11:53 π.μ.

ΠΩΣ (ΕΞ) ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Σκηνές μεσοπολέμου εκτυλίχθηκαν χτες στα εκλογικά κέντρα του Πειραιά, σκηνές που θύμιζαν κάτι μεταξύ καταγωγίου της νύχτας, υπόκοσμου και ποδοσφαιρικής θύρας.
Από το πρωί, στην είσοδο ενός από τα μεγαλύτερα εκλογικά κέντρα, στα σχολεία της οδού Τζαβέλλα και Πυθαγόρα,ήταν συγκεντρωμένη κουστωδία ατόμων με χαρακτηριστική εμφάνιση,μαύρα ρούχα,τατουάζ και ξυρισμένα κεφάλια μαζί με κάποιες πιο ...mainstream παρουσίες.οι οποίοι πολιορκούσαν όποιον προσπαθούσε να μπει να ψηφίσει.Λίγο παραπέρα παππούδες,γιαγιάδες και διάφοροι αναξιοπαθούντες με αυτοκόλλητα συγκεκριμένης παράταξης,μία άλλη εκδοχή της λεγόμενης "γλάστρας". Λένε ότι η ταρίφα για την ψήφο ήταν από 50 μέχρι και 100 ευρώ. Κάποιος έριξε πολύ χρήμα...

Οχι,δεν ήταν οι εκπρόσωποι της χρυσής αυγής,ήταν οι υπάλληλοι του Μαρινάκη.Ενταση επικρατούσε από το πρωί κυρίως μεταξύ των εκπροσώπων του Μώραλη και του Μιχαλολιάκου αλλά και όποιου τολμούσε να διαμαρτυρηθεί για τον ασφυκτικό κλοιό που είχαν δημιουργήσει στην εξώπορτα οι πρώτοι.

Σε μια στιγμή κορύφωσης της έντασης η ομάδα συνδεσμιτών του Ολυμπιακού άρχιζε να τραμπουκίζει. Μία κοπέλα άρχισε να βιντεοσκοπεί με το κινητό της τις προκλήσεις με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να της το αρπάξει από τα χέρια και ένας άλλος να την τραβολογάει βίαια.
Μετά από δέκα λεπτά, εμφανίστηκαν ο Μαρινάκης και ο Μιχαλολιάκος και μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας, συνοδεία των παρατρεχάμενών τους, άρχισαν να διαπληκτίζονται φτάνοντας να πιαστούν σχεδόν στα χέρια. Ο Μαρινάκης απομακρύνθηκε προς τον πάνω όροφο όπου χαριεντιζόνταν με ιδιαίτερη θέρμη με τους εκλογικούς αντιπροσώπους της χρυσής αυγής την ίδια στιγμή που είκοσι-είκοσιπέντε συνδεσμίτες του Ολυμπιακού είχαν εγκλωβίσει τον Μιχαλολιάκο στον τοίχο. Ηταν τρομακτικό.Στην είσοδο έπεσε ξύλο και στη συνέχεια έφτασαν ενισχύσεις της αστυνομίας η οποία ήταν κάπως αμήχανη και ιδιαίτερα δικαιολογητική προς τους τραμπούκους του Μαρινάκη.
Δεν το πιστεύω ότι το λέω, αλλά λυπήθηκα το Μιχαλολιάκο.

Το όλο επεισόδιο ήταν η κορύφωση του πιο βρόμικου προεκλογικού "αγώνα" από το Βαγγέλη Μαρινάκη, που περιελάμβανε μοιράσματα ψηφοδελτίων σε τσάντες με τρόφιμα με τις πλάτες της εκκλησίας,παιδομαζώματα,φιέστες με φουσκωτά έξω από το Καραϊσκάκη,μεταδημοτεύσεις όλων των Νικαιωτών της θύρας 7 στον Πειραιά ( ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για το δήμο Πειραιά απλώς εξαχνώθηκε εκλογικά ενώ στη Νίκαια δεν κατέβηκε καν υποψήφιος) και κανονικότατη εξαγορά ψηφοφόρων, εξαθλιωμένων και ανέργων.

Άλλωστε, γιατί να προσπαθήσεις να κερδίσεις κάτι,όταν μπορείς να το αγοράσεις;

tvxs.gr

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/380447/den-eimai-ioudas-leei-o-dimotikos-sumvoulos-pou-exethese-to-mihaloliako/

Δημοσίευση σχολίου