3:24 μ.μ.

ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Λάβαμε το παρακάτω ερώτημα από αναγνώστη μας. Θα χαρούμε να δημοσιεύσουμε και τον αντίλογο.
Πάγια τακτική μας είναι να δημοσιεύουμε κείμενα που μας έχουν σταλεί επώνυμα, ακόμη και όταν δεν δημοσιεύουμε το όνομα αυτού που μας το έστειλε.
Κρουά-Κρουά



Διαβάζω ότι στους μουσουλμάνους που έχουν έλθει στην Ελλάδα, είτε ως πρόσφυγες είτε ως μετανάστες, η κυβέρνηση σκοπεύει να δώσει σπίτια και άδειες πωλητή λαϊκών αγορών. Λέτε;
Πάντως στην Φλώρινα έχουμε πολλά σπίτια άδεια. Πολλά από αυτά είναι καινούργια που ποτέ δεν νοικιάστηκαν.

Λέτε, αυτά τα σπίτια να χτίστηκαν με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για «καινούργιο-φερμένους» κατοίκους Φλώρινας;

Εγώ δεν θέλω να το πιστέψω. 

Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο νοσηροί εγκέφαλοι που να σχεδιάζουν τέτοια πράγματα, και που να μπορούν να παραπλανούν εργολάβους, πολιτικούς κλπ;  Βεβαίως το θεωρώ απίθανο ότι εργολάβοι, πολιτικοί κλπ θα συνεργούσαν με νοσηρούς εγκεφάλους στο να «στήσουν» ένα τέτοιο «παιγνίδι».
Δεν αμφιβάλλω ότι συμφωνείτε μαζί μου.


ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος

9 comments :

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΚΟ PRAKSIS στην Αττική, έβγαλε ήδη στην δημοσιότητα πρόσκληση προς τους ιδιοκτήτες διαθέτουν τέτοιου είδους σπίτια. Θέτει συγκεκριμένες προϋποθέσεις ενώ την ίδια ώρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων, δίνει συμβουλές για το πώς θα πρέπει να γίνονται οι μισθώσεις και τι πρέπει να προσέχουν.Επομένως, αυτά που λένε για στρατόπεδα φιλοξενίας μερικών ημερών στέκουν, αφού μετά θα τους εγκαθιστούν μόνιμα εδώ, κανονικά σε σπίτια.

Κι εσύ μου λες πως η Φλώρινα θ αντισταθεί;

Ανώνυμος είπε...

Στη Φλώρινα γενικώς το τυράκι το τρώμε και δεν βλέπουμε τη ποντικοπαγίδα.
ΣΤΗ Φλώρινα υπάρχουν ένα σωρό αδιάθετα στούντιο από τους φοιτητές που έφυγαν, διότι μικρά σπίτια θέλουν.
ΣΤΗ Φλώρινα μέχρι και ξενοδοχεία έχει που είναι υπό κατάρρευση και αυτό βολεύει.
ΣΤΗ Φλώρινα η εμπορική κίνηση είναι στο μηδέν.
Θα μας πασάρουν το ωραίο παραμυθάκι πως θα νοικιαστούν τόσα σπίτια, πως θα κινηθεί η αγορά διότι το επίδομα που θα παίρνουν οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες κάπου θα το χαλάνε για να ζήσουν - ώσπου να ανακαλύψουν το Μοναστήρι - ΜΠΊΤΟΛΑ. Με κάτι τέτοια και ειδική εκδήλωση υποδοχής θα κάνουμε στη Φλώρινα φίλε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!
Φανατικοί μουσουλμάνοι αρνούνται πεισματικά τις προμήθειες και κάθε είδους βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό εξαιτίας… του σήματος του!

Ανώνυμος είπε...

Η πλειοψηφία από εμάς τους Φλωρινιώτες θα αντιμετωπίσουμε του μουσουλμάνους με τον συνηθισμένο μας τρόπο (που είναι και τρόπος της πλειοψηφίας των Ελλήνων, δυστυχώς). Επειδή έχουμε καταλάβει ότι τους μουσουλμάνους τους στηρίζουν ισχυρά κυκλώματα, γι' αυτό θα τους αγαπήσουμε τους μουσουλμάνους. Μέχρι που θ' αρχίσουμε να δηλώνουμε κρυπτο-μουσουλμάνοι που καταπιέζονταν τόσα χρόνια από την Ορθόδοξη Εκκλησία. Αυτό δεν κάναμε πάντοτε; Με το Παπαδόπουλο ήμασταν παπαδοπουλικοί, με τον Καραμανλή καραμανλικοί, με τον Παπανδρέου παπανδρεϊκοί. Όχι όλοι βέβαια, αλλά πολλοί, πάρα πολλοί μάλλον η πλειοψηφία.

Πείτε μου ότι κάνω λάθος. Θέλω πολύ να κάνω λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται οι μουσουλμάνοι. Τέρμα οι τζουμιρίνγκες και το τσίπουρο.

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη σε φαντάζομαι με τσαντόρ και φερετζέ.

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε τον γνωστό ρουφιάνο της Φλώρινας με καφτάνι. Θα του πάει πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ φαντάζομαι τους γνωστούς βλάχους υπερ-πατριώτες και τους γνωστούς ντόπιους υπερ-"μακεδόνες" με κελεμπίες να τσακώνονται για το ποιός είναι καλύτερος μουσουλμάνος. Οι σαουδάραβες έχουν πολύ χρήμα...., εκεί να δεις αγώνας που θα γίνει!!!

Ανώνυμος είπε...

νΤΌΡΙΣ & Προμηθέα Δεσμώτη ....όσα κορόιδα στην Φλώρινα τσιμπήσουν , και νοίκια δεν θα πάρουν αν θαααα πάρουν , και κοινόχρηστα δεη οτε δεν θα πληρώνουν οι ...ένοικοι και εαν και εφόσων τους το παραδώσουν θα δούν το σπίτι τους λεηλατημένο. Ούτε κάνουλα ούτε πόμολο ούτε βρύση ούτε μπρίζα δεν θα δούνε κατόπιν της ....ενοικιάσεως.Το μόνο που θα τους μείνει είναι η κουτοπονηριά και το χαζοφιλότιμο.

Οπότε Φλωρινιώτες και φλωρινιώτισσες αν σκεφτήτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση στην καλύτερη περίπτωση είναι να το παραλάβετε μετά..μισοβομβαρδισμένο. Αν θα το παραλάβετε γιατί υπάρχει η περίπτωση και ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ.

....Ασε που έχει κάτι εξοχικά ταμάμ για ...

Δημοσίευση σχολίου