10:17 π.μ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΒΑΝΟ; - ΜΕΡΟΣ Β΄

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Ο Λίβανος πριν τον εμφύλιο πόλεμο. 



Άρχισε ο πόλεμος και έτσι κατάντησε ο Λίβανος.


Πριν αρχίσει ο εμφύλιος πόλεμος καϋμένοι άνθρωποι σαν αυτούς ήλθαν στον Λίβανο ως πρόσφυγες.



ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ 



Όμως μεταξύ των καϋμένων ήλθαν και ορισμένοι τέτοιοι.



Οι «τέτοιοι» γιορτάζουν τις θρησκευτικές τους εορτές αυτομαστιγωνόμενοι δημοσίως, όπως έκαναν και στην Αθήνα.




Οι «τέτοιοι» θέλουν να κυριαρχήσουν παντού και να εφαρμόζονται μόνον τα δικά τους ήθη και έθιμα. Θέλουν να κυριαρχήσου και εκεί που τους δέχθηκαν σαν πρόσφυγες ή μετανάστες.


Κι’ όποιος «ιθαγενής» του τόπου που τους φιλοξενεί διαφωνεί με τους «τέτοιους», τον σφάζουν. Τις γυναίκες πρώτα τις βιάζουν ομαδικά και μετά τις σφάζουν.





Οι «τέτοιοι» κάνουν διαδηλώσεις με συνθήματα «σκότωσε», «σφάξε» κλπ, εννοούν «σκότωσε» και «σφάξε» όποιον διαφωνεί μαζί τους. Όμως, το να φωνάζεις τέτοια συνθήματα είναι παράνομο. Αν ένας χριστιανός φωνάξει τέτοιο σύνθημα κατά των μουσουλμάνων θα πάει φυλακή. Ενώ οι «τέτοιοι» τα φωνάζουν μπροστά στην αστυνομία και η αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα!!!!!

ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ;;;;;;;
ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;;;;

2 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κρουά με τι κάθεσαι και ασχολείσαι;

Εμείς οι Φλωρινιώτες δεν νοιαζόμαστε γι' αυτά. Εμείς έχουμε τον Σέλτσα και τον Αντωνιάδη βουλευτές μας, τον Μπίρο αντιπεριφερειάρχη και τον Βοσκόπουλο δήμαρχο, και αισθανόμαστε εξασφαλισμένοι. Αυτά δεν μας νοιάζουν. κανένας χορός να γίνεται και αν ο Σύριζα μας δώσει κανένα φράγκο, καλά θα είμαστε. Αν έρθουν εδώ οι τζιχαντιστές να δει πόσοι θα δηλώσουν καταπιεσμένοι μουσουλμάνοι, θα γίνουν τζιχαντιστές, θα σφάξουν τον γείτονα για να του φάνε τα χωράφια και την γυναίκα, και όλα θα πάνε καλά. Την τέχνη την ξέρουμε. Λίγοι ήταν αυτοί που τα έκαναν αυτά κατά τον εμφύλιο; Λίγοι ήταν αυτοί που χειροκροτούσαν την χούντα και μετά δηλώναν αντιστασιακοί; Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

Άρε Κρουά πόσο εκτός κλίματος είσαι! Νομίζεις ότι εμείς οι Φλώρινιώτες νοιαζόμαστε γι' αυτά που γράφεις;

Ανώνυμος είπε...

530 πράγματι την περίοδο μετά τον β παγκ πόλεμο πολλοί από συνεργάτες των Γερμανών και Βουλγάρων κατακτητών αφού πήραν άφεση αμαρτωλών συνεργασιών ( Οχράνα) προδοσιών και εγκλημάτων ( βλ μνημείο Κλαδοράχης σφαγές κληρικών πυρπολήσεις χωριών αντιφρονούντων στους Γερμανοβουλγάρους - απομνημονεύματα Μπόνη ) εντάχθηκαν στις τάξεις των .....αντιστασιακών με αξιωματικούς Σέρβους της Τιτοικής νοτιοσλαυίας με συνεργάτες Αλβανούς πολέμησαν στα μέρη μας Έλληνες και προβήκαν σε βιαιότητες πρωτοφανείς ( βλ μνημείο Καστρισιανάκη λογχισμός και κατακρεούργηση του ) Εν καιρώ βίαιης πολεμικής σύρραξης υπήρχαν και από την άλλη πλευρά μαζικοί αποκεφαλισμοί ( οι παλαιότεροι άνω των 70 ετών θα θυμούντε τα κάγκελα του κτηρίου της ασφαλείας ) Μετά την λήξη της περιόδου αυτής υπο τον τρόμο να καταδικαστούν αντιστασιακοί πρώην συνεργάτες των Γερμανο Βούλγαρων επι κατοχής ως κοινοί εγκληματίες παρασέρνοντας ΄κι άλλους , ξεκληρίζοντας χωριά , οικογένειες, έκαναν σχετικό παιδομάζωμα , διέφυγαν προς προστασίαν των στην Αλβανία κι από εκεί σε χώρες του ανατολικού μπλόκ μέχρι τα έγκατα της σημερινής Ρωσίας. Η κύρια μάζα αυτών ανάμεσα σε χιλιάδες άμαχους εγκαταστάθηκαν στην νότια Σλαυία , βαρντάσκα, σημερινό κράτος των Σκοπίων και έζησαν υπο συνθήκες προνομοίων ευνοικής μεταχείρισης υπο την μοναδική προυπόθεση του γεννιτσαρισμού και του διαχρονικού μίσους ΄για την μεταπολεμική "φασιστική" Ελλάδα.

Πράγματι πολλοί νεοβούλγαροι οι νοσταλγόί των κομιτατζήδων συνεργάσθηκαν με κάθε εχθρό της Ελλάδας ...είναι κοινή διαπίστωση.Και οι κομιτατζήδες "ιερό πόλεμο" είχαν ( εξαρχικοι πατριαρχικοί ) και αργότερα υπο την κελεμπία του κομουνισμού.

Αλλα αυτά για κάποιους είναι ΜΝΗΜΕΣ ΜΙΣΟΥΣ που δεν θέλουν να θυμούντε γι ότι διέπραξαν ....

Δημοσίευση σχολίου