Με διαφορά περίπου 200 ψήφους  έληξε η αναμέτρηση Στάθη Κωνσταντινίδη  -  Γιάννη Βοσκόπουλου για τη δημαρχία Φλώρινας.

Ο δήμος Φλώρινας για μία ακόμα φορά είναι ανακόλουθος στις εξελίξεις.. Ο δήμος Πρεσπών και ο δήμος Αμυνταίου ανέτρεψαν τα δεδομένα τους και ανέδειξαν νέους δημάρχους, η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας έκανε επίσης τη μεγάλη ανατροπή και μόνο ο δήμος Φλώρινας παραμένει στα γνωστά και τα τετριμμένα. Η επανεκλογή του Γιάννη Βοσκόπουλου μπορεί για τον ίδιο να θεωρηθεί νίκη.
Ο δήμος Φλώρινας  όμως έχασε για μία ακόμα φορά μία ευκαιρία.

Φαίνεται πως ο τόπος μας, δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μοίρα του. Είναι ένας καταδικασμένος τόπος να ζει στο σκοτάδι με φόβους, και εξαρτήσεις.

Να τον χαίρεστε λοιπόν τον κ. Βοσκόπουλο για άλλα 5 χρόνια και αφού είστε ικανοποιημένοι από την επιλογή σας, χαίρεσθε και αγαλλιάσθε και υμείς αγαπημένοι μου συμπαριώτες!

Ντόρη Κουτουράτσα






48 comments :

Ανώνυμος είπε...

O ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν.!! Αφού το θες τόσο πολύ.

Ανώνυμος είπε...

XARADROYPOLIS I FLORINA STON KAIADA TELOS

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΥΡΙΑ ΚΡΟΥΑ??????????
ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ??????????

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ 1459 ΑΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 150 ΨΗΦΩΝ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ,ΔΗΛΑΔΗ 75+1 ΦΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΩΣ ΠΟΣΟΣΤΟ %.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ,ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Η ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ,ΜΟΛΙΣ 76/1459=5,2% ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΚΥΡΩΝ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

9.36 Δυστυχώς αγαπητέ 9.36 κανένας δεν είναι ικανός να σας βγάλει από τη δική σας πίστη. Εσείς δεν είστε ικανοί να κάνετε ούτε ένα βήμα μπροστά. Ο Στάθης είναι για εσάς η δικαιολογία στην δική σας ατολμία.

Ανώνυμος είπε...

ολες αυτες που τον ψηφισαν κ υποστηριξαν ας του ζητησουν δουλεια στα μπαρ κ τα πεζοδρομια

Ανώνυμος είπε...

Παμμέγιστη Ντόρη Κουτουράτσα με τόπο διαμονής την Θεσσαλονίκη( όπως γράφεις στο facebook) που έχεις γνώμη για την Φλώρινα, θα ανεβάσεις κανά σχόλιο μου;;; Κλαψ κλαψ

Ανώνυμος είπε...

Πράξη παραφροσύνης και αυτοκτονίας των Φλωρινιωτών. Τα αξιολογικά τους κριτήρια έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη διαστροφή.

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...

11.09 ξέχασα να συμπληρώσω πως τόπος διαμονής μου είναι και το Λονδίνο και η Φλώρινα. Αυτό δεν με δεσμεύει να κάνω κριτική στα της Φλώρινας. Γι αυτό κλάψε τώρα εσύ! Εγώ βλέπεις έχω πολλές επιλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βοσκόπουλος με επιτελείο του τελικά ήταν μόνοι απέναντι σε έναν ορυμαγδό λασπολογίας, εξαγοράς συνειδήσεων και τεράστιων πιέσεων από παντού!!! Μπράβο του που τα κατάφερε, έστω και στο νήμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Με τη συγκεκριμένη επιλογή οι Φλωρινιώτες απέδειξαν ότι επιβραβεύουν τα πρόσωπα εκείνα που έχουν γίνει λόγω των ποικίλων "κατορθωμάτων" τους βούκινο και έχουν ευτελίσει με τη συμπεριφορά τους το δημαρχιακό αξίωμα.
Το φαινόμενο μάλλον είναι γενικότερο (βλέπε περίπτωση δημοτικών εκλογών Βόλου), αποκαλυπτικό της γενικότερης ποιοτικής καθίζησης της νεοελληνικής κοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

Τα αποτελέσματα δείχνουν σαφώς πως ο ένας κέρδισε λόγω "εξυπηρετήσεων" και ο άλλος έχασε λόγω υπογραφών (όπως και να έχει καλώς ή κακώς ναι δεν μπορείς να λες σε όλα). Δεν πειράζει, έτσι είναι αυτά. Δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι απο το αποτέλεσμα. Τουλάχιστονόμως διεκδικούμε δωρεάν ρεύμα... Θα μου πεις με Στάθη τι θα διεκδικούσαμε, δωρεάν σπίτια? Η εικόνα του Δήμου Φλώρινας (για την εικόνα του νομού θα το συζητήσουμε αλλου... Η Δυτική Μακεδονία γενικά εκτός λίγων, κοιμάται ύπνο βαθύ) είναι πλέον συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Προσωπικά θα στείλω πίσω τα δικαιώματά μου απο εκεί που τα έφερα , ώστε να αποφύγω ανάλογους ανούσιους προβληματισμούς στο μέλλον και φυσικά χωρίς λόγο πνευματική κούραση. Στην ταινία I am Legend (Will Smith) ο πρωταγωνιστής βλέποντας πως είναι αδύνατον να πείσει τους αντιπάλους πως μπορεί να τους σώσει (θεραπεύσει) παίρνει μια χειροβομίδα και ανατινάζεται μαζί τους ώστε να προστατεύσει τους τελευταίους υγιείς επιζώντες μην έχοντας τρόπο διαφυγής. Όταν λοιπόν δεν μπορείς να πείσεις τον απέναντί σου περί του κατά την άποψή σου σωστού ή του κατα γενική ομολογία σωστού και όντας πλέον ανούσιο να προσπαθείς απλά εγκαταλείπεις. Στην περίπτωση Γιάννη, η χειροβομίδα είναι ο ίδιος και για να σώσει τους δικούς του... ανατινάζεται μαζί με τους "αντιγνωμούντες". Παραδόξως όμως σώζεται. Αθάνατος Δήμαρχε. Ειλικρινά συγχαρητήρια (χωρίς ειρωνία). Αυτό που έκανες συμβαίνει μόνο σε συνειδητοποιημένα διεφθαρμένες κοινωνίες, όπου η κατά κοινή ομολογία αμφιβόλου ηθικής κυβέρνηση εκλέγεται ξανά και ξανά πανηγυρικά με το σύνθημα "πήραμε λαϊκή εντολή", την ίδια στιγμή που ο μισός λαός ζει σε άθλιες συν΄θηκες ενώ ο υπόλοιπος μισός είτε σε παραλλήρημα ψευδαισθήσεων, είτε σε καθεστώς "παράδοξου" πλουτισμού. Νέα εποχή λοιπόν. Καλημέρα Φλώρινα. Καλά στέφανα.

Ανώνυμος είπε...

Οι λωτοφάγοι Φλωρινιώτες έκαναν πάλι το...θαύμα τους! Το λογαριασμό όμως τον πληρώνουν άλλοι...

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΚΑΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ........ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ (ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ) ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ........ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι στη Νόβα Ζόρα άνοιξαν σαμπάνιες μόλις οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα;

Ανώνυμος είπε...

Όπως και να είναι με τόσα άκυρα και με τέτοια ελάχιστη διαφορά ο Κωνσταντινίδης δεν έχει να χάσει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα εάν κάνει ένσταση και ζητήσει επανακαταμέτρηση των ακύρων,αντιθέτως ο Βοσκόπουλος θα είναι στην πρίζα και θα κινδυνεύει να τα χάσει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΛΑ!

Ιωάννα Γιούρση είπε...

Αγαπημένη μου Ντόρη, αν ήμουν στη θέση σου δε θα ενέκρινα για δημοσίευση ανώνυμα σχόλια, για να μάθουμε επιτέλους στη Φλώρινα να έχουμε την ευθύνη των όσων λέμε και πράττουμε! Πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Το πλέον "χαριτωμένο" είναι αυτό που "υπόσχεται" ο κύριος αυτός που οι Φλωρινιώτες (μια θλιβερή μειοψηφία για να κυριολεκτούμε) τον επανεξέλεξαν δήμαρχο: "θα ανεβάσουμε ψηλά τη Φλώρινα". Αλλ "ω αγαθέ", που έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι! Ο άνθρωπος που με την εν γένει πολιτεία του καταβίβασε τη Φλώρινα στα τάρταρα, αυτός θα την ανυψώσει κι όλας;
Αλλά αυτά είναι "ψιλά γράμματα" για το πόπολο!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Ντόρη πολίτη του κόσμου!!!! Κλαψ κλαψ κλαψ!!!!! Για να κάνεις κάπου κριτική στον τόπο μας, θα πρέπει να ζεις εδώ!!! Από μακριά όλοι τους έξυπνους τους κάνετε. Αλλά όταν έρχεσαι για μια βδομάδα, εδώ έτσι είναι. Κάτσε τώρα σαν την μικρή ελένη που κάθεται και κλαίει γιατί δεν ψήφισαν τους σπόνσορες της. Κάποτε έγραφες ωραία άρθρα, έξυπνα!!! Πλέον κούρασες, ίσως αν ζούσες στην Φλώρινα και όχι στο Λονδίνο ή στην Θεσσαλονίκη θα το άκουγες.

Ανώνυμος είπε...

πρέπει άμεσα να λειτουργήσει η Ποινική Δικαιοσύνη...δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε στο πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για τις ατασθαλίες που διέπραξε ο κ. Βοσκόπουλος κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Νομάρχης (αλλά και Δήμαρχος)

Ανώνυμος είπε...

ναι κ σαμπανιες ανοιξαμε στην nova zora κ κρασια εσυ αντε να ανοιξεις τα ποδια σου κ βουλωνε

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι φιλοι, στη δημοκρατια κυβερνα ο νικητης. Δεν γνωριζω τον κ. Βοσκοπουλο. Εξελεγη Νομαρχης και δυο φορες Δημαρχος. Αυτο λεει πολλα κ. Ντορη.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη η μιση Φλωρινα να βριζει την αλλη μιση.ΣΕΒΑΣΜΟ στο αποτελεσμα και βλεπουμε αν η επιλογη ειναι σωστη η λαθος.Ειμαστε ολοι ισοι στη πολη αυτη και πρεπει να διεκδικησουμε απο σημερα οτι και οι δυο εταξαν.Μπροστα παμε μονο ενωμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε Ντόρη να δημοσιεύεις ανώνυμα σχόλια και κόψε μόνο τα υβριστικά.
Η ανωνυμία δεν εναντιώνεται, κατ ανάγκη, στην υπευθυνότητα, ούτε η επωνυμία ταυτίζεται πάντοτε μαζί της.
Επίσης συνέχισε να προβαίνεις σε αποκαλύψεις όπως αυτές με τις απ ευθείας αναθέσεις προκειμένου να διαφανεί πανηγυρικά το μέγεθος της ανωριμότητας , για να μη χρησιμοποιήσουμε βαρύτερη έκφραση, των Φλωρινιωτών που ψήφισαν Βοσκόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Προς 9:39: 'αλλο σεβασμός στο αποτέλεσμα και άλλο κριτική στους επιεικώς ανεύθυνους ψηφοφόρους που με την επιλογή τους οδήγησαν στο θλιβερό αυτό αποτέλεσμα. Κανείς δεν αμφισβήτησε το αποτέλεσμα. Αμφισβητούμε όμως και κρίνουμε με οξύτητα τα κριτήρια των ψηφοφόρων. ΄΄Εχουμε το αναφαίρετο αυτό δημοκρατικό δικαίωμα.Δεν μπορεί να επιβραβεύονται αυτοί που με τη συμπεροφορά τους έχουν υποβαθμίσει το κύρος της πόλης μας όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν και να σιωπούμε. Στο κάτω-κάτω όλοι θα "λουστούμε", και οι μη ψηφίσαντες το συγκεκριμένο κύριο για δήμαρχο, τις επιλογές κάποιων Φλωρινιωτών.
Θα φιμώσουμε δηλαδή και την κριτική επειδή θίγονται κάποιοι ή θα τους θωπεύουμε τα παθάκια τους;

Ανώνυμος είπε...

Κα Κουτουράτσα εμφανίζεστε άκρως αρνητική για τον κ. Βοσκόπουλο γιατί άραγε; Μπορείτε να μας το εξηγήσετε

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...


O Γιάννης Βοσκόπουλος μου είναι εντελώς αδιάφορος. Η πολιτική του Γιάννη Βοσκόπουλου είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Σε σημείο μάλιστα να έχει κινήσει και το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης. Κατάλαβες τώρα 12.22 ή θα εξακολουθείς να κάνεις πως δε καταλαβαίνεις ;

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά πολύ καλό κ αντιπροσωπευτικό σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Ιωάννα Γιούρση, ως σχολιαστής αντιλαμβάνομαι τι ευθέως εννοείς ΑΛΛΑ. Ως δημόσιο πρόσωπο, όπως κάθε πολιτικός, οι κινήσεις του , οι επιλογές του και τα λόγια του δύνανται να υφίστανται κριτική αλλά και σε περίπτωση εγκλημάτων δημοσίευση φυσικά για την προστασία του κοινού καλού. Για το κοινό συμφέρον. Ο πολίτης λοιπόν έχει δικαίωμα κριτικής. Ως εκεί. Απο εκεί και πέρα αυτό που έχω ακούσει εγώ ή μου έχουν πει, πράγματι όταν πρόκειται για εγκληματική πράξη που αφορά συγκεκριμένο0 πρόσωπο (και ειδικά Δήμαρχο στην περίπτωσή μας) είναι γεγονός πως η δημοσίευση του σε ένα μπλογκ αντιστοιχεί σαν την αναφορά του σε δημόσιο χώρο (πλατεία, μπαρ, καφενείο κλπ). Στη ζωή μου και απο τη δουλειά μου έμαθα το εξής:1) αυτοί που προσέχουν περισσότερο είναι και αυτοί που έχουν "ύποπτο ή λερωμένο" παρασκήνιο 2) Συνήθως ο δράστης θα κινηθεί νομικά κατά του θύματος για λόγους παραπλάνησης της δικαιοσύνης που είναι... επιεικώς τυφλή. Τώρα, θεωρητικά σε όλες τις περιπτώσεις που έχουν υποβάλει σχόλια υβριστικά ή "συκοφαντικά" το θύμα είναι ο κατά του οποίου τα σχόλια. Πρακτικά πρόκειται για αντιδράσεις αγανάκτησης που ψάχνουν να βρουν το στόχο τους αλλά και το δρόμο τους προς τη δημοσιότητα. Τι πιο εύκολο απο το να προβείς απλά σε μια καταγγελία στις αρμόδιες αρχές? Εδώ είναι η φάκα Ιωάννα. Το γεγονός πως στη χώρα που ζούμε το να βρεις το δίκιο σου μέσω της δικαιοσύνης μεταφράζεται σε κάμποσες χιλιάδες ευρώ, καθιστά αδύνατο για τον μέσο Έλληνα το να προσφύγει στη δικαιοσύνη ειδικά όταν βάλλει κατά ενός ανθρώπου του οποίου τα οικονομικά, ε, δεν είναι και αυτά του μέσου Έλληνα, αντιθέτως είναι κάτι τι παραπάνω και όπως και να'χει ΜΠΟΡΕΙ να σηκώσει "στις τσέπες του" το βάρος μιας δικαστικής μάχης. Σε αυτό οφείλεται το γεγονός πως οι Έλληνες ΔΕΝ μπορούν να ακολουθήσουν άλλο δρόμο απο αυτόν της ανώνυμης καταγγελίας. Γιατί έχουν μάθει να φοβούνται. Μη γελιόμαστε, εγκλωβισμένοι σε όποια αλήθεια επιβάλεται είμαστε. Πέρα απο αυτά όμως, έχεις δίκιο.:)
ΑΝώνυμος.

26 Μαΐου 2014 - 9:53 μ.μ.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

6.07 ποιός είσαι εσύ που θα μου υποδείξεις αν θα πρέπει να κάνω κριτική ή όχι; Τουλάχιστον αναγνώρισέ μου το γεγονός ότι έχω άποψη! Βλεπεις τα δικά μου ματάκια έχουν ανοίξει με αυτά που μπορώ να βλέπω και να συζητώ εκτός Φλώρινας. Σε πληροφορώ πως ο τόπος μας είναι 50 χρόνια πίσω. Η κλάψα λοιπόν δεν ταιριάζει σε μένα, όπως κατάλαβες, αν κατάλαβες!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεις τη διαφορά Βοσκόπουλου - Κωνσταντινίδη, είναι ακριβώς το Ουράνιο Τόξο. Ψήφισαν για τις ευρωεκλογές και ρίξανε και από ένα ψηφάκι στον Βοσκό. Και το παραδέχονται πως άνοιξαν και σαμπάνιες.

Ανώνυμος είπε...

αλλαξε πολη τωρα μορη καργα ντορη

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι ποια ήταν η εναλλακτική λύση? όλο αυτό το συνονθύλευμα ατόμων που μέχρι πρότινος δεν λέγαν ούτε καλημέρα μεταξύ τους και που από κάθε βήμα καταφέρονταν με το χειρότερο τρόπο για τον Βουλευτή Φλώρινας? των πολλάκις αποτυχημένων σε εκλογικές αναμετρήσεις, των εκδιωγμένων απ τον Βοσκόπουλο, των επίδοξων βουλευτών κομμάτων που κατάφεραν να συγκεντρώσουν 600 σταυρούς, των χρυσαυγητών και χουντικών που εδώ και ένα μήνα εκβίασαν, τρομοκράτησαν και απείλησαν κόσμο με απολύσεις και όλοι αυτοί υπό την ηγεσία του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, του βουλευτού που δεν έχει κάνει το παραμικρό για τον τόπο του, που είναι τόσα χρόνια ωσεί παρών στη Βουλή, που 'έχοντας "καβατζώσει" το βουλευτιλίκι για άλλα δύο χρόνια κυνήγησε και το Δημαρχiλικι για να μην αναγκαστεί να επιστρέψει στη δουλειά του και στους μισθούς που αυτός ψήφισε στη Βουλή!!! ΟΧΙ κύριοι, με τσαμπουκά, απειλές, τρομοκρατία και εκβιασμούς εκλογές δεν κερδίζονται!!!! Ευτυχώς οι μισοί και λίγο παραπάνω Φλωρινιώτες δεν έχουμε κάνει λοβοτομή!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Ευτηχως να λετε εσεις τα προβατα του βοσκου που ο μητροπολιτης εδωσε καθαρη στηριξη στον αρχηγος σας για να ξαναβγει γιατι ταχα μου η εκκλησια σφυριζει αδιαφορα στις πολιτικες εξελιξεις,@@@@@@@ με τα μαυρα.

27 Μαΐου 2014 - 2:02 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη αλλά η ΔΙΑΦΟΡΑ είναι 238 ψήφοι.!

Ανώνυμος είπε...

KAI AYTO 2.42 ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ; ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΟΛΓΑΡΑ. ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑ . ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μεταξυ δυο χειροτερων υποψηφιων βγηκε ο λιγοτερο χαλιας

Ανώνυμος είπε...

2:02: τα όσα ισχυρίζεσαι για το μητροπολίτη και τη στάση του αποτελούν σοβαρές καταγγελίες.
Και άλλοτε γράφτηκαν παρόμοια. Καλό θα είναι να τα τεκμηριώσεις με ακράδαντα στοχεία και αδιάσειστα ντοκουμέντα ούτως ώστε να εξαγάγουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Υ.Γ. Ο μητροπολίτης δεν εκφράζει από μόνος του την τοπική Εκκλησία. Εκκλησία=κλήρος και λαός.Ειλικρινά λυπούμαστε για την εμπλοκή του ονόματος του μητροπολίτη στην εκλογή δημάρχου. Επίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στν πραγματικότητα. Πάντως οι κληρικοί,ιδίως οι μεγαλόσχημοι, οφειλουν να ειναι προσεκτικοί όταν μιλουν για τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς άρχοντες,τους οποίους μάλλον πρέπει να ελέγχουν κι όχι να εξαίρουν τα αυτονόητα όπως π.χ. την παραμονή τους μέχρι τέλους στην πασχαλιάτκη λειτουργία. Είναι φανερό και σε εκ γενετής τυφλό ότι καποιοι πολιτικοι και δημοτικοί άρχοντες χησιμοποιούν την Εκκλησία για να αντλήσουν προσωπικά και πολιτικά οφέλη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 1.24 ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ,ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ''Όπως εσείς τα αρχίσατε, ευχόμαστε και να τα τελειώσετε.''.ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κρουά-κρουά ο επανεκλεγείς δήμαρχος απηύθυνε ευχαριστήριο μήνυμα σ αυτούς που τον ψήφισαν. Μάλλον θα το διάβασες σε άλλες ιστοσελίδες. Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως ο δήμαρχος θα ήταν ειλικρινέστερος εάν απηύθυνε το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα:
"Σας ευχαριστώ, λωτοφάγοι Φλωρινιώτες, που "λησμονήσατε" την υπόθεση "Ζέτα", τις απ ευθείας αναθέσεις για τις οποίες βοά το διαδίκτυο, τον όγκο των αρνητικών δημοσιευμάτων που αφορούν στο πρόσωπό μου και που αν ήταν άλλος στη θέση μου θα παρακαλούσε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, την υποστήριξη της Νόβα-Ζόρα στο πρόσωπό μου και άλλα πολλά. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους "δεξιούς-εθνικόφρονες", που κατά τα άλλα κόπτονται για το εθνικό θέμα, που παρόλο που με στήριξε η Νόβα-Ζόρα όταν η δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της, αυτοί με τίμησαν με την ψήφο τους επιβραβεύοντας τη συγκεκριμένη στήριξη."

Ανώνυμος είπε...

2.13 άλλοι ψαρεύουν σε θολά νερά....κάποιοι του σύριζα που συνομιλούσαν προεκλογικα στο εκλογικό κέντρο του Βοσκόπουλου με ..."δημοσιογράφους" του ..κάποιοι που βγαίναν φωτογραφίες στο κτήριο της νομαρχίας κατά την έλευση του Τσίπρα στην Φλώρινα..κάποιοι που έχουν το ίδιο επάγγελμα με τον Βοσκόπουλο από την Μελίτη και είχαν φτιάξει συνδιασμο του τσίπρα στην Φλώρινα ..ψάξε και κάποιο συγγενικό πρόσωπο του Βοσκόπουλου με το όνομα Παύλος ....οπότε όταν μιλάς για εθνικόφρονες να θυμάσαι ..παρε ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ....αλλού αυτά να τα πουλάς ..αλλα στους ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΡΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝ-ΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ/......

Ανώνυμος είπε...

9:35: τους συριζαίους φιλο-αυτονομιστές τους ξέρουμε καλά. Επιτρέπεται όμως κάποιοι που δε συμφωνούν με την ηλίθια προπαγάνδα των Σκοπιανών να κάνουν επιεικώς γαργάρα το γεγονός ότι η γνωστή φιλοσκοπιανή φυλλάδα στήριξε το Βοσκόπουλο με σκανδαλώδη δημοσιεύματα και μολονότι ο τελευταίος προκλήθηκε να πάρει θέση δεν το έκανε;
Τσούζει η αλήθεια και τσιγαρίζει εκείνους που γνώριζαν τη στήριξη της Νόβα-Ζόρα στο Βοσκόπουλο και εν τούτοις τον ψήφισαν; Άσε λοιπόν τα κουβαδάκια για την παραλία στην οποία θα κάνεις διακοπές το καλοκαίρι!
υ.γ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ Η ΝΟΒΑ-ΖΟΡΑ; Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΟΙΦΘΗΣΕΤΑΙ (ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ...)!

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώνοντας τον αγαπητό 12.40 ποιός μπορεί να ξεχάσει τη στήριξη που παρείχε απροκάλυπτα το δεξί χέρι του Σεβασμιότατου παλαιότερα στη ΄΄θεούσα'' φωτογραφηθείσα προεκλογικώς με το σταυρό στο στήθος και νυν στον ''ξάδελφο''?Ως δια μαγείας αμφότεροι νυν στον ίδιο συνδυασμό?Για το ποιόν του ηγήτωρ του συνδυασμού τα γνωρίζουν και οι πέτρες...

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΡΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ (ΑΘΕΛΑ) ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟ? ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΕΤΑΚΙΩΝ?
ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑ ΑΥΤΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕ?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ (ΖΕΤΑΚΙΑ)

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

6.18 και πριν 4 χρόνια η παράταξη Βοσκόπουλου είχε επικαλεσθεί τον όρο αρνητική διαφήμιση, και πως του είχε κάνει πολύ καλό. Αν είναι δυνατόν τα όσα έχουμε γράψει και θα συνεχίζουμε να γράφουμε για τον Βοσκόπουλο και τα Ζετάκια μπορεί να θεωρηθούν διαφήμιση αρνητική. Συνεχίζουν να το επικαλούνται, απλά για να μη γράφω. Επειδή γνωρίζω πολύ καλά από διαφήμιση θα συνεχίσω να γράφω και ας λένε πως τους διαφημίζω. Τα επικοινωνιακά τους παιχνιδάκια είναι μόνο για αφελείς.

Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα . Χ.Α . και Βοσκόπουλο. Ο Βοσκόπουλος θα φτάσει στο δικαστήριο.Δεν τον έχει καταγγείλει κανένας άδικα,

Τώρα γιατί βγήκαν τα Ζετάκια; όλη η πολιτική Βοσκόπουλου βασίζεται σε πελατειακές σχέσεις. Αυτή είναι η σχέση με τους ψηφοφόρους του! Και στη νομαρχία και στον δήμο. Και αυτή θα συνεχίσει να είναι. Αφού βρίσκονται πρόθυμοι..τα Ζετάκια θα βγαίνουν και θα ξαναβγαίνουν, Ωσπου να αλλάξει νοοτροπία το εκλογικό σώμα ή ένα μεγαλύτερο μέρος αυτού.

S for shit είπε...

Θέλω εδώ και καιρό να ρωτήσω κάτι το οποίο θυμήθηκα τώρα. Αληθεύει η πληροφορία που είχα κάποια στιγμή τα τελευταία δύο χρόνια πως το κτίριο της εκκλησίας απέναντι απο τον Άγιο Παντελεήμονα (Μητρόπολη) ανακαινίσθηκε με δωρεά του Δήμου Φλώρινας? Και αν ναι, ποιό το ύψος του ποσού που δόθηκε? (απλή απορία, μην παρεξηγηθώ. Δεν καταγγέλω, ρωτάω.) Κάτι αντίστοιχο ας πούμε αφορά το παρακάτω δημοσίευμα " Ανάκληση της δωρεάς αυτοκινήτου στη Μητρόπολη, κατόπιν εντολής του υπουργείου Εσωτερικών
Με απόφαση του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Ν.Α. Φλώρινας, στις 23/12/2010, αποφασίστηκε η δωρεάν παραχώρηση ενός αυτοκινήτου μάρκας Mercedes, στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας. Στις 30/12/2010, παραδόθηκε από τον τότε Νομάρχη, σημερινό δήμαρχο Φλώρινας Iωάννη Βοσκόπουλο, στο Μητροπολίτη Θεόκλητο, το εν λόγω αυτοκίνητο.
Όμως, η δωρεά αυτή απαιτούσε και την έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο από τις 02/06/2011 γνωστοποίησε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, πως είναι αδύνατη η παραχώρηση του αυτοκινήτου στη Μητρόπολη.
Έκτοτε, παρατηρήθηκε στασιμότητα στο θέμα. Τελικά, με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής, αποφασίστηκε χθες 26/02/2013, η ανάκληση της δωρεάν παραχώρησης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου." (απο kozan.gr)

Ανώνυμος είπε...

Η ''ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΣΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ''.....ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ......ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΑΝ ΚΑΙΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΥΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ...!

Δημοσίευση σχολίου