Ακούγεται, πως οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του κ. Θόδωρου Καρυπίδη για τη Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, λένε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, είναι μαζί τους;

Αληθεύει;

Από ότι γνωρίζουμε και από ότι βλέπουμε, ο επίσημος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, είναι ο κ. Σάββας Σαπαλίδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας.

Θα ήταν χρήσιμο και αναγκαίο, οι απόπειρες για δημιουργία εντυπώσεων να αποφεύγονται διότι δεν ωφελούν κανέναν.
 

17 comments :

Ανώνυμος είπε...

Η κοινωνία είναι με Καρυπίδη αυτό είναι δεδομένο.
Και ο Σύριζα καλό θα είναι να βγάλει έμμεσα έναν περιφερειάρχη Αντιμνημονιακό δηλαδή τον Καρυπίδη εκτός αν ο Σύριζα επιθυμεί διακαώς την εκλογή Δακή.
Το Ψηφοδέλτιο το επισημο του Σύριζα με τον Μουμουλίδη αποτελεί μια λύση ανάγκης με απειροελάχιστες πιθανότητες να μπει στο δεύτερο γύρο.
Εξάλλου σε όλη την Ελλάδα οι υποψήφιοι του Σύριζα δεν έχουν ελπίδα εκλογής.

Ανώνυμος είπε...

λογικο ειναι ο τσιπρας ηθελε τον καρυπιδη, αλλη για δικους τους λογους τον εφαγαν

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο συνδυασμός του Καρυπίδη επιθυμεί διακαώς τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν τα βγάζει πέρα; Με αυτά που διαβάζω στα παραπάνω σχόλια , είναι σαν να επαληθεύονται οι φήμες για τους συμβούλους του Καρυπίδη, ότι δηλαδή αφήνουν να διαχέεται σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι σωστό, ηθικό και θεμιτό; Ή στις εκλογές όλα επιτρέπονται;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΞΈΡΕΙ ΓΙΑΤΊ ΤΟΝ ΑΠΌΡΡΙΨΕ !!! ΚΑΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΞΈΡΕΙ ΓΙΑΤΊ..!!!
Η ΒΌΜΒΑ ΘΑ ΣΚΆΣΗ ΚΑΙ ΌΠΙΟΝ... ΠΆΡΕΙ.... ΠΆΡΕΙ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΆ !!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ευκολότερο να ληστέψεις ιδρύοντας μια τράπεζα παρά απειλώντας έναν ταμία.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Ανώνυμος είπε...

Ένας είναι ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός του Μουμουλίδη με Σαπαλίδη για αντιπεριφερειάρχη! Ο Μπίρος και λοιποί είναι ανεξάρτητοι κ την επόμενη ημέρα ανεξαρτήτου αποτελέσματος δεν θα έχουν καμία σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ. Άστους λοιπόν να ονειρεύονται! Όπως είπε και ο Αμερικανός συγγραφέας Austin O’Malley " Όσο πιο μικρό το κεφάλι, τόσο μεγαλύτερο το όνειρο"!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκάθαρη θέση όπως φάνηκε στην ομιλία του Τσίπρα στην Κοζάνη και στην επίσκεψη Μηλιού στην Φλώρινα. Για τους σύμβουλους που τα διαδίδουν τι να πεις; Ανέντιμοι άνθρωποι κάνουν ανέντιμες σκέψεις και διαδίδουν ανέντιμες φήμες... Βέβαια ξέρουμε ότι στον Καρυπίδη πήγαν τα τσιράκια του Τσαούσογλου και μπορεί να εννοούν ότι τους στηρίζει ο Τσαούσογλου... Όμως όλοι ξέρουν ότι πλέον ο Τσαούσογλου είναι απελπιστικά μόνος του μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν είδα να διαγράφει ο Σύριζα στελέχη που πήγαν με Καρυπίδη. Αρα ουσιαστικά στηρίζει Καρυπίδη

Ανώνυμος είπε...

Και προφανώς σε λίγο ο Τσαούσογλου θα είναι έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κρουά κρουά εκτιμώ ότι ο τίτλος του άρθρου σου έχει σκοπό, να δώσει και προφανώς να πάρει απαντήσεις από τους αναγνώστες, στο εν λόγω ερώτημα.
Δεν μπορώ να το φανταστώ ότι έγινε σκοπίμως η ερώτηση αυτή για να προκαλέσει σύγχυση, ιδιαίτερα από κάποιους ανέντιμους και κακοπροαίρετους σχολιαστές .
Ενώ τα πράγματα είναι απλά, εμείς ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια.
Η επίσημη θέση(original) του Σύριζα στη Δ. Μακεδονία είναι Μουμουλίδης και Σαπαλίδης για φλώρινα.
Το είπε ο Τσίπρας το λένε οι πάντες.
Παρακολουθείστε όχι πολύ, αλλά τα τελευταία 6 λεπτά (μετά το 29΄)της ομιλίας του Τσίπρα.
Τι πιο ξεκάθαρη θέση.Είπε ότι μπορεί να έγιναν λάθη όμως συνεχίζουμε.
Και προφανώς για μένα, δεν εννοεί ότι έγιναν λάθη που τελικά δεν επέλεξαν τον Καρυπίδη, άλλα ότι μπλέχτηκαν σε περιπέτειες με την υποψηφιότητα Καρυπίδη, που στο κάτω κάτω της γραφής έχει και εκείνος τις ευθύνες του.
Τώρα επί της ουσίας ο κίνδυνος για τη Δ. Μακεδονία, είναι όχι μόνο η επανεκλογή Δακή, αλλά και ο λαϊκισμός που αναπαράγουν κάποιες λύσεις απομίμησης.
Μάλιστα ο Τσίπρας(31΄ ) είπε, προσοχή σε όσους προβάλλονται ως ανεξάρτητοι οι υποψήφιοι, που είναι λίγο από όλα και την επόμενη μέρα δεν θα μπορούν να εγγυηθούν αυτά που υποσχέθηκαν.
Άλλοι είναι αυτοί που φλέρταραν δελεάζοντας υποψηφίους, με τη θέση του επικεφαλής.
Τουλάχιστον 30 άτομα στη Φλώρινα δέχτηκαν αντίστοιχη πρόταση….ευτυχώς εξαιρέθηκε ο σεβαστός μας Μητροπολίτης.
Και μην μου πείτε ότι δεν τους ξέρετε…ψάξτε λίγο στον περίγυρό σας.
Συνεπώς πόσο μπορεί να εμπιστευθεί κανείς πολιτικούς που ακολουθούν αυτή την τακτική;
Ο Μουμουλίδης δεν έχει πει μέχρι στιγμής κανένα ψέμα, ούτε προβάλλει προτάγματα και ιδέες άλλων κομμάτων, ούτε το παίζει λίγο από όλα, ούτε υποσχόταν και έταζε θέσεις προκειμένου να προσχωρήσουν σε αυτόν.
Για αυτούς που πιστεύουν ότι η αριστερά και ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στη χώρα μπορεί κάτι να αλλάξει, ή να το βάλουμε και αλλιώς για τους δυσκολόπιστους, για αυτούς που δεν ξέρουν ακόμα τι στάση θα κρατήσουν στο τέλος, τους λέω ότι: πρέπει να γίνει ρε παιδιά μια προσπάθεια αλλαγής και ο Μουμουλίδης δεν είναι imitation λύση.
Επίσης για να μην ταλαιπωρείστε φίλοι αφιερώστε λίγο χρόνο και ακούστε μόνοι σας.
http://www.youtube.com/watch?v=FUOvewAY2pc#t=1938
ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

sovaro sinomiliti exei o tsipras.... giayto tha vouliaksi o syriza....

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει υποψήφιος στον συνδυασμό Μουμουλίδη που ανοιχτά στηρίζει άλλο κόμμα (όχι ΣΥΡΙΖΑ) στις ευρωεκλογές και Βοσκόπουλο στον Δήμο χάρη του κουμπάρου στο τοπικό;

Ανώνυμος είπε...

Nai yparxei

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε σοβαρή διατριβή έχεις κάνει,που γνωρίζεις τόσες λεπτομέρειες για τους κουμπάρους και τις μελλοντικές προθέσεις των υποψηφίων μετά τις εκλογές.
Το ξέρουμε ότι θα ακούσουμε πολλά περίεργα και κουφά, αλλά και λίγη πολιτική συζήτηση επί της ουσίας δεν βλάπτει.
Άλλοι δεν έχουν ούτε κόμμα ούτε ιδεολογική αναφορά και έχουν μαζέψει τους πάντες,ενώ άλλοι με δόλο και ψέμα για άλλη μια φορά(μετά από όσα έχουν συμβεί) πάνε να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού και εσύ μου λες ιστορίες για αγρίους.

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι είστε πολύ βαθιά νυχτωμένοι
ΒΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα λέει ανοιχτά ο ίδιος ή ίδια. δεν χρειάζεται διατριβή.

Ανώνυμος είπε...

η πολιτική είναι η Τέχνη να λές ψ ε μ α τ α στον κόσμο και ο mR Alexis είναι πρωταθλητής του συναφιού..άλλα λέει στους Αμερικανους στην Μέρκελ και άλλα ( ΨΕΜΑΤΑ) λέει στον απελπισμένο λαουτζίκο Στο σπόρ πρωταγωνιστές ήταν και κατά σειρά Παπανδρέου Καραμανλής ΣΗΜΗΤΗΣ Παπανδρέου Μητσοτάκης Παπανδρέου Καραμανλής ..ε τώρα στο τσίρκο της πολιτικής ήρθαν νέοι κλόουν σαν τον Alexis chepras....Είπατε τίποτα ή διαφωνείτε ? ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ και στον πασοκοσυριζα......

Δημοσίευση σχολίου