοθεσία και να επιτρέπετε ο αστυνομικός να κάνει δεύτερη δουλεια σε περιοχή και αντικείμενο που δεν αστυνομεύει άμεσα, έστω και με αδειοδότηση του τοπικού διευθυντή. Η δώστε αξιοπρεπείς μισθούς ή δώστε δικαίωμα στην εργασία.. Κανείς δεν δουλεύει από βίτσιο..
Δουλεύει γιατί το έχει ΑΝΑΓΚΗ!!! "

ΥΓ: Υποκριτές και Φαρισαίοι μέρες που είναι. 

Όπως επίσης μάθαμε οι γιος του ενός αστυνομικού σπουδάζει κι επέλεξε αυτόν τον ανήθικο- ανέντιμο τρόπο να συμπληρώσει το εισόδημα του. 

Θλίψη και Ντροπή. Απάνθρωποι Ιαβέρηδες που εξακολουθούν να κυνηγούν Γιάννηδεςς Αγιάννηδες, ενώ η διαφθορα οργιάζει μπτοστά τους.

Πηγή :bloko.gr

.

7 comments :

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθεύει πρέπει να τους δώσουν βραβείο και όχι τιμωρία για την τιμιότητα τους. Αν δεν ήταν τίμιοι δεν θα είχαν ανάγκη να πουλήσουν αυγά.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ(ΕΙΔΩΜΕΝ)
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΝΕΜΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ.
Ο ΟΡΟΣ ΕΝΤΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΣΦΕΥΓΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΕΥΟΝΤΑΣ Η΄ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΒΗ(ΟΜΟΓΕΝΩΝ Η΄ ΜΗ)
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΤΑ.

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είστε και ο αρθρογράφος του bloko.gr και οι δύο σχολιαστές!!!!! Βρε ζώα, δεν έχετε καταλάβει ότι το ζητούμενο είναι άλλο; Ο αστυνομικός (περισσότερο από κάθε άλλον δημόσιο υπάλληλο που επίσης ασκεί δημόσια εξουσία) αν κάνει και άλλη δουλειά πρώτον, θα είναι ανεξέλεγκτος (διότι οι συνάδελφοί του θα κάνουν τα στραβά μάτια) και δεύτερον, θα χρησιμοποιεί την ισχύ του ως αστυνομικός για να προωθεί τα συμφέροντά του που σχετίζονται με την άλλη δουλειά. Γι' αυτό και ο νόμος δεν επιτρέπει στους δημοσίους υπαλλήλους να κάνουν και άλλες δουλειές. Το ότι ο κάθε Τσοχατζόπουλος έχει παραβεί τον νόμο, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει όλοι να κάνουμε το ίδιο. ΖΩΑ!!!! Αυτό που πρέπει να απαιτήσει ο κάθε ένας μας για τον αστυνομικό είναι να αμείβεται σωστά, και όχι να τον αφήνουν να κάνει και άλλες δουλειές. ΖΩΑ!!!!!! Και έχετε και δικαίωμα ψήφου!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

3¨57 Είσαι μεγάλος καραγκιόζης . Δεν σε αποκαλώ ζώο για να μην προσβάλω τα ζώα. Τα λεγόμενα σου ανάξια σχολιασμού.

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

4:38 έχεις κανένα επιχείρημα; Ξέρεις τι θα πει "επιχείρημα"; Οι ρουφιάνοι, οι καιροσκόποι και οι ηλίθιοι που δεν έχουν επιχειρήματα κρύβονται πίσω από βλακώδη σχόλια του τύπου "ανάξια σχολιασμού". Μάλλον κι' εσύ αστυνομικός είσαι που κάνεις και άλλη δουλειά παράλληλα.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δεν είσαι Προμηθεύς αδέσμευτος , βαρεμένος είσαι. Είναι ανούσιο να προσπαθείς να πείσεις ένα βλάκα με επιχειρήματα . Ο κόσμος το καταλαβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

συμπέρασμα - δουλεια δεν είχε ο διάολος γ....σε τα παιδιά του

Δημοσίευση σχολίου