Με κάθε επιφύλαξη φίλοι αναγνώστες, προσπαθήσαμε να αξιολογήσουμε τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας για τη σταυροδοσία του συνδυασμού Βοσκόπουλου. Τα αποτελέσματα που έφθασαν στην εφημερίδα μας  δεν είναι ολοκληρωμένα, αλλά η εικόνα που δίνουν είναι σαφής και δεν νομίζουμε πως θα υπάρχουν σοβαρές αποκλίσεις. Για να μη μας διαψεύσουν οι αριθμοί, και πάντα  με τα δεδομένα που έχουμε), σε περίπτωση που κερδίσει ο Ι.Βοσκόπουλος την δεύτερη Κυριακή, τότε θα λάβει συνολικά 20 έδρες και θα εκλεγούν οι εξής:

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ έδρες 2:
1.       ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
2.       ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΑΒΒΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΛΙΤΗΣ έδρες 2:
1.       ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
2.       ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ έδρες 2:
1.       ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2.       ΜΑΒΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ έδρες 14:
1.       ΜΟΥΣΙΟΥ ΜΥΛΩΝΑ ΟΛΓΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
2.       ΣΙΠΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3.       ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ (ΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4.       ΤΣΟΡΜΠΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (ΑΚΗΣ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
5.       ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΤΕΟ) του ΣΥΜΕΩΝ
6.       ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΘΕΟΦΙΛΟΥ
7.       ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
8.       ΣΕΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
9.       ΖΑΕΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
10.   ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΤΡΑΪΑΝΟΥ
11.   ΓΑΪΓΑΝΗ ΤΙΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
12.   ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
13.   ΟΥΛΙΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
14.   ΛΕΖΠΟΥΡΙΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΛΕΟΥΣΑ (ΛΟΥΣΗ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Αντίθετα αν χάσει ο Γ.Βοσκόπουλος την δεύτερη Κυριακή, τότε θα λάβει συνολικά 10 έδρες και θα εκλεγούν οι εξής:

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ έδρες 2:
1.       ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
2.       ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΑΒΒΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΛΙΤΗΣ έδρες 3:
1.       ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
2.       ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3.       ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ έδρες 2:
1.       ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2.       ΜΑΒΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ έδρες 3:
1.       ΜΟΥΣΙΟΥ ΜΥΛΩΝΑ ΟΛΓΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
2.       ΣΙΠΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3.       ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ (ΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ανάλογα με το που θα επιλέξει να πάρει την έδρα που θα δικαιούται ο ίδιος ο Ι.Βοσκόπουλος (εφόσον δεν παραιτηθεί), κάποιος εκ των τελευταίων κάθε εκλογικής περιφέρειας (Αλεξιάδης, Τσακμάκης, Μαβίδης, Καραγκιοζίδηςθα χάσει την έδρα του και δεν θα εκλεγεί.


Επιπλέον, παρατηρούμε ότι ο Π.Τσακμάκης, λόγω της ιδιομορφίας του συστήματος κατανομής των εδρών, μπορεί να εκλεγεί μόνο στην περίπτωση που χάσει την δεύτερη Κυριακή ο Ι.Βοσκόπουλος γιατί τότε και μόνο τότε λαμβάνει 3 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Μελίτης.

Και τώρα, κοιμηθείτε ήσυχοι! 


15 comments :

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη αν ξαναβγεί ο Βοσκός θα έχουμε ακριβώς τους ΙΔΙΟΥΣ αντιδημάρχους για αλλα 5 χρόνια; Και η ΖΕΤΑ θα εξακολουθήσει να ειναι στην ΑΝΦΛΩ με τον ΙΔΙΟ παχυλό μισθό για αλλα 5 χρονια;
ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....

Ανώνυμος είπε...

Ελεος βρε παιδια.Φτανει με τους υποτακτικους αντιδημαρχους, μας κουρασαν

Ανώνυμος είπε...

Δεν επιλέγει που θα πάρει έδρα ο Βοσκόπουλος αν δεν εκλεγεί δήμαρχος.

"ο υποψήφιος δήμαρχος λαμβάνει την έδρα της εκλογικής περιφέρειας, όπου ο συνδυασμός έλαβε τις περισσότερες έδρες. Σε περίπτωση ίσου αριθμού εδρών σε περισσότερες περιφέρειες, τότε λαμβάνει την έδρα αυτής στην οποία ο συνδυασμός έλαβε τις περισσότερες ψήφους. Σε περίπτωση όπου σε περισσότερες περιφέρειες ο συνδυασμός έλαβε ίσο αριθμό ψήφων, διενεργείται κλήρωση."
((άρθρο 38 νόμου 3852/2010 ΦΕΚ τεύχος Α 87 Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης))

Στην περίπτωση μας δηλαδή θα πάρει ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ την έδρα της Φλώρινας, όπου έλαβε την πρώτη Κυριακή 3.003 ψήφους ενώ στην Μελίτη έλαβε 2.590 (εφόσον όπως γράφεις σε αυτές τις δύο εκλέγει από 3).
Δηλαδή αν τρέξει ο Ακης ο Καραγκιοζίδης να πάρει περισσότερες ψήφους ο Βοσκόπουλος στην Φλώρινα από ότι στην Μελίτη, θα χάσει την εκλογή του !!!! Το ακριβώς αντίστροφο στην Μελίτη για τον Τσακμάκη.
Το όλον γίνεται ακόμα πιο αστείο αν συνυπολογίσουμε πως στην Μελίτη παίζουν οι 800 ορφανές ψήφοι του Γκέκτση, σε μεγάλο βαθμό προσωπικές/τοπικιστικές.

Ανώνυμος είπε...

Άκυρο το προηγούμενο σχόλιο.
Η κατανομή των εδρών γίνεται μα βάση τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, οπότε αν δεν εκλεγεί ο Βοσκόπουλος παίρνει την έδρα του Καραγκιοζίδη στην Φλώρινα, όπου πήρε τις περισσότερες ψήφους.

Ανώνυμος είπε...

telika oi ellhnes den einai gia dhmokratia den kseroyn na psifizoyn to kalo toys kai ths xvras

Ανώνυμος είπε...

ειστε/ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
αποχή και ρουσφετακια βγάζουν δήμαρχο τον Γ.Βοσκόπουλο.
μετά γκρίνια και κλαμα...το αποτέλεσμα όμως παραμένει ενα...τι κρίμα...Βοσκοπουλος δημαρχος.

εργακια σε φιλαρακια και "φιλαράκια" του...
2μηνα και 5μηνα σε καημένους επαίτες ανεργους φανατισμενους Φλωρινιωτες...
ω! για κλάματα είμαστε...

και μην ξεχνάτε!!!!!!! ΨΗΦΟ στην Ν.Δ. είτε με τον έναν είτε με τον άλλον...
ουτε και οι παράλλοι αξίζουν!
αλλά...αν στην Φλωρινα μπορούσαμε να βγάλουμε τον πιο λιγδιάρη θα το κάναμε!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλη Κρουα θα μπορούσες μήπως να μας ενημερώσεις τι γίνεται και στους τοπικούς συμβούλους από το συνδυασμό του κυρίου Βοσκόπουλου; Ποιος ή ποια θα είναι πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας σε περίπτωση που εκλεγεί ο κύριος Βοσκόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ. ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΣΥ ΝΤΟΡΗ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ! ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΥΣΚΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ) ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 1000%. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΠΑΡΕΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ, ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ 1000%.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ: ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΥΓΕΣ, ΦΙΑΝΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 20ΕΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ . ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΠΑΤΡΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΖΕΤΑΣ.
Α ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΟ ΘΑΧΟΜΕ 619 ΨΗΦΩΝ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 2 ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσακμακης εχει χάψει το παραμύθι του βοσκού οτι αν τρέξει τωρα θα βγει οχι μονο αυτος αλλα και ο επόμενος! Τον βλέπω να τρέχει μόνος του και να βγαίνει τελευταίος. Σύμβουλος πάντως με νικητή τον βοσκό δεν βγαίνει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑΥΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΤΣΟΥΣΚΑ.
ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΜΟΝΟ 250 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ.
ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.
ΝΤΟΡΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Πάλι γλαστράδικο ..προβεβλημένες .ΑΡΧΙΔΕΕΣ ..ΜΑΝΩΛΙΕΣ ..ΠΙΠΕΡΙΕΣ...ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ... καταλάβαμε...ΔΕΝ Γ@@@@στε όλοι σας ..και θα Γ@@@@@@ στις επόμενες ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....Η γαλάζια διάλυση σας είναι πρό των πυλών....και τότε θα έρθει η ώρα να σας Γ@@@@@ΜΕ ανελέητα αλύπητα και ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ...Μοιραστήτε τώρα τις πολυθρόνες Μετά την Απόφαση του Δικαστηρίου Βοσκόπουλε θα κάθεστε σε παλούκια ορθια και θα τρέχετε πανικόβλητοι....όσο για τους εκλεκτούς σου που εδώ η Ντόρις μοιράζει αντιδημαρχιλίκια σου εγγυώμαι θα είναι οι ΠΡΩΤΟΙ που θα σε εγκαταλήψουν για να μην βρεθούν μπλεγμένοι με τις διάφορες "KAΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ" που έχετε κατά καιρούς κάνει μη σεβόμενοι χρήμα και καταχραζόμενοι της εξουσιας που σας δόθηκε Μάλιστα εαν εσύ αν δεν αποδράσεις νύχτα στα Μπίτολα έχεις τότε πολλές πιθανότητες να σε εκλέξουν ΔΗΜΑΡΧΟ στο ΔΗΜΟ Διαβατών ή στου Κορυδαλλέως..Δεν αργεί η ώρα που θα ακολουθήσετε ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ πορεια κύριε Βοσκόπουλε και σία ....Μέχρι τότε ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ μοιραστήτε τα ζαρζαβατικά που σας ψηφίσαν ..ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΩΡΑ της Ν Ε Μ Ε Σ Ε Ω Σ και της ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ όλων σας ....ΜΕ ΠΡΩΤΟ και καλύτερο ΣΤΗΝ ΄ΛΙΣΤΑ ΕΣΕΝΑ..Είτε εκλεγείτε ή δεν έκλεχθήτε η μοίρα σας είναι προδιαγεγγραμένη και μάλιστα δεν θα σας υπολογίζει ΟΛΟΥΣ σας ούτε ο τελευταίος κλητήρας του πιο ασήμαντου υπουργείου στην Αθήνα.Ηδη σας έχουν πάρει είδηση τι είστε και θα το δείτε μετά τις εκλογές.....Βοσκόπουλε το εάν εσένα ή τον Στάθη σας ψηφίσουν αυτό δεν διαγράφει απολύτως τίποτα στα όσα σας περιμένουν ....ΕΙΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ...ΣΥΝ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ Δ ΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΑΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ....ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ..

22 Μαΐου 2014 - 7:34 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 18 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΦΕΥ ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΙΣΩΣ

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...

ΟΧΙ φίλε μου δεν θα σου κάνω τη χάρη να δημοσιεύσω το σχόλιό σου. Αφού θεωρείς το επίπεδό μας ευτελές και ποταπό να πας να διαβάζεις άλλα blogs και εκεί να δίνεις μαθήμτα δημοσιογραφίας και να κάνεις τα σχόλιά σου! Θα βρεις ανταπόκριση!

Ανώνυμος είπε...

Κρουα είσαι σε όλα τα ονόματα και στην κατανομή των εδρών ολόσωστη με μία μόνο διαφορά. Ο ΜΑΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ 60 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΣ. Ο Βοσκόπουλος ο έκρυβε και διέρευσε πειραγμένα αποτελέσματα ώστε να συνεχίσει να τρέχει ο Μαβίδης....

Δημοσίευση σχολίου