Υπάρχουν και νοήμονες Φλωρινιώτες και χαίρομαι που είναι αναγνώστες της κρουά.           Ανώνυμος ο φίλος και ο αναγνώστης μας έστειλε εχθές ένα δημοσίευμα με τίτλο "Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΟΥΓΚΑ, ΓΚΑ ΜΠΟΥΜ, ΜΠΟ" .
Στο εν λόγω δημοσίευμα ο αναγνώστης, ερμηνεύει την σιωπή Βοσκόπουλου, που αυτός πρωτίστως θα έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη για τον εαυτό του, εάν σέβονταν τους δημότες της Φλώρινας.
ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ , ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ !


...Αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο οιοσδήποτε στον οποίο αποδίδονται τέτοιες πράξεις, είναι να αποσυρθεί από τον δημόσιο βίο και όχι να σφυρίζει αδιάφορα σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Ο Γιάννης Βοσκόπουλος δεν έχει τολμήσει να αμφισβητήσει τα αναφερόμενα στο πόρισμα. Ο Γιάννης Βοσκόπουλος σιωπά και συνεχίζει να πολιτεύεται και να κάνει προεκλογικές επισκέψεις, σαν να μην συμβαίνει τίποτε!!!
Ο Γ. Βοσκόπουλος συμπεριφέρεται έτσι από ανάγκη. Δεν τολμάει να πει οτιδήποτε!!! Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει!!! Προσπαθεί να συγκρατήσει ό,τι μπορεί από ψηφοφόρους του και υποψηφίους του, και για να το επιτύχει σιωπά. Διότι εάν μιλήσει, θα εμπλακεί σε διάλογο. Και εάν εμπλακεί σε διάλογο, θα τραβήξει την προσοχή στα συμπεράσματα του πορίσματος. Και τότε οι πρώτοι που θ’ αρχίσουν να λακίζουν και να τον πολεμούν είναι οι πρώην και νυν συνεργάτες του, που αναφέρονται κι’ αυτοί στο πόρισμα, και θ’ αρχίσουν να τα ρίχνουν όλα στον Γ. Βοσκόπουλο, για να σωθούν οι ίδιοι. Διότι, το πόρισμα δεν μιλάει μόνον για τον νομάρχη, μιλάει και για άλλους, πολλούς άλλους γύρω από τον νομάρχη, όπως αντινομάρχες. Μιλάει για την ΑΝΦΛΩ και για στελέχη της. Αν όλοι αυτοί καταλάβουν ότι και γι’ αυτούς χτυπάει η κουδούνα, τότε μπορεί να αρχίσουν σαν τα ποντίκια να πηδούν από το πλοίο που βυθίζεται. Και αν πηδήξουν από το πλοίο τότε ο καπετάνιος και η καπετάνισσα θα μείνουν μόνοι, χωρίς μάρτυρες, και με έναν στρατό τέως φίλων και συνεργατών που θα ωρύονται ότι ο καπετάνιος έφταιγε και τους παρέσυρε σαν μωρές παρθένες, και οι οποίοι ίσως και να ξέρουν και άλλα πολλά που μέχρι σήμερα δεν είναι γνωστά. Γι’ αυτό ο Γ. Βοσκόπουλος κάνει ότι δεν κατάλαβε, για να επιβραδύνει την κατάρρευσή του.
Όσα «ου γκα γκα μπουμ μπουμ» και να πουν τα οποιαδήποτε παπαγαλάκια του Βοσκόπουλου, η κουδούνα χτυπάει!  Όσο και εάν ο Βοσκόπουλος θέλει να δείξει ότι δεν φοβάται τίποτε, η ψυχούλα του το ξέρει.

15 comments :

Ανώνυμος είπε...

MOY AΡΕΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΡΟΥΑ.
ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κυρία του city της Φλώρινας και του Λονδίνου. Μίλα με στοιχεία!!! Όχι με υποθέσεις. Έχεις κουράσει τους αναγνώστες σου

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΒΙΑΖΕΣΑΙ 7.12 ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ, ΕΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ "ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΙ" ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ . ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ .

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια υπομονή λες. Πραγματικά!!! Πλην Ζέτας τίποτα άλλο δεν έχει βγει αληθινό. Επίσης πώς γινεται να βγάζεις κάτι πριν πάει στα δικαστήρια;;; Δικαστές των social media και γενικώς του διαδικτύου;;; Έλεος

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Tι έβγαλα πριν πάει στα δικαστήρια; Για πες μου, 8.39 ; Τι έβγαλα; Ότι μπορεί να δημοσιευθει θα βγεί. Και υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να δημοσιοποιηθούν.

Ανώνυμος είπε...

6.28 ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τις δικές σου χαμένες δίκες γιατί δεν τις βγάζεις;;;; Ό,τι μπορεί να δημοσιοποιηθεί θα βγεί;;; Μερικές φορές κάποια πράματα πρέπει να τα σκέφτεσαι πριν τα βγάλεις, όπως κάνεις και για τον στάθη κλπ κλπ. Γιατί δεν τον κράζεις για τα αιώνια ναι του που κατάστρεψε την Φλώρινα; Όταν κάτι ισχύει να το βγάλεις. Δεν διεκπεραιώνεις απολύτως τίποτα όμως. Θες να γίνεις ο Τριανταφυλλόπουλος της Φλώρινας; Φοβερός στόχος!!!!! Τα πλαστά τιμολόγια της αδερφής του βουλευτή δεν τα έβγαλες. Τις λαμογιές του τέως δημάρχου περάσματος ;;;; Του λιάνη; Συμφωνώ οτι ανήκεις σε κάποιον συγκεκριμένο χώρο, θες να "χτυπάς" συγκεκριμένους, αλλά πρώτα απ'ολα να κοιτάς τα του οίκου σου/σας. ΟΛΟΙ έχουν λερωμένη την φωλιά τους. Είναι ψέματα;;;; Θες να είσαι σωστή;;; Στην φόρα όλα για όλους. Ο Δήμαρχος έχει κάνει λάθη, πολλά. Ο Βουλευτής καταστρέφει με τις αποφάσεις του τον νομό μας και θέλει να βγεί και δήμαρχος;; Αυτός που προώθησε την ψήφος= είσοδος στα stage;;;;; Είσοδος στα μερικής απασχόλησης; Στα 5μηνα δεν ξέρεις πόσους έβαλε χωρίς να έχουν κάρτα ανεργίας; Όλα με δικές του εντολές!! Όλη μέρα βόλτα έκαναν στο γραφείο του. Τα έλεγαν και χαιρόντουσαν. Και τελειώνω με ένα. Ενδείξεις έχεις πολλές. Στοιχεία ελάχιστα.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Φίλε 10.25 μμ , εγώ αθωώθηκα σε όλες τις κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση. Και εξ αιτίας των στοιχείων που προσκόμισα για την αθώωσή μου η εισαγγελεύς κινήθηκε αυτεπάγγελτα εναντίον του Βοσκόπουλου και ιδού τα αποτελέσματα με τους Επιθεωρητές . Αν θέλετε να πιστεύετε πως έχω χαμένες δίκες, παραμυθιάζεστε από μόνοι σας. .Από σένα έναν πληρωμένο κονδυλοφόρο δεν περιμένω να μου πεις αν είμαι σωστή, Γιατί δεν ζητάς και από άλλους δημοσιογράφους να γράψουν για όλα αυτά που λές; Εγώ ασχολήθηκα με τη περίπτωση διαχείρισης δημόσιου χρήματος με τον Βοσκόπουλο και θα ασχοληθώ μέχρι τέλους. Έκαστος στο είδος του. Και όχι με ενδείξεις όπως εσύ. Αλλά πάντα με στοιχεία. Και αποδείξεις που τα λαμβάνουν σοβαρά και οι δικαστές. Πρόσεχε τώρα να μη φας εσύ καμία μήνυση γι αυτά που γράφεις χωρίς στοιχεία, γιατί είναι εύκολο ξέρεις να εντοπιστείς.

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρω κρουά πως θα βγάλεις στοιχεία. Περιμένω με υπομονή όμως. Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα .

Ανώνυμος είπε...

Στον ανώνυμο 9-5-2014 10:25 μμ θέλω να πω τα εξής. Είσαι ή απολύτως βλάξ, τελείως κρετίνος, ή πειναλέος που περιμένεις να σου πετάξουν ένα κοκαλάκι να γλείψεις κι' εσύ, ή και τα δύο (και κρετίνος και πειναλέος). Μεγαλο-λαμόγιο δεν είσαι. Αν ήσουν θα σιωπούσες. Αν θέλεις να καταλάβεις, κατάλαβε. Αν δεν θέλεις, άντε στην τσούφκα σου να γλείφεις κι'άσε μας ήσυχους. Όσο και να πουλήσεις νομιμοφροσύνη, δεν θα σου αναγνωρίσουν τίποτε. Οι ρουφιανο-κλέφτες ξέρουν μόνον να αρπάζουν όχι και να δίνουν. Ηλίθιε γλείφτη.

Ανώνυμος είπε...

Κρουά, που είναι οι άλλοι ντεμέκ δημοσιογράφοι; Κανείς δεν μιλάει για τον Βοσκό. Ακόμη να καταλάβουν τι είπε ο Στρατάκης; ( Κι'αυτός ο Στρατάκης δεν παίζεται! Άραγε καταλαβαίνει ο ίδιος τι λέει; Είναι δυνατόν ....!) Ή περιμένουν να τους ρίξουν κανένα κοκκαλάκι να γλύψουν λόγω εκλογών; Πάντοτε ήταν παλλακίδες τις εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΕΣ ΚΡΟΥΑ ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

τι θέμα θα θέλατε να πιάσω;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Τελικά θέλετε να πιάσω άλλο θέμα ή να αφήσω τον Βοσκόπουλο στην ησυχία του; Διαλέξτε και πέσ τε μου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΡΥΘΜΟΎΣ ΧΕΛΏΝΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΉΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΆΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΝ...

Δημοσίευση σχολίου