Φίλες και φίλοι,
Εμείς κι εσείς, είμαστε ένα!
Είμαστε πολίτες του δήμου Φλώρινας και ξεκινάμε έναν αγώνα για όλους τους δημότες της Φλώρινας.
Με ενότητα και συνεργασία μαζί σας και μαζί μας, από διαφορετικές  αφετηρίες, τα μοναδικά διαπιστευτήρια που καταθέτουμε  είναι αυτά της ικανότητας και της εντιμότητας.
Δίνουμε όλοι μας από ένα κομμάτι του εαυτού μας για τον τόπο και τους ανθρώπους και ένα και μοναδικό μήνυμα: Η δημοτική κοινότητα Φλώρινας μπορεί να τα καταφέρει. Μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες, κρυφές ατζέντες και προσωπικές στρατηγικές, πρακτικές που έχουν πληγώσει στο παρελθόν τον δήμο μας.
Τα προβλήματα είναι πολλά και καθημερινά. Με επικοινωνία, στρατηγική και πολύ δουλειά θα ενωθούμε κάτω από την ανάγκη και το όνειρο για μία Φλώρινα βιώσιμη, λειτουργική και με αισθητική, όπως ταιριάζει στην ιστορία και τη κουλτούρα μας.
Εμείς κι εσείς είμαστε ένα. Είμαστε η Φλώρινα, θέλουμε να γίνουμε  η λύση στο πρόβλημα της καθημερινότητας, το όραμα στα σχέδια της ανάπτυξης.
Είμαστε μαζί σας, θέλουμε να είσαστε μαζί μας, με ενότητα και συνεργασία στον αγώνα που ξεκινάμε και στις μάχες που θα δώσουμε με το παρελθόν, στο παρόν και για το μέλλον μας.
Οι σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 

5 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ..

Ανώνυμος είπε...

Κι από την πίσω πόρτα διασταυρίες και τρισταυρίες από τα γραφεία των δημάρχων, 2 ταχύτητες υποψηφίων

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΑΛΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΛΑΘΟΣ ΚΙ O ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ 5.22 ΤΟ ΣΟΦΟ ΡΗΘΕΝ ''ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ''.ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ!

Δημοσίευση σχολίου