12:25 π.μ.

Δυναμική επιστροφή - Μπάμπης Μποντζίδης

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |








Ο Μπάμπης Μποντζίδης, μετά από 20 σχεδόν χρόνια, επιχείρησε ένα come-back στα πολιτκά δρώμενα και ομολογουμένως τα πήγε και πολύ καλά!

1621 σταυροί προτίμησης, στους οποίους δεν είχε να υποσχεθεί τίποτα, φαίνεται πως ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του από εκτίμηση και μόνο.

Κινήθηκε σε χαμηλούς προεκλογικούς τόνους , χωρίς οργανωμένη επικοινωνία, πλαισιώθηκε όμως  από παλιούς του φίλους και συγκριτικά με άλλους συνηποψηφίους του τα πήγε πολύ καλά.

Ο Μπάμπης αγαπάει τη Φλώρινα και τους Φλωρινιώτες. Μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά το αποτύπωμά του έμεινε στο μυαλό και στη καρδιά πολλών συμπολιτών μας.

Ας ελπίσουμε πως ο Γ. Δακής θα αξιοποιήσει τη παρουσία του με κάποιον τρόπο. Όλοι χρειάζονται και ειδικότερα άνθρωποι που αγαπάνε και τους αγαπάει ο τόπος!

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

Εκλογή Δακή με Βόσδου Μποντζίδη Λιασόπουλο και Ευαγγέλου.
Αβύθιστος ο Τιτανικός ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπάμπης αγαπάει τη Φλώρινα και τους Φλωρινιώτες. Τον Μπάμπη τον αγαπάει η Ντόρα. Την Ντόρα την αγαπάει ο Μητσοτάκης. Τον Μητσοτάκη τον αγαπάει ο Χάρος. ΑΡΑ ο Χάρος αγαπάει τη Φλώρινα και τους Φλωρινιώτες...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο Μπάμπης δεν εκλέγεται και 1.600 σταυροί μπροστά στους 2.200 που πήραν οι Κιοσές και Γρομπανόπουλος από το Αμύνταιο δείχνουν Μπάμπη go home again

Ανώνυμος είπε...

Τι να τον κάνουμε τον Μποντζίδη αυτόν που δεν ήθελε να περνά απο την Φλώρινα η Εγνατία προς Αλβανία και την έστειλε απο Καστοριά με τον Χριστοφορίδη.

Δημοσίευση σχολίου