Προκλητικός για μία ακόμη φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έσπευσε να δημιουργήσει προβλήματα στον κόσμο της συμπρωτεύουσας με τις δηλώσεις του και να εγείρει εθνικά ζητήματα!

Όπως διαβάζουμε στη Δημοκρατία, ο κ. Μπουτάρης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ, τόνισε ότι προτιμά να λέει την Κωνσταντινούπολη επισήμως Ιστανμπούλ και ανεπισήμως Πόλη, ενώ χαρακτήρισε «μεγάλο ηγέτη του τουρκικού κράτους» τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο δήμαρχος συνέχισε τα… ανοίγματα προς τη γείτονα λέγοντας ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που «γεννήθηκε η τουρκική δημοκρατία» και αποκάλυψε ότι έπαιξε πρόσφατα σε σκηνή τουρκικού σίριαλ (στη σειρά Πειρασμός).

Αναφερόμενος στην κοινωνική πολιτική που θα ασκήσει ο δήμος, τάχθηκε υπέρ της διανομής χρήσης ηρωίνης από τις δημοτικές υπηρεσίες. «Είναι υποχρέωσή μας να δίνουμε σύριγγες στους ναρκομανείς». Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η λελογισμένη παροχή ηρωίνης είναι θεμιτή σε αποδεδειγμένους ναρκομανείς, όταν δεν γίνεται αλλιώς».

Πηγή: Δημοκρατία-ongreece24.com

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

Γιατί επιλεκτικά κι από όλη την Ελλάδα γίναν αποδιοπομπαίοι ο Ψωμιάδης και ο Παπαγεωργόππουλος;
Να μην έχει αξιοπιστία η μία πλευρά για να σκοπιανοτουρκίζει η άλλη;

Ανώνυμος είπε...

Για να λέει τέτοια τον κάνανε δήμαρχο και τον κρατάνε δήμαρχο. Αν έλεγε κάτι υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων θα τον είχε φάει η πολιτική μαρμάγκα.

Ανώνυμος είπε...

να τον χαίρετε το μπουτάρη η νέα δημοκρατια και το ΠΑΣΟΚ..ας τον κανει και δημαρχο...τόσο γκέουρες είναι ...είστε και τους ψηφίζετε...

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Μπουτάρης είπε κάτι που είναι αποδεκτό για τον Κεμάλ Ατατούρκ από τον τουρκικό λαό.
Γιατί εμάς ενοχλεί η προσφώνηση Λέριν αντί της επίσημης ονομασίας Φλώρινα και δεν πρέπει να ενοχλεί, στις ΕΠΙΣΗΜΕΣ συναντήσεις η προσφώνηση Κωνσταντινούπολη εκ μέρους του Μπουτάρη, τους Τούρκους;
Όσο για τα υπόλοιπα περί ηρωίνης, ομοφυλοφύλων και τις κατά καιρούς φωτοβολίδες του Μπουτάρη η απάντηση ειναι ότι οι φωτοβολίδες μετά τη γιορτή σβήνουν ως την επόμενη γιορτή.

Δημοσίευση σχολίου