Αυτό δεν είναι σενάριο. Είναι η πραγματικότητα και μάλιστα δια στόματος Γιάννη Βοσκόπουλου! Τόπε , τόπε.

Λοιπόν η πρώτη δουλειά, είναι να κατασκηνώσει έξω από Υπουργείο για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα προς την εκλεκτή Ζέτα! Το καυμένο το κορίτσι έχει να πληρωθεί 22 μήνες! δηλαδή η Ζέτα μας  έχει να παίρνει 88.000 ευρώ! Και δεν της τα δίνουν! Και στέλνει χαρτιά ο Βοσκόπουλος στο Υπουργείο και στέλνει αποφάσεις αλλά το Υπουργείο μένει ασυγκίνητο μπροστά στο μεγάλο πρόβλημα της Ζέτας! 

Έχει δίκιο η δημαρχάρα μας που τα βάζει με το κράτος. Και δηλώνει εμμέσως πως είναι αντιμνημονιακός! Και τα βάζει και με το κράτος!  Κράτος είναι αυτό; Διαλυμένο είναι! Υπουργεία είναι αυτά; Γι αυτό αποφάσισε να πάει ο ίδιος, θα πάρει και μία σκηνή στον ώμο και θα τη στήσει απ έξω. Λέτε να κάνει και απεργία πείνας; Πάντως είναι η πρώτη του δουλειά!

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ο κ. Βοσκόπουλος πως η πρόσληψη της κ. Ρίζου είναι παράνομη; Δεν διάβασε το πόρισμα; Μάλλον δεν ξέρει τι θα πεί πόρισμα!  

Ο κ. Βοσκόπουλος που διατείνεται πως ΞΕΡΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ, όποτε τον συμφέρει ΞΕΡΕΙ και όποτε τον συμφέρει κάνει πως ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.  π.χ. για το περιβόητο πόρισμα, στην απολαυστική κατά τα άλλα συνέντευξη που έδωσε στο ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ, αναλύουν με τον παρουσιαστή - άκουσον , άκουσον - τη λέξη πόρισμα! 

Η λέξη πόρισμα κατά τον κ. Βοσκόπουλος είναι μία απλή έκθεση ελέγχου. Τίποτα βρε παιδί μου, για να έχουν να λένε οι εχθροί του!  Aς ρωτήσει ο κ. Βοσκόπουλος  τον πρώην συνάδελφό του Βασίλη Παπαγεωργόπουλο  τι εστί πόρισμα, ή ας παρακολουθήσει τη διαδικασία με την οποία μπήκε φυλακή και καταδικάστηκε ισόβια ο Παπαγεωργόπουλος! Και γι αυτόν έκθεση ελέγχου - πόρισμα - σε λίγο θα ξεχάσω και τα ελληνικά μου με αυτά που άκουγα στη συνέντευξη- είχε κάνει η Επιθεωρήτρια κ. Τσεμπερλή! 

Σ αυτή την έκθεση ελέγχου κατά τον κ. Βοσκόπουλο,   λένε οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για τις αμοιβές και τη πρόσληψη της Ζέτας Ρίζου τα παρακάτω - με κόκκινο-  και ας βγεί ο κ. Βοσκόπουλος να τα διαψεύσει: 

8.Η ειδική σύμβουλος της ΑΝΦΛΩ πήρε:                                      
(α) Το 2008  ετήσια αμοιβή 36.000 ευρώ καθαρά!!!! Η ΑΝΦΛΩ (δηλαδή ο φορολογούμενος πλήρωσε και  ΦΠΑ επί του ποσού αυτού).
(β) Από 1/1/2009 ως 30-6-2011 (δηλαδή για δυόμιση χρόνια) πληρωνόταν ετήσια αμοιβή 48.000 ευρώ (καθαρά) + ΦΠΑ (δηλαδή: 48.000 ευρώ καθαρά Χ 2,5 χρόνια = 120.000 ευρώ καθαρά + ΦΠΑ;). 
(γ) Όμως η ίδια «κυρία» το έτος 2009 πληρωνόταν ετήσια αμοιβή 48.000 ευρώ από την ΑΝΦΛΩ, πήρε άλλες 30.186,47 ευρώ επιπλέον (από ποιόν;;;;) ως σύμβουλος επιχειρήσεων με ειδικότητα γεωπόνου-εδαφολόγου.                   

Δηλαδή το 2009 πήρε συνολικά 78.186,47 ευρώ!!!!!!!
Με άλλα λόγια η «κυρία» πληρώθηκε συνολικά 186.186,47 ευρώ μόνον για την περίοδο 2008-2011, δηλαδή για 4 χρόνια! Από το 2011 και μετά συνέχισε να πληρώνεται;;;;

9. Η παραπάνω κυρία διορίστηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην ΑΝΦΛΩ. Άρα, παράνομα πληρώθηκε τα παραπάνω ποσά.


Ο κ. Βοσκόπουλος αντί να πουλάει ελπίδες και στους άλλους εργαζόμενους της ΑΝΦΛΩ που κι αυτοί δεν έχουν πληρωθεί, ας τους προετοιμάζει πως μπορεί να επιστρέψουν και τα λεφτά που πήραν διότι και αυτών οι προσλήψεις είναι παράνομες. 

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος που ασκεί κοινωνική πολιτική σύμφωνα με τα λεγόμενά του και μάλιστα σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας - χαιδεύει επι τη ευκαιρία και τη γενειάδα του Μητροπολίτη και τον αποκαλεί Άγιο - ας μας πει τι έκανε όταν οι απασχολούμενοι στα 5 μηνα έκαναν διαδηλώσεις για τις καθυστερήσεις των χρημάτων. Τότε γιατί δεν πήγε να κατασκηνώσει έξω από το Υπουργείο Εργασίας; 

Επειδή τα παπαγαλάκια θα σπεύσουν να με διαψεύσουν, εσείς που δεν είστε άπιστοι Θωμάδες κάντε ένα κλικ στο  <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/vAIM0q841qE?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ηχητικό απόσπασμα από συνέντευξη στο Ράδιο Φλώρινα παραμονές της 1ης Κυριακής: https://www.youtube.com/watch?v=GxxH95i4ViQ#t=1579 



11 comments :

Ανώνυμος είπε...

YΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...


Για ποιόν δήμαρχο μιλάς; Ο Βοσκόπουλος π.χ. ξέρει, θέλει και μπορεί μόνος του. Έτσι λέει . Άνοιξε το f/b και θα το δεις με φαρδιά πλατιά γράμματα. Τι να τις κάνει τις προτάσεις! Έχει λέει και πρόγραμμα στη συνέντευξη! Την είχα ακούσει!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΟΥΑ,ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ Κ.ΤΣΕΜΠΕΡΛΗ?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Βοσκόπουλος είναι και αυτός απλήρωτος; Δεν είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΦΛΩ.; Μήπως έχει να παίρνει και αυτός "χρωστούμενα"; Μήπως για αυτό λέει "να ΜΑΣ πληρώσουν" στο 20' δευτερόλεπτο του αποσπάσματος; 'Η μήπως απλά νιώθει τόσο κοντά στους εργαζομένους και δη στην Ζέτα και για αυτό χρησιμοποιεί το "ΜΑΣ" αντί για το "ΤΟΥΣ";

Ανώνυμος είπε...

Ας πει κάποιος στον παντογνώστη Δήμαρχο κ. Βοσκόπουλο ότι ο όρος ¨Έκθεση Ελέγχου" είναι πολύ βαρύτερος από τον όρο "Πόρισμα". Ας του εξηγήσει κάποιος ότι αν το ισχυρίζεται αυτό είναι σα να λέει ότι¨"δεν πρόκειται για πταίσμα αλλά για κακούργημα" και να το θεωρεί θετικό.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Η ΤΣΕΜΠΕΡΛΗ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνωμη, εισαγγελεας δεν υπαρχει;τι ειναι αυτα τα αισχη;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .

Ανώνυμος είπε...


2.51, άκουσε το ηχητικό αρχείο και θα καταλάβεις από τον τρόπο εκφοράς του λόγου, πως αντιλαμβάνετε ο Βοσκόπουλος την έννοια έκθεση ελέγχου! Σαν τυπική διαδικασία! Αν δε, δώσεις λίγη προσοχή στη κουβεντούλα με τον παρουσιαστή εκεί θα ρίξεις το γέλιο της αρκούδας. Σας κατηγορούν του λέει για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!! Και ο Βοσκόπουλος απαντάει!!! Οι αποφάσεις στο δήμο λέει ο Βοσκόπουλος παίρνονται από το νομαρχιακό συμβούλιο! Άλλα αντ άλλων!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω σε αλλα μπλογκς τα Βοσκοπουλακια που δεν εχουν αλλα επιχειρήματα και κατηγορούν τον Στάθη για το παρ ουσιαστικό του. Λες και δεν έχουμε εκλογες αλλα καλλιστεία!

Ανώνυμος είπε...

EIMAI ENA ATOMO TO OΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΦΛΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ.Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΩΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ(ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΡΙΟ).ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΣ"ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ...ΤΟΤΕ (ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ)ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ..ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΕΜΠΛΕΞΑ"ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΕΛΕΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ..

Δημοσίευση σχολίου