10:55 μ.μ.

ΨΗΦΙΣΕ ΑΛΙ ΜΠΑΜΠΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



9 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ 400

Ανώνυμος είπε...

Το Ελληνικό κράτος έγινε από αρματωλούς και κλέφτες φύγαν οι αρματωλοί και μείναν οι κλέφτες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. 200 Ο ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ 200 Ο ΑΛΛΟΣ ............. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΣΟΛΩΝ.
Ω ΣΟΟΟΛΩΝ ΣΟΛΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

Πανδώρα τι έκανες σήμερα με τον γραμματέα του στάθη στο εκλογικό του κέντρο;; Κανονικά θα έπρεπε να είσαι αντικειμενική,αλλιώς πες ξεκάθαρα οτι στηρίζεις ό,τι είναι απέναντι στον βοσκόπουλο.

ΠΑΝΔΩΡΑ ΚΡΟΥΑ είπε...

6.47 Πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τον Βοσκόπουλο, για να μου λές ότι επιλέγω όποιον είναι απέναντί του. Για το τι κάνω και με ποιόν μιλάω φυσικά δεν θα σου δώσω λογαριασμό!

Ανώνυμος είπε...

Θα δώσεις λογαριασμό σε όλη την Φλώρινα για όσα λες. Αν θες να είσαι αντικειμενική θα παίζεις δίκαια με όλους. Όχι μόνο σε όσους σε συμφέρουν

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Δεν κατάλαβα. Έχουμε και απειλές; 12.13; Αυτά που λέω ο Βοσκόπουλος τα έχει υπογράψει και τα έχει δημοσιεύσει. Τώρα αν δεν ξέρει τι κάνει και τον βοηθήσαμε να δει πόσα έργα έδωσε και που, τουλάχιστον πρέπει να μας έχει υποχρέωση που του..ανοίξαμε τα μάτια!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι σημασία έχουν όλα αυτά..... απογοητευμένος, θα το ΞΑΝΑΠΩ. Πάνω απο τους μισούς Φλωρινιώτες, είσαστε πανάξιοι της μοίρας σας. ΑΝ ξαναπετύχω Φλωρινιώτη σε συζήτηση να μου παραπονιέται θα του τρίψω στη μούρη το ψηφοδέλτιο του Βοσκόπουλο. Ξεφτίλες..... Σας νοιάζει μόνο το βόλεμα και η καλοπέραση του κώλου σας και της οικογένειάς σας (απο την καλοπέραση του κώλου η κρουά θα καταλάβει ποιός ανώνυμος είμαι....). Όποιον κι αν στηρίζει η κρουά, όποια κι αν είναι στην ψυχή (που δεν μας αφορά σε καμία περίπτωση) σας κοπανάει σκαμπίλια αλήθειας και δεν ξυπνάτε ο ίδιος ο Χριστός να κατέβει επι γης. Έχετε ανύπαρκτη κριτική ικανότητα, η λέξη "χωριάτης" δεν σας αρμόζει σε καμία περίπτωση μιας και ο χωριάτης έχει και μια πονηριά, μια καθαρότητα κάτι πιο αγνό βρε παιδί μου. Εσείς έχετε ξεφύγει. Αν αυτό είναι ο Έλληνας που θα αντιδράσει και θα φέρει την αλλάγη στα σκατά που ζούμε τότε ζω σε λάθος μέρος. Αν αυτό το πράγμα που ζείτε κοιμισμένοι σας ευχαριστεί τους μισούς απο εσάς τι να πω. Μακάρι ο Βοσκόπουλος να ονομάσει επίσημα πλέον τη Φλώρινα Λέριν. Αυτό σας αξίζει.

Δημοσίευση σχολίου