12:04 μ.μ.

...και όταν θα ξυπνήσουμε… θα είμαστε δούλοι!

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Το παρακάτω άρθρο το αλιεύσαμε στο διαδίκτυο, στη σελίδα του F/B του συμπολίτη μας Σταύρου Αδάμου του Αποστόλη . 
ΑΞΙΞΕΙ να το μοιραστούμε!!!

Eφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο" 
Συνέχεια λέω ότι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, είναι ένα καλό οργανωμένο σχέδιο. Οι αποδείξεις υπάρχουν, αλλά δυστυχώς, κανείς δεν ανοίγει τα μάτια να δει την αλήθεια.
Είναι σα να είμαστε υπνωτισμένοι και οτιδήποτε και να συμβεί, εμείς πιστεύουμε ότι γίνετε κάτι διαφορετικό, παρόλο που είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα.
Το σενάριο έχει παιχτεί τόσες φορές, και τόσες χώρες του κόσμου, αλλά εμείς δυστυχώς συμπεριφερόμαστε σαν να είναι η πρώτη φορά που τα βλέπουμε αυτά.
Δε θα πω για τα αεροδρόμια, που είναι τόσο ξεκάθαρο αυτό που συμβαίνει! Σταύρος Αδάμου

Οι ισχυροί της γης καταστρέφουν την οικονομία χώρας που έχει «ασημικά» (στην προκυμμένη περίπτωση τα αεροδρόμια, αλλά στη λέξη ασημικών μπορείτε να βάλε λιμάνια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ… κλπ), οι αφέντες (Γερμανοί) είναι ανένδοτοι για οποιαδήποτε αλλαγή του προγράμματος (μνημονίου), οι Έλληνες πουλημένοι πολιτικοί, που δήθεν έκαναν διαπραγμάτευση, πωλούν τα αεροδρόμια σε τιμή ευκαιρίας. Τότε έρχεται Γερμανική εταιρία (δηλαδή εταιρία της χώρας που σε πολέμησε ανελέητα για να εφαρμόσεις το δήθεν πρόγραμμα χωρίς οίκτο), να αγοράσει τα αεροδρόμιο σε τιμή ευκαιρίας και να τα εκμεταλλευτεί για 40 χρόνια. Αν δε γνωρίζετε η γερμανική Hochtief, που διαχειρίζεται το Ελ.Βενιζέλος, χρωστάει 800 εκατ. ευρώ φόρους στο Δημόσιο! Άρα, η Γερμανική Fraport πόσα θα χρωστάει μετά από 40 χρόνια; Το απόλυτο ξεπούλημα!
Ας πάμε τώρα το απόλυτο σχέδιο:
Πριν βγει ο Σύριζα στην εξουσία, κατέβαινε στις εκλογές και τα εξής συνθήματα: «Σκίζω τα μνημόνια», «καταργώ τα μνημόνια με ένα νόμο», «Go Home Merkell» και φυσικά «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Αυτά όμως άλλαξαν μετά τις εκλογές όπως γνωρίζουμε όλοι.
Ας πάμε στο περιβόητο σύνθημα: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»
Πολλοί, όταν άκουσατε για πλειστηριασμούς και κόκκινα δάνεια θα αναρωτηθήκατε: «Καλά, τι θα το κάνει η τράπεζα το δυάρι στα Πατήσια;» Εδώ σας θέλω…. (για να δείτε πόσο οργανωμένο είναι το σχέδιο, και πόσο πουλημένοι προδότες είναι οι Έλληνες πολιτικοί!
Τα βήματα ήταν τα εξής:
1) Έχει ξεκινήσει η «κρίση» λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη. Κρίση-δημιούργημα, που δεν είναι άλλη από εισαγωγή φτηνών εργατών στις Ευρωπαϊκές χώρες. Οι ισχυροί της Ευρώπης θέλουν φτηνά εργατικά χέρια, και μόνο αν εισάγουν εργάτες θα μπορεί να το πετύχουν αυτό. Πως γίνετε η Ελλάδα να έχει 40% ανεργία, η Ευρώπη να καταστρέφετε οικονομικά, αλλά παρόλο αυτά να επιτρέπουμε εισαγωγή λαθρομεταναστών; Η απάντηση είναι απλή: ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ! Τα πάντα είναι ΚΕΡΔΟΣ και ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ. Αν πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν τους πρόσφυγες, θα τους δίνανε οδηγίες να πάνε σε hotspot κάπου στην Τουρκία. Αλλά ο σκοπός είναι η εισαγωγή φτηνών εργατών στην Ευρώπη.
Άρα η λαθρομετανάστευση θα συνεχιστεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ
Μέχρι να Ισλαμοποιηθεί τελείως η Ευρώπη, και μαζί η Ελλάδα. Πολλοί πιστεύουν ότι στην Ελλάδα δε θα δούμε ποτέ φαινόμενα Γαλλίας και Αγγλίας, αλλά όλα είναι θέμα χρόνου και μαθηματικών. Κάποια στιγμή θα είναι περισσότεροι από μας, τότε να δω τι θα λέτε. Με την παράνομη εισβολή, και όπως είδαμε όλοι, την παράνομη παραμονή (αφού κανείς δε θέλει Πακιστανούς και Μαροκινους – αλήθεια, η Ισπανία δεν είναι απέναντι από το Μαρόκο; Αυτοί έχουν πόλεμο; Αν γράψεις Morocco στο tripadvisor, εμφανίζεται ως Top 25 Destinations to visit! Άρα, ο Μαροκινός, που πάει;;;; Θα σας πω εγώ: Λέγεται: Ανταλλαγή πληθυσμού και φτηνά εργατικά χέρια! Άρα, σε μικρό χρονικό διάστημα οι παράνομοι εισβολείς θα είναι περισσότεροι από τον γηγενή πληθυσμό, και τότε… καληνύχτα ελευθερία.. γεια σου μεσαίωνα!
2) Κερδίζει ο Σύριζα τις εκλογές με το σύνθημα: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»
3) Ανακοινώνει πλειστηριασμούς 1ης κατοικίας.
Μετά την ανακοίνωση, μερικοί βουλευτές το παίζουν καραγκιόζηδες αντιδρώντας στο νόμο αυτό. Να ξέρετε ότι αυτό (η αντίδραση δηλαδή) είναι και αυτό μέρος του σχεδίου. Πάντα θα βρεθούν κάποιοι βουλευτές που θα «αντιδράσουν». Οι λεγόμενοι καραγκιόζηδες που προέρχονται από όλα τα κόμματα.
4) Αποφασίζει η κυβέρνηση του Τσίπρα να πουλήσει τα κόκκινα δάνεια στα distressed funds. Δηλαδή, κρατάει την υπόσχεσή του ο Τσίπρας, οι κατοικίες μας δεν πάνε στους τραπεζίτες, αλλά σε εταιρίες εκμετάλλευσης ακινήτων, στις οποίες θα αναθέσει η τράπεζα τη διαχείριση του δυαρίου στα Πατήσια (και όλων των άλλων σπιτιών που θα κατασχεθούν). Κατόπιν απαίτησης της ΕΚΤ στον πλειστηριασμό το Fund θα αγοράσει όλα τα σπίτια σε τιμές ευκαιρίας!
5) Η Ελληνική προδοτική κυβέρνηση ανακοινώνει ότι θα δοθούν επιδόματα ενοικίου στους κακόμοιρους «πρόσφυγες». Μη μπερδεύεστε, Σύριοι υπάρχουν ελάχιστοι πλέον. Οι περισσότεροι είναι Πακιστανοί, Μαροκινοί, από Μπαγλαντές, κλπ. Αυτοί θα πάρουν τα επιδόματα ενοικίου!… οι οποίοι δεν είναι πρόσφυγες, αλλά παράνομοι εισβολείς!
6) Η εταιρία που θα διαχειριστεί τα καινούργια σπίτια που έχει πάρει σε τιμές ευκαιρίας θα βγάλει πολλά χρήματα από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιδότησης κατοικίας για τους «πρόσφυγες» , απορροφώντας τα σχετικά κονδύλια που έχουν ήδη δεσμευτεί για την Ελλάδα!
Και έτσι το δυαράκι, και το κάθε δυαράκι, θα βγάλει πολλά λεφτά!
Στην ουσία…Φέρτε επιπλέον Πακιστανούς, και πάρτε τα σπίτια από τους Έλληνες!
Αφού αν θέλετε να παίρνετε Ευρωπαϊκά κονδύλια επιδότησης κατοικίας για πρόσφυγες, πρέπει να έχεις λαθρομετανάστες να ζουν στα σπίτια.
Άρα, μία εταιρία θα «κλέψει» στην ουσία καμιά 300ρια διαμερίσματα. Αυτά τα σπίτια θα τα πάρει από Έλληνες που λόγω της κρίσης αδυνατούν να πληρώσουν το δάνειό τους. Δεν είναι εγκληματίες, απλά είναι άνθρωποι που η κακή οικονομική κατάσταση τους έφερε σε δύσκολη θέση. Όταν η οικονομία πήγαινε καλά και είχαν καλή δουλειά, αποφάσισαν να πάρουν δάνειο και να αγοράσουν σπίτι. Με την κρίση όμως, τα βγάζουν πέρα δύσκολα. Έτσι, αυτά τα διαμερίσματα θα πάρει η εταιρία με τους πλειστηριασμούς. Και θα τα πάρει σε τιμή ευκαιρίας!
Τότε, η εταιρία αυτή θα τα νοικιάσει σε λαθρομετανάστες. Και ποιος θα πληρώνει; Η Ευρώπη φυσικά, με διάφορα κονδύλια. Η ίδια Ευρώπη που δεν χαλαρώνει το χρέος, η ίδια Ευρώπη δεν βοηθά τους Έλληνες που αντιμετωπίζουν κρίση. Η ίδια Ευρώπη που γίνει χρήματα στην Τουρκία (παρόλο που όλοι λένε ότι συνεργάζονται με τους τρομοκράτες του ISIS). Αυτή η Ευρώπη θα δίνει κονδύλια για εκοίκια λαρθραίων, γιατί ο σκοπός της Ευρώπης είναι τα φτηνά εργατικά χέρια.
Άρα, θα γεμίσει όλη την Ευρώπη σε γκέτο φτηνών εργατών.
Σκεφτείτε τι έχει να γίνει σε μερικά χρόνια. Όταν αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ. Όταν η κρίση θα γίνει χειρότερη. Τα σπίτια των Ελλήνων θα πάνε στα χέρια εταιριών που θα τα νοικιάζουν με λαθρομετανάστες, και με τη σειρά τους, οι εταιρίες θα πληρώνονται με Ευρωπαϊκά κονδύλια! Και μιλάμε για ΠΟΛΛΛΛΑΑΑ ΛΕΦΤΑ!
Και σε όλο αυτό το σχέδιο…. Οι Ελληνικές κυβερνήσεις. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ… ήταν συνεταίρες!
Σκεφτείτε το λίγο… το απόλυτο σχέδιο ε;;
Στην ουσία, αν ο Τσίπρας δεν άλλαζε το νόμο για τους πλειστηριασμούς και δεν θα πούλαγε τα κόκκινα δάνεια, τίποτα από όλα αυτά δε θα ήταν πραγματοποιήσιμα.
Άρα, ποιος είναι ο προδότης;
Κλείνοντας θα πω και πάλι, οι ισχυροί δε θέλουν ούτε πατρίδες, ούτε σύνορα, ούτε έθνη.
Θέλουν καταναλωτές, που θα πληρώνουν φόρους, πρόστιμα, επιτόκια, υπηρεσίες.
Φτηνά εργατικά χέρια, οικονομικοί δούλοι, χωρίς κριτική σκέψη.
Ο Σύριζα είναι το πουλημένο κόμμα αναρχικών του 3% που τους πήγαν στο 30% για να εκτελέσει τις εντολές της ελίτ, αφού η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είχαν πλέον χάσει τη δύναμή τους. Οι ισχυροί έπρεπε να βρουν την επόμενη μαριονέτα, και αυτή δεν ήταν άλλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Έκαναν την Αριστερά μόδα, και σιγά σιγά καταστρέφει την Ελλάδα. Ό,τι έχει μείνει όρθιο δηλαδή. Ξεπουλάει τα πάντα και διαλύει ό,τι πατριωτικό έχει μείνει. Οι προδότες, άθεοι, ανθέλληνες, εθνομηδενιστές, κλέφτες και απατεώνες έχουν ένα σκοπό μόνο: Την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας και την υποδούλωση των Ελλήνων.
Όλα ΑΥΤΑ γίνονται μπροστά στα μάτια μας, αλλά εμείς δυστυχώς κοιμόμαστε…
...και όταν θα ξυπνήσουμε… θα είμαστε δούλοι!

10 σχόλια :

Παύλος Αλτίνης είπε...

Σταύρο, συγχαρητήρια για το άρθρο σου.

κ12 είπε...

Ενδιαφέρουσα η ανάλυση του κ.Σταύρου Αδάμου. Θα θέλαμε στο επόμενο F/B αν δεν του κάνει ο κόπος, να μας περιγράψει τις απόψεις του και για τα τεκταινόμενα στην ...Φλώρινα. Πώς βλέπει τα πράγματα στην χαραδρούπολη μας; Τι αντιλαμβάνοντε οι πολίτες; Τι λένε και τι πράτουν οι πολιτικοί στον Τόπο μας; Τι εδώ και πάνω από 6 χρόνια ήταν σχεδιασμένο και τι γίνεται στην περιοχή μας; Οι πολίτες έχουν πλήρη γνώση αυτούς που ψηφίζαν η ψηφίζουν; Ποια είναι η άποψη του για τον πρωτογενή δευτερόγενή τομέα παραγωγής; Για την σχέση πολίτη με τοπική και κεντρική εξουσία; Είναι ικανοποιημένοι ; πώς βλέπουν την εφαρμογή των Μνημονίων από το 2010 μέχρι σήμερα στην περιοχή ; Ποια είναι η θέση σας για τους πρόσφυγες τα κέντρα υποδοχής φιλοξενείας ; Η παρουσία του κράτους στην Φλώρινα ποια είναι ; Οσοι διαχρονικά ψηφίζαμε κρατήσαν έντιμη στάση απέναντυ από το εκλογικό σώμα ή απλά βολέψαν τον εαυτούλη των ; Κρουά σε κάθε περίπτωση οι απόψεις απλών πολιτών σχετικά του πώς αντιλαμβάνοντε την πραγματικότητα ακόμη και σε τοπικά ύψιστης σημασίας θέματα αποκτούν ιδιαίτερη αξία στους καιρούς που ζούμε υπο συνθήκες μαζικής συσκότισης εις το αιώνιο σούρουπο να μην πώ μεταμεσονύχτιες ώρες μας .....

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

κ12 πιστεύω πως την πραγματικότητα όλοι την αντιλαμβάνονται στη Φλώρινα και στην Ελλάδα. Είναι όμως πολύ λίγοι αυτοί που έχουν το θάρρος να εκφράζουν την άποψή τους.

Ανώνυμος είπε...

Εν πρώτης συγχαρητήρια για την αναδημοσίευση του άρθου απο τον ΑΔΑΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟ στο f/b και απο την Κρουά στην σελιδα της, αλλα μην μπερδεύστε ως προς την πατρότητα του εν λόγω άρθου το οποίο έχει γραφτεί και αναρτηθεί απο τις 14/12/2015 σε άλλη ιστιοσελίδα.

Ανώνυμος είπε...

Ανάλυση με μεγάλη δόση σύγχυσης.... Δεν κατάλαβα πως οι Πακιστανοί, Μαροκινοί και λοιποί λαθρομετανάστες που θα μείνουν στα σπίτια των Ελλήνων θα αποτελέσουν φθηνά εργατικά χέρια των Ευρωπαίων; Θα μένουν Ελλάδα και θα δουλεύουν στην Γερμανία;
Για φθηνά εργατικά χέρια στην Ελλάδα δεν συζητάμε. Έτσι όπως έχει γίνει ή θα γίνει η κατάσταση θα είναι πολύ εύκολο να βρεις Έλληνα να σου δουλέψει για 200 Ευρώ και χωρίς να χρειάζεται να του πληρώσεις το νοίκι....

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΔΑΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ είπε...

Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα σε αυτό το άρθρο να φιγουράρει το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ μου, ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΔΑΜΟΥ. Με ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη διάβασα και το περιεχόμενο του άρθρου αυτού. (http://krouakroua.blogspot.gr/2016/03/blog-post_27.html#comment-form)
Οφείλω ως ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΔΑΜΟΥ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και της ΓΑΛΑΤΕΙΑΣ, στο επάγγελμα Αρχιτέκτων Μηχανικός, να δηλώσω ότι ουδέποτε συνέταξα τέτοιου είδους άρθρο.
Το περιεχόμενο του άρθρου και το γενικό πνεύμα στο οποίο αυτό κινείται με βρίσκει αντίθετο. Τα πιστεύω μου, τα βιώματά μου, η οικογένεια μου, η σύντροφός μου και η παιδεία μου, μου έμαθαν να ζω και ζω, με αρχές και αξίες βασισμένες στον ανθρωπισμό. Ξενοφοβικές, ρατσιστικές απόψεις με βρίσκουν απέναντί τους. Θεωρίες συνωμοσίας και θεωρίες θρησκευτικού σκοταδισμού με αφήνουν επίσης παγερά αδιάφορο. Η ρητορική μίσους δεν ανήκει σε εμένα, αλλά ούτε και με πρεσβεύει. Τα παιχνίδια πολιτικών συμφερόντων που θέλει να παρουσιάσει το άρθρο αυτό, αλλά επι της ουσίας διαφημίζει μια ακραία πολιτική, ΔΕΝ με εκφράζουν.
Θέλω να πιστεύω πως είμαι, προοδευτικός, δημοκράτης και πάνω από όλα άνθρωπος. Για τα προβλήματα της κοινωνίας μας δεν μου φταίει ο άλλος, ο ξένος, ο δίπλα μου.
Σταύρος Κ. Αδάμου
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Π.Τσαλδάρη 19 – Νεάπολη Θεσ/νίκης
2310502780 - 6972311307

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΔΑΜΟΥ του ΚΩΝ/ΝΟΥ. είπε...

Ευχαριστώ για την άμεση διόρθωση των στοιχείων του συντάκτη του άρθρου, κατόπιν της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας Κα Κουτουράτσα.

Προοδευτικός δημοκράτης είπε...

Ζήτω ο δημοκρατικός προοδευτισμός!!!! Έτσι είμαστε εμείς οι προοδευτικοί δημοκράτες, είμαστε κατά των θεωριών συνωμοσίας (που συμπτωματικά δεξεμπροστιάζουν την εξουσία), κατά του θρησκευτικού σκοταδισμού (αλλά δεν κατακρίνουμε την Σαουδική Αραβία), κατά της ρητορικής μίσους (εκτός και εάν γίνεται κατά του Πούτιν), είμαστε κατά των άκρων (και άκρο είναι όποιος διαφωνεί μαζί μας) και, κυρίως, είμαστε γεμάτοι ανθρωπισμό (αλλά δεν λέμε κουβέβτα για τα παιδιά της Αφρικής). Έτσι είμαστε εμείς οι προοδευτικοί δημοκράτες. Τα άλλα "δεν μας πρεσβεύουν" (!!!!!!;;;;;;;;) Και που θα πάει θα μάθουμε κάποτε και Ελληνικά!!!!!!!

stavros adamou είπε...

θα ήθελα να αναφέρω το εν λόγω άρθρο που αναρτήθηκε στην σελίδα κρουά κρουά είναι δημιούργημα ενός σκεπτόμενου συνανθρώπου μας ο οποίος προφανώς αγανακτισμένος από όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας το συνέταξε και το ανάρτησε σε κάποια ιστοσελίδα. Έτσι έπεσα πάνω του το διάβασα και το έβαλα στο f/b μου. Μήπως δεν είναι .....αληθές αυτό που γίνετε η αυτό που θα επακολουθήσει στην Πατρίδα μας? μήπως λέω μήπως δεν έχουμε καταλάβει τι μας επιφυλάσσουν τα.... μεγάλα συμφέροντα ? Αν δεν ξυπνήσουμε σύντομα.....μας βλέπω να χορεύουμε το χορό του....Ζαλόγγου!!!!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Εγώ το είδα στο fb του Σταύρου Αδάμου και θεώρησα ότι είναι άρθρο που έγραψε ο ίδιος. Δεν έχει σημασία τόσο το ποιός λέει κάτι, αλλά αν αυτό το κάτι στέκει λογικά και ηθικά. Αν κάποιος διαφωνεί, ας μας το γράψει. Εμείς θα το δημοσιεύσουμε, έστω και ανώνυμα. Αλλά, η Κρουά πρέπει να ξέρει το όνομα το αρθρογράφου, ακόμη και αν δεν το αναφέρει.

Δημοσίευση σχολίου